CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rinie87

sara anna and the gang

  [Copy link]
Post time 24-3-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-12-2020 05:11 AM
ooo kalau gitu betul la kot..
lagipun iols google2 produk dia banyak jugak di jual oleh agen2...
...

Samalah product lain. Founder jadi kayo. Yang kerja keras dropship, agen.. Leader pun untung bertingkat.. Buat tik tok daat duit. Agen lah mampos.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 06:46 PM | Show all posts
budak2 ni seme baik la join under sasha30k, nampak pro sikit. gaya lebih kurang je saralalala
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
rinie87 replied at 24-3-2021 05:17 PM
curr tu ala2 itu la yg gitu2
yg dibayar untuk service

serious la buat tepi jalan?
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kan,kalau i ni geng2 bertujuh ni jual produk putih ke apa,memang tak terpedaya nak membeli pasal memasing membuka pekung dah,jadinya menjerat diri sendiri la nak jual benda yang dorang baru makan 3 hari dah claim mendatangkan hasil
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2021 08:33 AM | Show all posts
ReginaGeorge replied at 24-3-2021 09:20 AM
Badan sado. Kaki jer yang halus. Body takde shape langsung walaupun dah ada breast.. Kuat meroyan  ...

stediiii lah cuols punya summary!
acah2 tercantik
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 24-3-2021 05:20 PM
Badan sado. Kaki jer yang halus. Body takde shape langsung walaupun dah ada breast.. Kuat meroyan  ...

Yes betul tu...fefeling semua org hadap dgn dia...yg tk tahan tu dia pernah cakap..i dont work for u..i work with u...pergh..semua kena ikut cara dia...hahaha..tp still ramai adore dia gila2...kena message tulis tuk diri sendiri ahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sara hantar LoD pada yg main harga. main harga ni binatang apa?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 01:25 PM | Show all posts
orkedkecik replied at 25-3-2021 07:51 AM
Tapi kan,kalau i ni geng2 bertujuh ni jual produk putih ke apa,memang tak terpedaya nak membeli pasa ...

chuols, sapa bertujuh ni...
bole brief kan sikit apa jadi ekceli, i dok nak faham kan...
so sara sudah gado dgn leader2 dia yg lama ek..
termasuk adam tu ke?
yg serumah dgn toni tu skl ke?

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 04:21 PM | Show all posts
br tadi jenguk ig tony
mak ai dah buat booobbbs chuols. keleess mak
dah kalah badan anak dara dah dia..
mmg stok2 sajat la ni tegar nak jd perempuan
letop ko tonn
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 2-4-2021 12:23 PM
sara hantar LoD pada yg main harga. main harga ni binatang apa?

hq tetap sekian2 harga, agaknya agent dia jual lg murah kot, biasa jadi gitu bila brg tak laku
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 2-4-2021 09:02 AM
hq tetap sekian2 harga, agaknya agent dia jual lg murah kot, biasa jadi gitu bila brg tak laku

habis kalau dah tak laku mcm mana? biasa la kan kalo bagi discount?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 2-4-2021 06:04 PM
habis kalau dah tak laku mcm mana? biasa la kan kalo bagi discount?

Patut laa semua member2 dia dh stop promote makmal tu...siap ada yg private IG...si ton tu jer yg gigih still promote makmal...terlepas train haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:20 AM | Show all posts
Ahgerbitch replied at 3-4-2021 03:05 PM
Patut laa semua member2 dia dh stop promote makmal tu...siap ada yg private IG...si ton tu jer yg  ...

si ton tu mcm2 makan.. byk duit betholl
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ctamira replied at 5-4-2021 11:20 AM
si ton tu mcm2 makan.. byk duit betholl

Kan..mcn enjoy betul life dia,,duit masuk account mcn air...and tk yah keja..entah siapa la yg membela dia hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-4-2021 11:42 AM | Show all posts
ton klu xmakeup nmpk pelik kan muka dia
jai dgn pipi tu pasangan berkasih kasihan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:25 PM | Show all posts
ReginaGeorge replied at 24-3-2021 05:20 PM
Badan sado. Kaki jer yang halus. Body takde shape langsung walaupun dah ada breast.. Kuat meroyan  ...

iye... hahahah fefelinng pondan terhebat..
ingt lgi kt igs dia tnjuk mamat arab ke ape ntah yg jaga dia kot?
dia tnjuk mamat arab tu pkai jam brand ape harga brape..
gigihhhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:27 PM | Show all posts
rinie87 replied at 6-4-2021 11:42 AM
ton klu xmakeup nmpk pelik kan muka dia
jai dgn pipi tu pasangan berkasih kasihan ke?

x makeup  muka jantan biitchy ya hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 6-4-2021 02:27 PM
x makeup  muka jantan biitchy ya hahaha

Dia insecure dgn muka dia..kalo kat igs org lain..cepat2 dia tutup muka pakai rambut..motif hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahgerbitch replied at 16-4-2021 04:12 PM
Dia insecure dgn muka dia..kalo kat igs org lain..cepat2 dia tutup muka pakai rambut..motif hahaha

dia pondan kan? tp pelik xkena kecam mcm sajat n pudin pulak..maybe jugak sebab dia sendu, org malas kecam agak nya
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 16-4-2021 06:38 PM
dia pondan kan? tp pelik xkena kecam mcm sajat n pudin pulak..maybe jugak sebab dia sendu, org mal ...

Sendu...siapa jer kenal dia...kalo dia famous mcn sajat mau lg teruk kekwat dia...
Ni pun kekwat acah2 queen of ppl..hahhaah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 05:46 PM GMT+8 , Processed in 0.097824 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list