CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rinie87

sara anna and the gang

  [Copy link]
Post time 22-4-2021 01:54 PM | Show all posts
flipolivio replied at 22-4-2021 03:33 AM
kenapa dia mcm x menjawab soalan? soalan tanya lain.. pilihan antara 2 tu.. tp dia jawab lain :lol ...

tiberrrrrrrrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 01:56 PM | Show all posts
Ahgerbitch replied at 22-4-2021 03:51 AM
Hhaha..yakin ke dia telan......setakat acah2 buka gitu2 jer...tk pernah tingok dia betul2 consume. ...

hurmmmm ye tak ye juga kannn

kalau nurida tu nampak la bancuh terus minum
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:00 PM | Show all posts
royaldanish replied at 22-4-2021 10:02 AM
pondan paling minta pujipastu ambik video menangis bogel kat bilik mandi
apoooooooooooooooo

Rizulala classy gitu sis. Yang ni...hmmm. Trying too hard gitu kan. tak silap dia bekas MA
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
achinto replied at 22-4-2021 02:00 PM
Rizulala classy gitu sis. Yang ni...hmmm. Trying too hard gitu kan. tak silap dia bekas MA

Rizulala cantik sikit laa hhaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:52 PM | Show all posts
Ahgerbitch replied at 22-4-2021 02:13 PM
Rizulala cantik sikit laa hhaha

Setuju. Rizulala cantik hihi. Walaupun diorang cakap papaicici tu pondan tangga bawah tapi meols suka la jugak tengok dia sebab dia kelakar& sempoi je. hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 04:30 PM | Show all posts
achinto replied at 22-4-2021 06:00 AM
Rizulala classy gitu sis. Yang ni...hmmm. Trying too hard gitu kan. tak silap dia bekas MA

MA dgn Nurse tak sama ke sis?
heshe kata Nurse dulu

Rizu tak makeup pun lawa
Tony kalau tak makeup memang sebijik muka TONY haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 04:48 PM | Show all posts
royaldanish replied at 22-4-2021 04:30 PM
MA dgn Nurse tak sama ke sis?
heshe kata Nurse dulu

Tak sama sis. Training & jobscope diorang lain-lain gituu. Rasanya dia pernah tunjuk kad employee dia dulu.

Meols okay je dgn golongan heshe-heshe ni tapi bila mana perangai mintak maki tu, berbulu jugakla mata. haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
achinto replied at 22-4-2021 02:52 PM
Setuju. Rizulala cantik hihi. Walaupun diorang cakap papaicici tu pondan tangga bawah tapi meols s ...

Papai lucu and tk berapa diva sgt...tkde drama yg annoying...hahah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 22-4-2021 04:30 PM
MA dgn Nurse tak sama ke sis?
heshe kata Nurse dulu


This one is 100% betul...siapa cakap dia natural beauty tu mmg membohong laaa hahah...mata habis mashimaro kalo tk mekap...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
achinto replied at 22-4-2021 08:48 AM
Tak sama sis. Training & jobscope diorang lain-lain gituu. Rasanya dia pernah tunjuk kad employee  ...

Owhhh rupanya begitu..

A’ah cuols si Tony memang sombong sikit
iols suka Kak Lana tu takde le buat perangai bodoh.. dress up pun ok
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha agak2 laa baru launching product dh ada fake item on shopee..gila menipu..,entah2 team sindri yg upload  hahahah....marketing strategy on another level hahah
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Ahgerbitch replied at 22-4-2021 10:25 AM
This one is 100% betul...siapa cakap dia natural beauty tu mmg membohong laaa hahah...mata habis m ...

Apalah peminat dia dapat agaknya ngan menipu kata torny tu cantik. Nampak sangat mengampu dan menyembah seolah pondan tak jadi tu sayang kat diorang.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 2-5-2021 12:18 AM
Apalah peminat dia dapat agaknya ngan menipu kata torny tu cantik. Nampak sangat mengampu dan meny ...

Hahahah torny ...nice nicknama....ada yg siap sama kan dia and ND...i is kenot brain....guna follower untuk voting contest jerr..tu pun follower masih tk nampak
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru ternampak ig nadira ni lalu lalang di feed i,kurang pahala puasa tengok pakai baju tak cukup kain
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Hhaha baju raya dia pun tetek terkeluar..motif
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahgerbitch replied at 23-4-2021 07:57 PM
Hahaha agak2 laa baru launching product dh ada fake item on shopee..gila menipu..,entah2 team sindri ...

produk siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 22-4-2021 01:56 PM
hurmmmm ye tak ye juga kannn

kalau nurida tu nampak la bancuh terus minum


nurida siapa? ig apa? bini rizman ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 14-5-2021 11:53 AM
nurida siapa? ig apa? bini rizman ke?

A’ah bini rizman
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 14-5-2021 07:48 PM
produk siapa?

Produk yg br launch masa bulan puasa...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Adiknya saralalala lamenya tgal laki kat uzbe tu.. hahaha iols musykil kejap tudung kejap xde:: sayang adiknya comel banding saralalalala tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 05:29 PM GMT+8 , Processed in 0.094013 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list