CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rinie87

sara anna and the gang

  [Copy link]
Post time 18-5-2022 04:15 PM | Show all posts
immaryjane replied at 15-5-2022 08:57 PM
Maisaroh tu selalu ugut2 orang kutuk dia nak saman. Senyap sajokkkk
Kne kutuk, dia ubah, kutuk lag ...

nmpk sgt la xde keyakinan diri.. asyik nk alter jek kan?
padahal punya la ramai indo2 jawo yg instafemes relax jek tayang muka n confident dgn gaya style, bercakapan & makeup..

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
hera.g replied at 17-5-2022 05:43 PM
Sekarang ni siapa gf baru lawyer itu?
Sara & tia ni tak habis lagi duk meratib pasal ex lawyer. Namp ...

Dorang ni berhalusinasi… ingat loyer tu bodoh ke nk amik dorang buat bini hahahahahhaha…
Nnt kang attend event dorang duk ber igs.. tonggek2 tunjuk tetek.. pstu nk berbual auto bunyik bodoh.. buat malu loyer tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:05 AM | Show all posts
kookiechip replied at 10-5-2022 06:11 PM
Kemain si T duk meroyan dkt igs hina2 sara. Padahal dua2 sama je. Sesuai jadi touch n go.  Suka tunj ...

feeling ek T tu. ada reels dia bok berjogging konon esesais tu. tapi body dia nampak flabby. kurus tapi flabby ni biasanya bukan org yang esesais. jenis kurus sebab diet
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
shashalala replied at 18-5-2022 04:25 PM
Dorang ni berhalusinasi… ingat loyer tu bodoh ke nk amik dorang buat bini hahahahahhaha…
Nnt kan ...

Tu lah pasal. Kalau betul nak, takdelah putus. Perempuan jenis ni buat suka2 boleh lah. Dua2  takleh move on. Pastu duk perli2. T pulak buat q&a. Konon tak peduli pasal ex. Orang lain bila dah tak peduli memang akan ignore apa2 yg pasal ex. Ni dia gigih duk explain macam2 dkt tollowers.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kompiden yachhhhh si t share igs mcm ni.. dah mcm awek thailand dah free je share

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
shashalala replied at 18-5-2022 04:25 PM
Dorang ni berhalusinasi… ingat loyer tu bodoh ke nk amik dorang buat bini hahahahahhaha…
Nnt kan ...

nampak sgt tia tu tgh show off kunun enjoy happy life lepas break up.. padahal tgh meroyan dah terlepas lawyer pangkat datuk.. lepas tu sheols post kunun nk cari laki fucking rich pangkat dato sri paduka.. adoi statement makan diri sungguh la.. secara tak langsung sheols dah downgrade maruah diri sendirik.. patut la lawyer tinggal x cerdik rupanya pmpuan ni plus x sekufu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Baik saroh baik tia ni… sape nk amik buat bini??? Dua2 ni sah2 dh diguna pakai banyak kali… ermmmm
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kookiechip at 23-5-2022 01:27 PM

Okay tak tu? Kenapa macam pelik jawapan dia.

Mula2 cakap yes utk pergi dinner dgn ex.
Lepastu no lepak, no more friends. Dah tawar hati lah apa.

Dia ni tak segan mengaku sewa rumah dgn ex bf.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 11:40 AM | Show all posts
kadang i terbaca gak la story si sara walaupun selalunya i skip je. dok meratib pasal friendship. tapi nampak mcm lonely je? nampak mcm asyik ada isu dgn kwn2, bertukar2 kwn. ke org kwn dgn dia sebab duit or dia sendiri yg problematic
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
achinto replied at 26-5-2022 11:40 AM
kadang i terbaca gak la story si sara walaupun selalunya i skip je. dok meratib pasal friendship. ta ...

Sejenis manusia, orang je buat problem dgn dia, org je terhegeh2 nk kwan, or cari pasal dgn dia.
Dr dlu lagi ayat2 dia mst gitu. Mcm wow sgt semua nk berkawan dgn dia.. pastu sindir2 kt ig, at same time claimed diri tu the best human. Org je tk reti appreciate gitchuuuu.

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 23-5-2022 01:24 PM
Okay tak tu? Kenapa macam pelik jawapan dia.

Mula2 cakap yes utk pergi dinner dgn ex.

