CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: rinie87

sara anna and the gang

  [Copy link]
Post time 3-6-2022 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
botolspritzer replied at 26-5-2022 09:49 PM
Dia punya igs macam ntah pape, i pening tengok. Part slowmo videos nya macam kelakar pun ada kengk ...


Dia memang suka buat slowmo video
Jenis yg sangat cringe & try hard. Nampak macam ada business tp tak tahu business apa. Pasal ayat english tu baca berapa kali pun boleh tahu salah. Takkan sheols tak perasan? Hahahahah

Semalam dia post kata ada orang send gambar sexy dkt parents. Siapalah yg gigih tu
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-6-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 3-6-2022 11:26 AM
Dia memang suka buat slowmo video
Jenis yg sangat cringe & try hard. Nampak macam ada busine ...

Jangan main main chuolls dia dah buat repot polis tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 05:23 PM | Show all posts
amboi bersawang ye thread ni. dengar2 si nadira gaduh lagi dengan sara sebab sara dm bopren nadira. someone spill tea pls
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
achinto replied at 17-6-2022 05:23 PM
amboi bersawang ye thread ni. dengar2 si nadira gaduh lagi dengan sara sebab sara dm bopren nadira.  ...

Iols ni kalau instafamous gaduh tk tahu la diorg gaduh ngan sape. Clueless haha
Tp hari tu ade tgok gk maisaroh explain pjg2 psal dm rmai org kt bali tu.
Apooo bkn nye enjoy moments, msing2 dok belek2 ig, dm stranger ajak lepak sekali. Suke berkawan kate nye, cakap je lah birah. Dh ade geng lepak la dgn geng unless terjoget same2 ke
Sekali terdm bf dira ke? Aiyoooo mana nk baca
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 09:07 PM | Show all posts
kookiechip replied at 3-6-2022 11:26 AM
Dia memang suka buat slowmo video
Jenis yg sangat cringe & try hard. Nampak macam ada busine ...

i pon  x boleh orang try hard sangat ni. sikit2 sudee haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 09:11 PM | Show all posts

baru stalk kat IG sapa sara anna ni. macam muka sapa hidung panjang lana nodin tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 17-6-2022 06:10 PM
Iols ni kalau instafamous gaduh tk tahu la diorg gaduh ngan sape. Clueless haha
Tp hari tu ade tgo ...

Macam kelakar kan alasan dia. Entah2 kawan dia yang sengaja pedajal dia cakap jumpa ig bf nadira tu kat explore hahaha. Kalau aku jadi dira pun aku ngamok weh kalau musuh cuba masuk line. Tapi kesian, setiap kali gaduh mesti ramai yang fight balik ngan dira tu mungkin sebab dia banyak buat benda tak elok. Sampai ada sorang ni cakap dira siap pernah gugurkan kandungan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 10:32 AM | Show all posts
immaryjane replied at 17-6-2022 06:10 PM
Iols ni kalau instafamous gaduh tk tahu la diorg gaduh ngan sape. Clueless haha
Tp hari tu ade tgo ...

iols sempat baca tang tu...katenya mmg sara dm bf omputih dira ms sheols kat bali ajak lepak...tapi terlupa nak ss..dira pun ade perli sindir2 sara dlm personal ig sheols..acc nadirakiut tu..nmpk naw sara stalk ig bf si dira tu..hahaa
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-6-2022 10:58 AM | Show all posts
immaryjane replied at 17-6-2022 06:10 PM
Iols ni kalau instafamous gaduh tk tahu la diorg gaduh ngan sape. Clueless haha
Tp hari tu ade tgo ...

Iols tengok biasanya org yang hidup bertuhankan sosmed ni memang tak boleh live in the moment. tangan berjahit kat phone sebab kena sentiasa update sosmed nak bgtau "lihatlah donia betapa bestnya hidup aku" kikiki tapi sebenarnya dalam real life jenis manusia yg membosankan
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Founder makmal putih pegi europes dgn siapakah? Mcm penampakan lelaki bersama di meja makan tapi kata single kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
botolspritzer replied at 19-6-2022 03:59 PM
Macam kelakar kan alasan dia. Entah2 kawan dia yang sengaja pedajal dia cakap jumpa ig bf nadira t ...

Dira tu budok lagi. Berangin pn ye, ramai tk suke kot. Berkawan je lh dgn set2 foreigner tu, wlupn di ragui keje ape msing2
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
neve4881 replied at 20-6-2022 10:32 AM
iols sempat baca tang tu...katenya mmg sara dm bf omputih dira ms sheols kat bali ajak lepak...tap ...

Iols tk follow account private dia. Ade tayang gmbr bf dia tk? Hot ke?
Nk buat guano, maisaroh kn single. Boleh la nk birah dgn mne2 jntan. Sekali kantoi plak bf msuh tradisi. Haruslah kne cerca
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 7-7-2022 01:40 PM
Founder makmal putih pegi europes dgn siapakah? Mcm penampakan lelaki bersama di meja makan tapi kat ...

Klu dia dok repeat travel alone byk kli tu, sah2 la membongak. Minah tu english pn tk reti, ade hati nk travel alone. Lain la bwak adik dia.
Pastu bitter psal ticket. Sape sruh dok ratib2 sales berjuta tapi g mana2 naik economy sajokkkk.
Tk pdan branded head to toe. Asal branded, selesa tk selesa main beli je.
No wonder geng2 kt club ckp dia tacky. Pastu pelik why org tk suke dia pdhal dia balik bla bla.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 7-7-2022 01:40 PM
Founder makmal putih pegi europes dgn siapakah? Mcm penampakan lelaki bersama di meja makan tapi kat ...

Eh lupa semalam dia live, i masuk dh half. Baca komen diorg cakap kantoi Check in dengan lelaki.
Coz dia tgh bersiap, dlm toilet. Siap live ajak followers dia sembang. Pastu ade lelaki termasuk dlm toilet.
Tu yg komen2 tu ckp laaaa. Mase tu kt phuket lagi kot.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 03:10 PM | Show all posts
immaryjane replied at 7-7-2022 02:28 PM
Iols tk follow account private dia. Ade tayang gmbr bf dia tk? Hot ke?
Nk buat guano, maisaroh kn  ...


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 03:11 PM | Show all posts


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-7-2022 03:19 PM | Show all posts

OOooo ni la jejans yg jadi rebutan tu? makasih spill tea emmm kaki ranting
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 03:21 PM | Show all posts
immaryjane replied at 7-7-2022 02:34 PM
Eh lupa semalam dia live, i masuk dh half. Baca komen diorg cakap kantoi Check in dengan lelaki.
C ...

rengsa ye i tengok dia travel. tapi style travel dia ni macam do it for the gram je. mesti jenis orang yg travel tapi tangan berjahit kat phone, tak enjoy betul2 immerse in culture.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
neve4881 replied at 7-7-2022 03:11 PM

Wow helok. Taste maisaroh la ni. Asal bukan malay. Yummy
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
achinto replied at 7-7-2022 03:21 PM
rengsa ye i tengok dia travel. tapi style travel dia ni macam do it for the gram je. mesti jenis o ...

Dia nk jadi terpaling dr org, nk tnjuk dia berduit.
Kaya tapi tak chill mcm gtu la. Kalau tak, tak ade la last minute plan.
Tak padan dengan Kate busy meeting back to back sambil2 selit cari agent rm30.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 08:54 AM GMT+8 , Processed in 0.079561 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list