CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AeriSha

[VOL 2] YOUR TOP JAPANESE DRAMAS OF ALL TIME & RECOMMENDATIONS

  [Copy link]
Post time 18-1-2021 01:30 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 18-1-2021 01:12 PM
DBZ mmg epic fail..xde lgsg depiction DBZ tuh.. hollywood buat marvel heroes ok laa sbb mmg karya  ...

kaka x tgk KOF tp can imagine
diaorg buat live action anime xde jiwa camner nk lelebih kurang anime
klu nak ikut manga mmg lg out lah


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2021 01:31 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 18-1-2021 01:14 PM
HHahahaha..geli laa dia senyum. Hahaahah~

N dia ni berlakon mostly citee romance kan. Mujur ai  ...

ya rabb bila chuols sebut aje bab dia senyum tu terus kaka terbyg camner dia senyum
sungguh gelisss
x boleh ke lek lek aje senyum cam org lain

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 18-1-2021 01:27 PM
yg tu x pernah tgk lg
tp pernah tgk satu cerita hantu jepun tajuk dark water dgn one missed calle ...

Y tu dah lama jgk laa..hihihi~

One missed call ada 3 movies..ai pernah laa buat lagu ringtone guna lagu one missed call tu,hambek haaa,mengusik kol 3 pagi..tibe2 fon ai berbunyi sendiri..bila tgk kot2 ada miskol,tp xde .even roommate pun dgr sbb bunyi kuat..sejak drpd tu ai terus tukar ringtone..hihihi~

Ada y kali tu tkr music citer ju-on:black ghost,white ghost..y tu nasib baik xmengusik ai tp usik kwn ai sbb dia bt ringtone dia .kekeke~

Ju-on drama bersiri,netflix y buat..tp ok laa,cuma mcm biasa,confusing ai tgk..hahahahaha..tp still rumah berhantu laa...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:33 PM | Show all posts
one_aiman replied at 18-1-2021 01:17 PM
iols yg tak minat matsujun ni pun boleh menanges baca kaw2 dia kena..adehh hahahah

ikutkan sopan lg kutukan kaka dgn salmon utk si jun tu

klu baca kt twitter kutukan haters utk certain artis jepun ya ampun lg fitam

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:35 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 18-1-2021 01:32 PM
Y tu dah lama jgk laa..hihihi~

One missed call ada 3 movies..ai pernah laa buat lagu ringtone g ...

Netflix ada ek cerita juon tu
nntlah buh dlm list to watch dulu
kena tgk dulu cuaca dan keadaan dlm rumah seblm tgk

yg one missed called tu kaka tgk sendiri
tt time arwah suami kerja then anak2 lak tido
hah amekkaw tepon rumah asyik berbunyi aje
bila jwb xde saper, lps tu kaka dah stop tgk citer horror


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 18-1-2021 01:28 PM
memang diakui dia nampak poyo..tapi dia selalu dpt drama yg best2..hanadan la, lucky seven la..kem ...

Serprais serpraissss...tgk sikit pastu ai kenot go..tp ada matsuda shota dlm tu,my bae.. first time ai cepatkan dorama until part shota .tp nak habiskn tu dgn adanya matsujun mmg seksa..lps tu mmg ai terus tak tgk kalau ada dia.. walaupun ada org y ai suka dlm tu..mcm shitsuren choco kan,ada ishihara satomi,ai minat dia,tp sbb ada matsujun,ai xtgk..lucky seven psl ape ek?xtgk jgk..

Tp dia mostly romance dorama kan..ai kureng sket romance .mcm clover tu,ada toma,tp ai xtgk sbb ai xminat romance..hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 18-1-2021 01:33 PM
ikutkan sopan lg kutukan kaka dgn salmon utk si jun tu

klu baca kt twitter kutukan haters utk  ...

haha twitter memang tak pernah tak over..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:41 PM | Show all posts
klu citer horror jepun ni kita terasa cam hantu tu ada jer dekat dgn kita
x sama dgn citer hantu malaysia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 18-1-2021 01:30 PM
kaka x tgk KOF tp can imagine
diaorg buat live action anime xde jiwa camner nk lelebih kurang ani ...

Yeeeeee kaka..mujur laa ruroken best..aot best..tokyo ghoul pn best..bleach so-so,saving grace dia rukia n hollow.. hihihih..fma rasa mcm pernah tgk,tp ai lpe..yamada ryosuke kan..dean jd roy kan..igt2 lpe y tu . hihihih..sbb ai kureng mnt fma even anime or manga..kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 18-1-2021 01:31 PM
ya rabb bila chuols sebut aje bab dia senyum tu terus kaka terbyg camner dia senyum
sungguh gelis ...

