CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: rinie87

sara anna and the gang

  [Copy link]
Post time 20-3-2021 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Leo_Tigris replied at 20-3-2021 09:30 PM
you terhibur jugak ke tgk percutian nadiraisaac dgn bestie dia tu - siap pakai bikini skin col ...

Geli tengok spentot kawan dia macam budak darjah 6,body sheols pelik sangat2,betul,macam sajat
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-3-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat muke buat hidung dr dulu tk hbis2, hujung2 pakai filter nk bg cntik. Tgok kt ig org lain, tk edit boyannnnn sgt muke tu. beratus2 ribu renovate itu ini tk lawa jugak guano sara oiii?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
orkedkecik replied at 20-3-2021 11:51 PM
Geli tengok spentot kawan dia macam budak darjah 6,body sheols pelik sangat2,betul,macam sajat

Pdhal dulu bertdung kn. I perhati ppuan pkai tdung pastu freehair dasyat betul pmkaian. Klu sikit2 okay la fham tk ready, ni terus mcm nk bogel wonder ape yg diorang fikir. Yg freehair relax2 je, wkupn org dh chop sebelah kaki kt neraka.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitelab buat semua leader merasa duit kepok2. Sekarang duit kepok2 dah takda so banyak up post doa orang yang dianaiya. Diorang ni pakat2 londehkan sara ka? Dah declare musuh ke? Pondan sabah dahi jendul tu talam dua muka eh? Semoga settle la baik2. Kesian juga kat diorang.. Sekarang ni nak cari keja susah.. Takat buat review je lah... Diorang dah biasa rasa mewah2... Mungkin susah sikit nak adapt life sekarang. Harap sara maafkan dan terima diorang semula...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
orkedkecik replied at 20-3-2021 03:51 PM
Geli tengok spentot kawan dia macam budak darjah 6,body sheols pelik sangat2,betul,macam sajat

Budak tu kecil size dia.. Tu pasal seluar dalam kecil.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:24 PM | Show all posts
ReginaGeorge replied at 22-3-2021 03:08 PM
Whitelab buat semua leader merasa duit kepok2. Sekarang duit kepok2 dah takda so banyak up post doa  ...

tp nampak dahi jendul tu masi promote wetleb...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:24 AM | Show all posts
Aku benci penggunaan perkataan REVIEW dlm dunia socmed ni...

Review sepatutnya memberi maksud, kita dpt brgan tu, kita cuba - and kita bagi review/report neutral  tentang barangan tu - bagus ke tak bagus ke, sedap ke tak sedap ke etcetc.

Dlm dunia socmed skrg - semua 'review' sedap and bagus - padahal ada je sorg instafamous ni pernah mengaku, ada je dpt makanan yg tak sedap - tapi menipu ckp sedap....apa punya dunia la sekrg ni

Utk tidak off topic, - nadira ckp dia terima je review utk telekung - hahaha nak tergelak pun ada...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde ke sesape boleh kupas isu sara and the gang ni?
Pandai betul gang2 dorang ni katup mulut, takde baham membaham sesama sendirik. Masing2 jaga pendirian masing2. Yg itu aku puji dorang. Tapi lepasni tak tahu le khennn
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 12:15 PM | Show all posts
Cookie.Monster replied at 23-3-2021 11:29 AM
Takde ke sesape boleh kupas isu sara and the gang ni?
Pandai betul gang2 dorang ni katup mulut, ta ...

sbb ada contract. kalau tak kena saman iols tgk semalam saralalala upload. tak boleh burukkan wl semasa atau selepas dah keluar. bijak. lagipun theyols yg decide untuk keluar sbb tak agree dgn contract baru ni. tak boleh jual product lain. tu je. small matter.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
jelita_millie replied at 23-3-2021 12:15 PM
sbb ada contract. kalau tak kena saman iols tgk semalam saralalala upload. tak boleh burukkan wl s ...

yes die bijak letak mcm tu dlm contract but one of bebudak tu (ex-leader yg 7 org keluar -which is cousin die) ckp die boleh je spill tea and tunjuk bukti semua and ckp udah2ler nak play victim and tak reveal the whole story.which is i rasa tuju ke belah sana -saralalalala.

die taknak burukkan ,so die mintak pihak sana and anyone else yg also terlibat in this stop saying shit .

