CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: shafik72

Perihal masturbasi bagi yang dah berkahwin

[Copy link]
Post time 13-1-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dh kawin pun kadang tpaksa jgk. air penuh kepala x betul. wife plak period, lpas beranak, penat and etc. so sometime ni je jlnnya. lain la if kawin 4. leh jgk lari kesana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
bila wife selalu bg alasan nk mengelak x mo ML, lelaki yg baik biasanya masturbate la nk ilang kan keinginan seks @ air naik kepala tu... kalau yg ekstrem tu cari skandal atau pelacur la ..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Protonx50 replied at 13-1-2022 01:22 AM
masturbate OK ja. beli fake pussy. jgn guna tangan. melecet and Adik cepat lemah. feel almost the re ...

Best ker guna fake pussy? x sakit ke? pancut dlm tu ker?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 17-1-2022 08:15 AM
Best ker guna fake pussy? x sakit ke? pancut dlm tu ker?

best bro. feel like real pussy. cuma xleh kemut ja.. ketat tu of coz. pakai la ky jelly. boleh cum inside. jgn beli yg murah la. beli  yg look real pussy and above 40 ringgit dh sedap. yg beratus tu xyah cakap.silap2 boleh lupa isteri dh...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:37 AM | Show all posts
GAGAKdiRIMBA replied at 13-12-2020 12:01 PM
Saya dah belas tahun kawen, dan every week i need to masturbate ...
Because my wife is a low libido  ...

good input actually dan rasanya ramai lelaki yg lalui issue ini
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
take note ????????
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 10:50 AM | Show all posts
Lepas ada anak kalau wife punya keinginan seks macm kurang....ko bagi hint macm mna pon tetap xjalan...ko suruh la dia keluarkan kalau xthan sngat. kan haram keluarkan guna tangan sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
mehan replied at 14-1-2021 10:48 PM
Tapi kalau wife yg masturbate kan pun best.. terutama kalau wife dlm pantang or period tp ko sgt hor ...

Tak ada lah berdosa
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 07:54 PM | Show all posts
Nizam_76 replied at 14-1-2022 06:21 PM
bila wife selalu bg alasan nk mengelak x mo ML, lelaki yg baik biasanya masturbate la nk ilang kan k ...

air naik kepala ni mcm mana sebenarnya
saya tk berapa paham

tapi ye, research memang tunjuk bahawa ramai org dewasa dan sudah berkahwin masih lagi onani
tabiat?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2022 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 10-3-2022 07:54 PM
air naik kepala ni mcm mana sebenarnya
saya tk berapa paham


air naik kepala ni time nafsu memuncak atau membuak2 nak make love la Ipes2... bila x dapat x keruan dibuatnya... tu yg kadang sampai masturbate nk lepaskan air / keinginan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2022 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Gundhu replied at 15-1-2021 06:45 AM
Ok la gak tp bini aku nk masturbate kan pon malas...kemain laju lg..better la aku masturbate sendi ...

Sampai skrg masih sama...suruh bini masturbate kn pon tak best...suruh bini aku buka baju pastu aku nk kiss mulut pon tak nak...makin teruk low libido bini aku ni..mmg dh buntu gila..umur dia tahun ni baru 31 aku lak 33..mcm mna la nk hadap sex life masa ke depan..makin lama makin teruk..nk masturbate sendiri pon dh bosan
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2022 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Gundhu replied at 17-3-2022 06:05 AM
Sampai skrg masih sama...suruh bini masturbate kn pon tak best...suruh bini aku buka baju pastu ak ...

Beli alat masturbate kat shoppie
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2022 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
PanjangCool replied at 27-1-2022 10:50 AM
Lepas ada anak kalau wife punya keinginan seks macm kurang....ko bagi hint macm mna pon tetap xjalan ...

Mmg la haram tapi kalau buat utk hindarkan diri dari cari luar, berskandel, merogol, hukum jatuh harus
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2022 11:22 AM | Show all posts
sebab xdpt,tu je lah,selalunye suami je,
isteri jarang kot,benda senang dpt
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2022 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 17-3-2022 11:22 AM
sebab xdpt,tu je lah,selalunye suami je,
isteri jarang kot,benda senang dpt

Kalau pjj, mana isteri high libido sex buat la...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2022 11:41 AM | Show all posts
puteraalam02 replied at 17-3-2022 11:36 AM
Kalau pjj, mana isteri high libido sex buat la...

pjj la buat merindu,bila merindu mestilah nak bersama,
kalau xnk bersama tu yg susah nk ckp tu,takut2 kalau
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2022 03:30 PM | Show all posts
Gundhu replied at 17-3-2022 06:05 AM
Sampai skrg masih sama...suruh bini masturbate kn pon tak best...suruh bini aku buka baju pastu ak ...

btol tu, nak cemolot kunun nak naikkan nafsu birahi pon dia dah tak nak
patut la laki bila makin berumur makin miang ,sbb bini tak kasi cukup "makan"
laki ni klu pompuan pandai jaga perut  dan nafsu serakah, mmg happy la laki dia


Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2022 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
shafik72 replied at 17-3-2022 03:30 PM
btol tu, nak cemolot kunun nak naikkan nafsu birahi pon dia dah tak nak
patut la laki bila maki ...

Aku rasa laki ni simple je kot..mcm kau ckp..jaga perut, jaga nafsu laki..tak susah mna pon..pasal nafsu tu bukan minta hari2..at least seminggu sekali pon ok..tau la laki ni bila lama sgt tak buang air kepala dah stress, emosi dgn mental dh tak stabil..tgk perempuan sexy dh horny..

Aku dh malas nk tunggu bini aku bg make love..nk suruh dia masturbate kn pon susah..aku suruh dia buka baju baring..aku peluk then masturbate sendiri..janji lega buang air..tp tula serius rasa sedih..bini depan mata kot..dh buka baju semua tp aku lak kena buat sendiri..dia boleh bantai tidur lak
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2022 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Gundhu replied at 18-3-2022 01:28 AM
Aku rasa laki ni simple je kot..mcm kau ckp..jaga perut, jaga nafsu laki..tak susah mna pon..pasal ...

siannya bro... baik beli sex doll tu letak sebelah wife u tu, lps tu u make love dgn doll tu dpn mata dia... agak2 apa respon dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-3-2022 10:53 AM | Show all posts
Gundhu replied at 18-3-2022 01:28 AM
Aku rasa laki ni simple je kot..mcm kau ckp..jaga perut, jaga nafsu laki..tak susah mna pon..pasal ...

the next day apa reaksi dia bila tau kau masterbate sambil peluk dia tido?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:50 PM GMT+8 , Processed in 1.947640 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list