Hahaahaha..kakaaaa..jgn benci matsujun..biarlaah ai sorg je..hahahahahaha..kesian dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 18-1-2021 01:38 PM
Serprais serpraissss...tgk sikit pastu ai kenot go..tp ada matsuda shota dlm tu,my bae.. first tim ...

iols pulak jenis tengok je cerita yg ada subs, wpon ada pelakon yg iols tak gemar..kalau storyline tak best di epi 1 baru drop tepi jalan..

lucky seven tu cite ala2 scammer balas dendam utk orang teraniaya..ada Eita kat situ..tp matsujun hero seperti biasa..hello, sape je dalam johnnys yg tak jadi hero kalau berlakon? Hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 18-1-2021 01:35 PM
Netflix ada ek cerita juon tu
nntlah buh dlm list to watch dulu
kena tgk dulu cuaca dan keadaan  ...

Ai still tgk walaupun duk sensorg. Dr dulu lg gitu pastu bunyi mcm2 n kena ganggu mcm2..still tgk jgk laa..ai xboleh,once dah start,kena habiskan..

Aah, netflix..tp ada je kt dramacool tu kaka..search je kt situ,ju-on no ie..rumah ju-on..comel jah tajuk dia.. hihihi..tp y xbest ada part kena rape dlm tu..haihhh laa..ai xsuka kalau ada benda2 gtu..buat horror,citer jela psl hantu..xyah laa masukkan unsur2 s*x ke apa...ai nk tgk hantu. Bkn nk tgk benda gtu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 18-1-2021 01:44 PM
iols pulak jenis tengok je cerita yg ada subs, wpon ada pelakon yg iols tak gemar..kalau storyline ...

Alaaa..ada eita ke..igt citer dia Voice,y forensic tu..lama dah rasanya x tgk dorama dia berlakon..

Tulaa, johnny's retis kan hotties gtu..matsujun top chart kan...uweksssss..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 18-1-2021 01:49 PM
Alaaa..ada eita ke..igt citer dia Voice,y forensic tu..lama dah rasanya x tgk dorama dia berlakon. ...

hotties walaupun ramai tak pandai berlakon..
oppsss hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 18-1-2021 02:24 PM
hotties walaupun ramai tak pandai berlakon..
oppsss hahaha

Hahahaahahah..dorg pn dah terseksa kot dari kecik gara2 johnny..kekeke~

Tp serius,ai xtaw nape org taksub ngn matsujun poyo itu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 18-1-2021 02:58 PM
Hahahaahahah..dorg pn dah terseksa kot dari kecik gara2 johnny..kekeke~

Tp serius,ai xtaw nape  ...

ahahah ini bukan biasa2 punya benci..ke uols ada tak suka peminat dia?kesumat betul benci nya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 18-1-2021 03:38 PM
ahahah ini bukan biasa2 punya benci..ke uols ada tak suka peminat dia?kesumat betul benci nya

Xde..mmg diri matsujun itu sendiri kaka..xtaw knp..dia pny air muka tersangat laa poyo.. hihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:24 PM | Show all posts
one_aiman replied at 18-1-2021 01:40 PM
haha twitter memang tak pernah tak over..

kan dan itu juga part of hiburan buat kaka
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:26 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 18-1-2021 01:42 PM
Yeeeeee kaka..mujur laa ruroken best..aot best..tokyo ghoul pn best..bleach so-so,saving grace dia ...

FMA kaka kureng tp FMAB mmg kaka selalu ulang2 tgk anime dia
tp sbb live action ni ada yamada ryosuke maka kaka gigih jugalah tgk
yup dean jd mustang, mmg kenalah dgn dia sbb character dean camtu
ada satu lg live action kaka pernah tgk tp x igt tajuk, nnt klu igt kaka inform


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:28 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 18-1-2021 01:42 PM
Hahaahaha..kakaaaa..jgn benci matsujun..biarlaah ai sorg je..hahahahahaha..kesian dia

dah terlambat nk remind sbb dr dulu kaka mmg kureng sgt kat dia

dia punya menyampah smp semua drama yg ada dia mmg kaka skip walau ada bae yg kaka suka
tp sbb dia maka lupakan ajelah


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 10:11 AM GMT+8 , Processed in 0.309342 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list