CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AeriSha

[VOL 2] YOUR TOP JAPANESE DRAMAS OF ALL TIME & RECOMMENDATIONS

  [Copy link]
Post time 8-1-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 8-1-2021 02:51 PM
"ma" tu uols maksudkan apa tu?

Setuju..Memang feel Jdrama ni unik & takkan jumpa kat drama2 lai ...

Masa.. typo hehe. Hruf a sblh s..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 8-1-2021 11:25 AM
lps dia kawen ke dia makin cengkung?
sbb ms dia berlakon cerita career msh nmpk handsome lg
tp s ...

Ada nodame final movie tu dia dah start cengkung giler2. Ai ngn kwn ai sedih tgk dia mcm tu..xsure laa lps kawin ke..tp rambut menten hensem. Hahhaahaah
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 8-1-2021 02:36 PM
Hahaha..kannnn..
Ala geram iols nak borak lebih2 kang jadi spoiler plak..Dem..
Uols bukalah bena ...

Hahahaha .ai sakit hati sgt ni kat arisu tuh..ok laa,ala2 gantz pun yee jgk dia pny cerita nih..kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 8-1-2021 02:39 PM
Nantilah iols cari kat website lain pulokk..Memang nampak menarik cite ni..Uols tengok kat mana du ...

Ai xigt,gigih ai cari jgk laa..tp ai donlod torrent dlu..nti ai tgk harddisk ai ada x..kalau ada,boleh ai share..zip file ke caner..hihihi~

Y boleh jd tgk tu,lps ada sorg senior ni,dia bg pnjm cd utk tgk jdorama jgk laa time study dulu2..pstu dlm cd tu ada plak episode 1 satorare ni..ai tgk episode 1 tu...n mmg best..terus cari tp susah nk jmpe..

Rezeki kot,bertahun cari finally,jmpe jgk..hahahaahha..mcm underrated sgt citer ni..tp besttt..kekekek~
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 8-1-2021 05:11 PM
kaka perasan semlm ada new episode tp sbb x tgk dr awal jd kaka abaikan aje
rsnya ms kaka buka ch ...

Rasa macam kena buka ke ye thread Re:Zero?hmmm
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
r_innalif replied at 8-1-2021 05:23 PM
Masa.. typo hehe. Hruf a sblh s..

Owh hehe..Nanti tengok Jdrama lagi,share review kat sini kay..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 8-1-2021 06:27 PM
Hahahaha .ai sakit hati sgt ni kat arisu tuh..ok laa,ala2 gantz pun yee jgk dia pny cerita nih..ke ...

Iols tak penah tengok Gantz..Apa yg sama sangat dgn Alice In Borderland?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 8-1-2021 06:30 PM
Ai xigt,gigih ai cari jgk laa..tp ai donlod torrent dlu..nti ai tgk harddisk ai ada x..kalau ada,b ...

Oh yessss kalau jumpa nanti cepat2 share..Tak sabar iols nak tengok..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-1-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 7-1-2021 04:12 PM
watak tamaki as chiaki dlm nodame tu mmg buat kita melting kannnn
penampilan dia dlm TV mov ...

Iols lupa nak tanya kaka..Nodame Jdrama sama sangat ke dgn anime nya?
Bukan apa,iols macam kureng sikitlah dgn watak Noda Megumi,sbb terlampau obses dok ngendeng2 dgn jantan..
Sbb tu kalau Jin Jdrama tu pun iols macam lebih sokong heroine ke-2..Dahlah imo lakonan Miki Nakatani ni lebih mantap..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 8-1-2021 06:43 PM
Iols tak penah tengok Gantz..Apa yg sama sangat dgn Alice In Borderland?

Ai tgk sikit jah manga dia aritu. Tp mcm ada masuk dimensi lain .pstu ada mcm mati2 jgk. Hahahaha~

Xminat ai dgn gantz..ada satu lg,tajuk dia Assasination Classroom..bunuh2 jgk..ala2 battle royale n arisu ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 8-1-2021 06:45 PM
Oh yessss kalau jumpa nanti cepat2 share..Tak sabar iols nak tengok..

Hahaahahaha..xjmpe ek y fully subbed?byk daa website y ai salu leech movie dah kena tutup..sedih sgt2...