Move on la sis oii. Ex lawyer tu tengah branding kn diri dia. Tk kn dia nk kamu yg nothing ni keje gapo dio pun tak tahu haha.

Jadi tak maisaroh nak saman ppuan ni? Ke ex lawyer bg advise, case tk strong haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 18-5-2022 04:15 PM
nmpk sgt la xde keyakinan diri.. asyik nk alter jek kan?
padahal punya la ramai indo2 jawo yg inst ...

Hidung baru la nmpk la lawa sikit muke tu. Mulut itik dia plak spoil. Adik dia jugak cantik cute tk yah alter ape2. Kalah bertiang2 maisaroh oii, belum lawan lgi dgn founder pepel yg tinggi lampai tu wlupun product dh terkubur
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 12:55 PM | Show all posts
immaryjane replied at 26-5-2022 12:24 PM
Hidung baru la nmpk la lawa sikit muke tu. Mulut itik dia plak spoil. Adik dia jugak cantik cute t ...

ha yee..adek dia nmpk cantik dri dia..
itu mmg jauh bertiang la nk nmpk sama takkan dpt sme la hahahahaaah ketinggian pun dh kalah.. apatah lg rupa
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
achinto replied at 26-5-2022 11:40 AM
kadang i terbaca gak la story si sara walaupun selalunya i skip je. dok meratib pasal friendship. ta ...

Kesian betul. Claim berduit tapi nampak sangat lonely. Pasal berkawan tu, macam pelik je kalau setiap kali berkawan, kawan tu bermasalah. Entah2 dia yg bermasalah pastu salahkan kawan. Orang gini memang ada. Lepas dah kawan baru tahu kenapa kawan2 sebelum ni lari.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 26-5-2022 12:21 PM
Move on la sis oii. Ex lawyer tu tengah branding kn diri dia. Tk kn dia nk kamu yg nothing ni keje ...

Baru ni dia ada jawab dkt igs pasal kerja dia. Rasanya buat freelance utk graphic design. Tapi tak tentu arah gaya dia ni. Igs baru dia post buat waxing, video pakai baju tidur yg nampak macam ayam cari customer. Pastu video pergi minum. Dah balik dr kelate lah tu.

Nak saman pasal apa? Berebut lelaki?
Lol buat malu lawyer tu je kalau nama dia kena ptik sekali
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 02:58 PM | Show all posts
immaryjane replied at 26-5-2022 12:19 PM
Sejenis manusia, orang je buat problem dgn dia, org je terhegeh2 nk kwan, or cari pasal dgn dia.
D ...

Pelik kan? kalau wowww sangat dalam berkawan, semua org nak kawan, tapi kenapa nampak lonely jeh? asyik ada isu itu ini.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 26-5-2022 02:12 PM
Baru ni dia ada jawab dkt igs pasal kerja dia. Rasanya buat freelance utk graphic design. Tapi tak ...

Ohh ade keje ke? Haha nmpk mcm nk jadi founder tapi tk tahu ape product. Kecelaruan pun ye
Huii chuols tak tahu ke, mase maisaroh kt bali, berantakan dua org tino ni. Sampai ugut nk balik kl nk saman.
G lah baca komen kt vid tia ni, vid kt kelate rase nye.
Balas2 komen dgn fake account cite psal gro indon aka maisaroh. Maisaroh masuk enterprem acah2 cool hujung2 see you in court
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 23-5-2022 01:24 PM
Okay tak tu? Kenapa macam pelik jawapan dia.

Mula2 cakap yes utk pergi dinner dgn ex.

Dia punya igs macam ntah pape, i pening tengok. Part slowmo videos nya macam kelakar pun ada kengkadang dengan grammarnya kelaut i cannot
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 26-5-2022 12:24 PM
Hidung baru la nmpk la lawa sikit muke tu. Mulut itik dia plak spoil. Adik dia jugak cantik cute t ...

I pun rasa mulut itik dia spoil, too much filler.

I honestly think boss purple tu memang cantik orangnya photogenic tambah dengan filter lagi tapi bila tengok lama2 memang obvious pelik proportion dia, kalau kurangkan sikit filler bontot tu memang cun dah
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Q&A dekat igs sara ada orang tanya,
‘still virgin?’
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 05:43 PM GMT+8 , Processed in 0.093220 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list