CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: rinie87

sara anna and the gang

  [Copy link]
Post time 28-2-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
rinie87 replied at 18-2-2021 05:03 PM
diorg dh buat mcm2 isu pun ttp xviral2 lg..
pstt nk off topic jap..king coco dh cerai ke dgn laki d ...

Siyes ke u? Masih wujud ye si king coco hahahahaha
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-2-2021 09:19 PM | Show all posts
Bihungoreng replied at 28-2-2021 09:09 PM
I ok je ngan nadira ni pon.. tapi sheols mmg tggi ye.. eloklah berlaki dgn matleh.. laki melayu ni ...

Tadi masa dok membuang masa melangut depan IG, TERtgk dia buat live - tgh bersiap2 nak keluar ke apa.

Dok meroyan pasal kena tinggal dgn boyf ke something like that. Aku mcm tempted gila nak ckp - 'So, basically lelaki melayu ke, bukan melayu ke, sama je pun kann?' - hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Leo_Tigris replied at 28-2-2021 09:19 PM
Tadi masa dok membuang masa melangut depan IG, TERtgk dia buat live - tgh bersiap2 nak keluar ke a ...

nadira ni bf dia matsaleh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 03:01 PM | Show all posts
rinie87 replied at 18-2-2021 05:03 PM
diorg dh buat mcm2 isu pun ttp xviral2 lg..
pstt nk off topic jap..king coco dh cerai ke dgn laki d ...

a ah lesap trus gambar laki pilot dia tuh
semua gambar sorang2 saja
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Leo_Tigris replied at 28-2-2021 09:19 PM
Tadi masa dok membuang masa melangut depan IG, TERtgk dia buat live - tgh bersiap2 nak keluar ke a ...

Opsie.. tapi betol gak kan uols.. sama je memana bangsa kalu dah namenya jantan bertulurrr hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 11:21 PM | Show all posts
flipolivio replied at 1-3-2021 11:35 AM
nadira ni bf dia matsaleh ke?



Dia kata dia taknak boyf melayu - sbb melayu pendek (dia kan tinggi) and lelaki melayu tak matang and lelaki melayu apa tah lagi. So dia claim boyf dia non malay...

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 11:23 PM | Show all posts
Bihungoreng replied at 1-3-2021 08:53 PM
Opsie.. tapi betol gak kan uols.. sama je memana bangsa kalu dah namenya jantan bertulurrr hahahah ...



Kannnnn - bukan soal bangsa apa - mat saleh ke, african ke, melayu ke - sama je perangai kalau dah hidung belang tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-3-2021 12:43 PM | Show all posts
nadira gado dgn sara ke..siap perli2 tp hint mmg kearah sara
bukn main klu gado trus reveal buruk org
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-3-2021 12:47 PM | Show all posts
rinie87 replied at 18-3-2021 12:43 PM
nadira gado dgn sara ke..siap perli2 tp hint mmg kearah sara
bukn main klu gado trus reveal buru ...



I perasan jugak instatory dia - bukan main marah lagi dia ekkk....

siap sebut gbr masuk lokap, cur and mansion 3 juta

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-3-2021 12:52 PM | Show all posts
clue mmg terang2 ke sara
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:01 AM | Show all posts
- Hahahahahhaa -

Dunia SOCMED mmg pelik and takkan aku fahami.....

Masa duduk bawah bos dulu, punya la berkobar confess kulit putih melepak sbb pakai 'makmal putih'

Dah bergaduh siap air dirty laundry in public, buat post kata dah keluar dari naungan yg sekian2 - mlm smlm buat post, cakap kulit putih pakai produk lain pulak.... - hahahahahahaha......

Kalau dlm kes macam ni - apa akan jadi pada mini agent mini stokis dia semua tu ek?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
rinie87 replied at 18-3-2021 12:43 PM
nadira gado dgn sara ke..siap perli2 tp hint mmg kearah sara
bukn main klu gado trus reveal buru ...

Tadi layan live adik si sara si isha tu. katanye sara buat rule baru tak bole jual product lain selain product dia. Tu kot si dira tak puas hati kot. Kan sheol nak jual product kuwus kann.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Leo_Tigris replied at 18-3-2021 04:47 AM
I perasan jugak instatory dia - bukan main marah lagi dia ekkk....

siap sebut gbr masuk lok ...

Sapa masuk lokap uuu
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Leo_Tigris replied at 18-3-2021 12:47 PM
I perasan jugak instatory dia - bukan main marah lagi dia ekkk....

siap sebut gbr masuk lok ...

siapa yg masuk lokap? masuk lokap kenapa? cur tu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-3-2021 11:15 AM | Show all posts
nmpknye sara dh buang semua leader2 ni..pastu up leader baru yg lg sendu
habis la episode setia kawan skrg episode kwn mkn kawan pulak
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-3-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
rinie87 replied at 20-3-2021 11:15 AM
nmpknye sara dh buang semua leader2 ni..pastu up leader baru yg lg sendu
habis la episode setia  ...

dia membuang leader dia ke? leader dia yg keluar?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-3-2021 01:49 PM | Show all posts
ntahler..yg penting mcm dh xde je..semua dh update story sedih2..tp leader2 baru sara mmg sendu2 xde faktor yg nk buat kite follow..geng2 lama gila2 sikit..terhibur la tgk story diorg
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
lepas repair muka tahun ni atau tahun lepas ... daaaa jadi xlawa
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:30 PM | Show all posts
rinie87 replied at 20-3-2021 01:49 PM
ntahler..yg penting mcm dh xde je..semua dh update story sedih2..tp leader2 baru sara mmg sendu2 xde ...



you terhibur jugak ke tgk percutian nadiraisaac dgn bestie dia tu - siap pakai bikini skin colour and kawan dia pakai spentot mcm size spentot budak sekolah rendah? Hahahahaha.....

tapi serious, badan dia bahagian pinggang and pinggul dah macam bentuk bontot sajat kan...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 08:21 AM GMT+8 , Processed in 0.180204 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list