CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: rinie87

sara anna and the gang

  [Copy link]
Post time 24-3-2021 09:24 AM | Show all posts
haifawehbe replied at 23-3-2021 07:47 PM
tony tu keje apa? tgok dia asik dok mengangkang jer cari jantan. iols penah tgok ig story dia tido ...

keja ngangkang lah cuols haha manada keja lain
iye iye je cuols kata one night stand haha berstand stand lah hahaha kat rumah mat salleh tu

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-3-2021 09:31 AM | Show all posts
royaldanish replied at 24-3-2021 09:24 AM
keja ngangkang lah cuols haha manada keja lain
iye iye je cuols kata one night stand haha berstan ...

keja review je la chuols selain ngangkangkita tengok diaorg ni review mmg masyuk uols... siap beli emas berkepok2 (fm) - tp iols syak tu mas 375 je tuuuuuuuuu
tony ni dah buang ke?
dia ni le satu pondan yg iols follow... tak merengsa kan sgt


Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 09:38 AM | Show all posts
spunk3d replied at 24-3-2021 01:31 AM
keja review je la chuols selain ngangkangkita tengok diaorg ni review mmg masyuk uols... siap beli ...

review tony pun mahal juga
si tony tak mcm fm heshe tak minat emas
bawah masih ada loceng lagi cuols... baru kumpul duit agaknya
bubis pun baru buat last yr.
dlm banyak2 pondan tony ni paling insecure la iols tgk
yang lain rilek je

Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 10:07 AM | Show all posts
royaldanish replied at 24-3-2021 09:38 AM
review tony pun mahal juga
si tony tak mcm fm heshe tak minat emas
bawah masih ada loceng lagi c ...

Dlm frame IG dia kemain lawoo katanyer.Bila tgk kat stories geng2 dia ya ampon terserlah jantan ngn rambut gitu hapooo.

Tapi ok je follow dorg terhibur jgk
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 10:27 AM | Show all posts
luvemedaa replied at 24-3-2021 02:07 AM
Dlm frame IG dia kemain lawoo katanyer.Bila tgk kat stories geng2 dia ya ampon terserlah jantan ng ...

hahah kannnn
pastu jalan sepah pulak
okey lah ig sheols ni
kalau si papai tu aduhhhh geli pula tgk'
dh la selalu kantoikan muka buruk geng heshe yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 11:23 AM | Show all posts
royaldanish replied at 24-3-2021 10:27 AM
hahah kannnn
pastu jalan sepah pulak
okey lah ig sheols ni

Papai tu pun sama lucu
Tapi since dia kena viral pasal polis tu dah tone down sikit kan.
Kalau tak, bole tahan jgk dia tu.
Currr tepi jalan pun record geng ponds dia. Hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 11:56 AM | Show all posts
luvemedaa replied at 24-3-2021 03:23 AM
Papai tu pun sama lucu
Tapi since dia kena viral pasal polis tu dah tone down sikit kan.
K ...

hahaha a'ah bapa heshe pun ada ranking juga kat jpj sabah kalau tak silap
papai ni serabut sikit rupa

kak lana okey sikit wangi
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 12:32 PM | Show all posts
royaldanish replied at 24-3-2021 11:56 AM
hahaha a'ah bapa heshe pun ada ranking juga kat jpj sabah kalau tak silap
papai ni serabut sikit ...

papai hauk chuols...
dgn bentuk bontot yg lari allignment
tak faham le aku set2 pondan ni.
suka naw mencabar2 pak2 aji kat msia ni.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 24-3-2021 01:11 PM | Show all posts
papai tu kire pondan plg tangga kt bawah la ..geng2 dia pun berkerak sama dgn dia..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-3-2021 01:14 PM | Show all posts
tony tu kadang2 tgk kerek pun ade..klu dgn org lain bukn geng dia muka bukan main ketat lg
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 01:56 PM | Show all posts
spunk3d replied at 24-3-2021 04:32 AM
papai hauk chuols...
dgn bentuk bontot yg lari allignment
tak faham le aku set2 pondan ni.

hahaha kan
ada hati pula nak besarkan lagi bontot
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 02:03 PM | Show all posts
rinie87 replied at 24-3-2021 01:14 PM
tony tu kadang2 tgk kerek pun ade..klu dgn org lain bukn geng dia muka bukan main ketat lg

kan.
dia igt dia KL socialites nak ketwat & kerek sgt muka tu.
lamberrrtttt lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 02:20 PM | Show all posts
rinie87 replied at 24-3-2021 05:14 AM
tony tu kadang2 tgk kerek pun ade..klu dgn org lain bukn geng dia muka bukan main ketat lg

bukannya kadang cuols...
memang kerek sepanjang masa
lahap batang pula tu
pemalas semua benda nak org tlg feedkan kat ig

bila pil hormon habis menggelupur
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-3-2021 02:31 PM | Show all posts
royaldanish replied at 24-3-2021 02:20 PM
bukannya kadang cuols...
memang kerek sepanjang masa
lahap batang pula tu

kan.....
klu time xdpt batang org call time dia tido pun dia boleh ngamuk
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 02:42 PM | Show all posts
rinie87 replied at 24-3-2021 06:31 AM
kan.....
klu time xdpt batang org call time dia tido pun dia boleh ngamuk

hahaha betul sangat
perlu ke nak up kat ig story heshe marahkan org yg cari time tido

katanya ada masalah tido
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 03:05 PM | Show all posts
rinie87 replied at 24-3-2021 01:11 PM
papai tu kire pondan plg tangga kt bawah la ..geng2 dia pun berkerak sama dgn dia..

Jgn chuols. Selalu dpt 2nd runner up okeyh masuk Miss Ratu segala. Haderrrr
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-3-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
luvemedaa replied at 24-3-2021 11:23 AM
Papai tu pun sama lucu
Tapi since dia kena viral pasal polis tu dah tone down sikit kan.
K ...

uols.. curr tu maksudnya apa?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Geng bertujuh tu banyak sangat lah diorang reveal. Belah pihak pula macam biasalah sara.. Jenis tak suka burukkan orang dan burukkan keadaan. Tapi sara ni dah banyak jatuh bangun. Senang je dia tackle. Budak2 bertujuh tu lah yang nampak sangat hilang arah tapi dengan sedaya upaya nampak diorang okay. Semakin diorang banyak menyindir rpihak sebelah, semakin kelihatan kesusahan diorang. Tapi i betul hara lah sara bagi diorang peluang. Diorang muda lagi, kesilapan kecil boleh dimaafkan. Dulu masa sara, diyan, ben, dan emi.. Diorang ok je pon. Adakah kemungkunan ada kaki hasut?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-3-2021 05:17 PM | Show all posts
flipolivio replied at 24-3-2021 04:33 PM
uols.. curr tu maksudnya apa?

curr tu ala2 itu la yg gitu2
yg dibayar untuk service
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
luvemedaa replied at 24-3-2021 02:07 AM
Dlm frame IG dia kemain lawoo katanyer.Bila tgk kat stories geng2 dia ya ampon terserlah jantan ng ...

Badan sado. Kaki jer yang halus. Body takde shape langsung walaupun dah ada breast.. Kuat meroyan and sentap, kuat berhalusinasi.. Kata kurus tp sampai sekarang tak kurus. Kata biar jantan kejar, tapi tengok dia pula yang nampak sangat terkejar2 jantan. Sejenis yang feeling feeling pondan most wanted.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 08:50 AM GMT+8 , Processed in 1.501324 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list