Ada cari kat d-addicts tak?tp selalunya d-addicts org share guna torrent..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 8-1-2021 06:26 PM
Ada nodame final movie tu dia dah start cengkung giler2. Ai ngn kwn ai sedih tgk dia mcm tu..xsure ...

dia kawen baru lg, x silap 2 tahun lps dan dah ada baby, happy for him sbb x pernah lg dgr dia involved dgn scandal
Ms dia berlakon career dgn satu movie yg dia jd pilot tu xdelah kurus sgt tp sekrg dah kurus blk
Tp cam chuols katalah rambut dia maintain aje dan klu chuols perasan warna kulit dia bit tanned bkn jns putih melepak
Tp camner pun bila dia senyum ttp rs ensem di mata kaka... hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 8-1-2021 06:41 PM
Rasa macam kena buka ke ye thread Re:Zero?hmmm

bukanlah kat bod anime
nnt panggil kaka taw... . hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 8-1-2021 06:50 PM
Iols lupa nak tanya kaka..Nodame Jdrama sama sangat ke dgn anime nya?
Bukan apa,iols macam kureng ...

kaka x tgk sgt yg anime, ada tgk tp xde follow sgt jd x pasti sama ke x
watak heroine tu mmg annoying gila, pengotor, pemls, semua benda xtaw entah apa2
kebetulan anak perempuan kaka yg download cerita tu sbb dia minat kat heroine tu, apa nama ek Juri ke Jueno ke apa2 ajelah, kaka x minat sgt kat dia, dulu tgk dia berlakon pun sbb kebetulan satu TV movie kindaichi dgn kame, klu x mmg xde nk tgk
Dan ms tgk nodame yu jujurnya kaka cuma concentrate pd ciaki iaitu tamaki aje, aduhai ensem namatey... hahahahaha smp arwah suami kaka kata ni tgk cerita ke tgk hero... wakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 8-1-2021 08:18 PM
Ai tgk sikit jah manga dia aritu. Tp mcm ada masuk dimensi lain .pstu ada mcm mati2 jgk. Hahahaha~ ...

Gantz tu drama ke movie yg chuols tgk? kaka ada tgk yg movie kebetulan ms tu channel 322 ada tayang plus si nino dr group arashi berlakon so kaka mmg tgklah juga, storyline dia okay okay aje bg kaka, klu nk ikut ganas byk lg yg ganas antaranya cerita crow zero ke tajuk tu, ya ampunnn asyik bergaduh aje, stress kaka tgk, terpaksa juga tgk sbb anak bujang nk tgk

assassination classroom tu pun kaka layan juga baik anime mahupun live action..... hahahahaha
suka tgk nagisa tu sbb nmpk comel utk anime lah tp yg live action pun kaka suka gak sbb yamada tu pun cute... hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 8-1-2021 06:30 PM
Ai xigt,gigih ai cari jgk laa..tp ai donlod torrent dlu..nti ai tgk harddisk ai ada x..kalau ada,b ...

xnak wat review ke pasal satorare? iols minat jugak odagiri joe..tp x tengok pun satorare ni..stok2 cite lama sgt ni malas nak follow
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2021 11:25 PM | Show all posts
Oshin
Kaoru
Moero Attack
Asobini Oideyo
Rin Hane Koma
Chiaki
Tokyo Cinderella Story
Can you keep a secret
Long Vacation - loveee the piano
Anchor Woman - ni besttt  yes
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
kyojo 2 lakonan kimutaku dah keluar subs..sila tonton
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2021 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 8-1-2021 08:21 PM
Hahaahahaha..xjmpe ek y fully subbed?byk daa website y ai salu leech movie dah kena tutup..sedih s ...

Jumpa dah,kat kissasian ada ropenye..choyyyy..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2021 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 8-1-2021 08:18 PM
Ai tgk sikit jah manga dia aritu. Tp mcm ada masuk dimensi lain .pstu ada mcm mati2 jgk. Hahahaha~ ...

Owh..Brp kali iols dok pikir2 nak tengok Gantz dulu tapi dok asyik tak jadi hehe..Sbb suram semacam..

Iols minaaaattt sangat dgn Assasination Classroom.. Betul jugak ada sikit2 sama tema dgn Alice In Borderland ni..

Iols rasa AIB ni lebih mirip kpd anime BTOOOM! & movie Battle Royale tapi twistnya kena main game macam Liar Game..agitchew..

Anyway berapa kali dah iols tanya kalau2 uols nak buka thread khas Alice In Borderland..
Kalau nak buka,bila buka nanti tag iols ye..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 10:33 PM GMT+8 , Processed in 0.372238 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list