Die post instastory tulis dah 7 lawan 1,ko agak2 sape sebenarnya yg salah sebenarnya.huhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 04:33 PM | Show all posts
ida84 replied at 23-3-2021 01:57 PM
yes die bijak letak mcm tu dlm contract but one of bebudak tu (ex-leader yg 7 org keluar -which is ...

ya cousin boyan dia tu kan. but for me hujung2 mmg kemenangan akan dapat dkt product owner sbb diorang semua sign contract sebagai kawan. kalau spill tea pun mostly personal attack je. contoh dia melacur. hujung2 dulu semua enjoy sama. buisness quality takde. dira haritu kan ckp diorang muda lagi, they can still sell their face for any product engagement which iols setuju. selalu bole repair muka tu and jual, buat lah nok. lepas tu bersara la awal. cuma kena sambil2 menjala ikan besooo demi kutipan i-sinar dihari tuaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 04:50 PM | Show all posts
ReginaGeorge replied at 22-3-2021 07:08 AM
Whitelab buat semua leader merasa duit kepok2. Sekarang duit kepok2 dah takda so banyak up post doa  ...

pondan sabah si Tony tu dh tak ngam dgn Sara ke cuols?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
jelita_millie replied at 23-3-2021 04:33 PM
ya cousin boyan dia tu kan. but for me hujung2 mmg kemenangan akan dapat dkt product owner sbb dio ...

yes haah.adala dorg bengang aritu upload berjanji mcm2 kalau sales sekian2,tp ujung2 xde..tp tula,kalau xde agreement hitam putih even berjanji kalau buat sales sejuta dpt ape,mmg owner menangla.

yg whitelab tu xsure ape cerita dalaman yg camne last2 blh bertukar ke saralalala.
sbb cousin lelaki tu jawab pejal owner sampai january 2021 saja.so taktahu ape agreement yg terus minah tu dpt semua.sbb tu skrg die tiap2 hr dok promote wl tu.

haah la cite *cur kat Singapore la ,gambar time dlm lokap la apela ,haa amekk semua keluar time2 memasing dh tak okay ni.huhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 23-3-2021 04:50 PM
pondan sabah si Tony tu dh tak ngam dgn Sara ke cuols?

die ada mentioned die zero-natural kat semua,but i rasa sbb die close lg dgn bebudak leader to compare to saralala,so ofcoz die rasa kesian dgn dorg.ni i rasa la ye..

pastu die kan selalu promote WL kat instastory die,then ade org komen,u dok promote2,owner die xde pon hargai u nak repost2 instastory u.
buang masa je u update story

Then die reply kata i kisah sbb i dpt duit utk promote item tu.dats why i buat.
die hide product apa,but ofcoz org blh tahu die maksudkan WL & saralalala.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 07:28 PM | Show all posts
tp dr sini pun blh nmpk betapa silap langkah la sara buang leader2 dia..yg tinggal skrg semua sendu ..dh nmpk kejatuhan dia dh sikit2..xabis2 dok tayang harta,rumah ,kereta

xlama lg back tu cur ke singapore la tu..byk sgt ke untung korset dgn white lab tu
skrg pun sales dh kurang sbb tu xabis2 tunjuk stock kat hq melambak2..nk ckp stock bru smpi padahal xlaku
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
rinie87 replied at 23-3-2021 07:28 PM
tp dr sini pun blh nmpk betapa silap langkah la sara buang leader2 dia..yg tinggal skrg semua sendu  ...

yes padahal bebudak tu yg naikkan brand die plus bdk2 tu havoc ,xsendu and dorg yg popularkan brand die.

I setuju yg tinggal skrg sendu gila.
haah u,smlm kan tunjuk umah baru beli katanya 3 juta.and nonstop tunjuk stock2 bertingkat2 kt hq
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ida84 replied at 23-3-2021 10:15 AM
die ada mentioned die zero-natural kat semua,but i rasa sbb die close lg dgn bebudak leader to com ...

Since tony tu pindah kl memang sara jarang kan layan dia.. sebelum kemain 24 jam kepit

Banyak giler kot duit tony tu walaupun goyang telur je kat rumah.. buat bubis tu pun dh puluh ribu buat pulak kat tempat tiptop

Semlm nampak ig story sara ni kat dlm butik balenciaga.. malunya sheols terjatuhkan bag balenciaga kat lantai
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
rinie87 replied at 23-3-2021 07:28 PM
tp dr sini pun blh nmpk betapa silap langkah la sara buang leader2 dia..yg tinggal skrg semua sendu  ...

cur tu apa uols?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 03:45 AM From the mobile phone | Show all posts
ida84 replied at 23-3-2021 06:11 PM
yes haah.adala dorg bengang aritu upload berjanji mcm2 kalau sales sekian2,tp ujung2 xde..tp tula, ...

sara cikcur ke dekat spore dulu? then sheols penah masuk lokap ke? sorry iols terlepas cite dorg sibuk dgn kes jenab & jahlop.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 03:47 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 23-3-2021 09:11 PM
Since tony tu pindah kl memang sara jarang kan layan dia.. sebelum kemain 24 jam kepit

Banyak  ...

tony tu keje apa? tgok dia asik dok mengangkang jer cari jantan. iols penah tgok ig story dia tido sekatil dgn mat saleh dekat langkawi. kira one night stand la. naseb ko non muslim kalo x mmg kene kecam..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 08:39 AM GMT+8 , Processed in 0.078170 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list