CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 12935|Reply: 65

Perihal masturbasi bagi yang dah berkahwin

[Copy link]
Post time 29-11-2020 12:20 PM | Show all posts |Read mode
nak tanya korang, adakah pasangan korang tahu yg korang masih bermasturbasi
tak kisah la suami atau isteri, samada korang masih bermasturbasi selepas berkahwin atau tak
mesti ada persoalan mengapa masih bermasturbasi.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 01:19 PM | Show all posts
tanyalah orang dh kahwin. kat cariforum semua andartu anbujtu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 03:06 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 29-11-2020 01:19 PM
tanyalah orang dh kahwin. kat cariforum semua andartu anbujtu

chuol kan berahi andartu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 03:09 PM | Show all posts
kalau pompuan cuba rajin vaginal douching. bila cakra bawah elok kita tak cenderung mastura basi ni
lgpun douching ni sunah sblm mandi junub. save all hormones to your face
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih merahsiakan hal melancap ni dr pasangan. Nak masterbed diam sudah la.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2020 12:01 PM | Show all posts
Saya dah belas tahun kawen, dan every week i need to masturbate ...
Because my wife is a low libido ...sebulan dalam dua tiga kali jer berminat nak sex..sedang kan saya almost everyday need sex..
My wife tau hal ni dan dia buat2 x tau pon...
Benda ni dah bawak berbincang banyak kali dgn wife, even she pernah suggest saya kawen lagi, but saya ni malas dah nak bercinta2 ni (38 dah tua...hahahahaa)

For me, kalau x masturbate/buang air mani at least once or twice a week... nanti my temperament senang nak naik,kadang2 susah nak fokus berfikir dan kadang2 rasa senak jer telo bila lama x buang air mani...

So dari saya melanggan pelacur or pergi rumah urut yg menambah dosa,mendatangkan penyakit & buang duit...better masturbate and settle the urge..

Sekian pengakuan saya...tq

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2020 08:26 AM | Show all posts
GAGAKdiRIMBA replied at 13-12-2020 12:01 PM
Saya dah belas tahun kawen, dan every week i need to masturbate ...
Because my wife is a low libido ...

apakah tiada ubatan utk merawat masalah low libido dikalangan wanita?

perkara seperti ini bakal merenggangkan perhubungan suami isteri
isteri melihat perkara ini dari sudut sinikal spt letih bebanan kerja,tugasan dirumah dan seribu mcm alasan
apakah ianya berdosa dari sudut agama karena tidak mendahulukan permintaan suami?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2020 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
GAGAKdiRIMBA replied at 13-12-2020 12:01 PM
Saya dah belas tahun kawen, dan every week i need to masturbate ...
Because my wife is a low libido ...


Same situation...baru 2 tahun kahwin..lepas je isteri pregnant sampai anak dah setahun lebih ni...isteri dah takde nafsu..nk minta sex pon susah...mcm2 dah try belikan gel peransang la... vibrator la tp sama je dia takde nafsu...betul la tu kalau Tak buang air kepala stress je pastu nk peluk2 isteri pon kadang menolak...terpaksa la masturbate dari buat maksiat...ada sape tau mcm mana nk naikkan nafsu isteri?lepas bersalin je badan dia naik..nk ajak dia bersenam mmg susah la...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2020 03:50 PM | Show all posts
lelaki ni bila air dah kuar,ringan la kepala tu, sejuk la seketika sblm air naik kepala lg
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kalau wife yg masturbate kan pun best.. terutama kalau wife dlm pantang or period tp ko sgt horny. Tk blh lawan make love betul2. Tp bila dh lama, air pun penuh sgt2. Dpt belaian tangan tu, mmg memancut2 keluar...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
mehan replied at 14-1-2021 10:48 PM
Tapi kalau wife yg masturbate kan pun best.. terutama kalau wife dlm pantang or period tp ko sgt hor ...

Ok la gak tp bini aku nk masturbate kan pon malas...kemain laju lg..better la aku masturbate sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Gundhu replied at 15-1-2021 06:45 AM
Ok la gak tp bini aku nk masturbate kan pon malas...kemain laju lg..better la aku masturbate sendi ...

Yelah sbb benda2 ni mcm ko main game gak. Kena trial and error. Kdg2 maybe dia tak turn-on. Jd cepat2 je. Cubalah, jgn terus buka terus. Pakai underwear seksi sket ke. Jenis kain underwear ni pun ada buat ko rasa syok bila wife pegang. Pelan2 ajar dia, ko tnjuk part mana ko enjoy..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 07:03 PM | Show all posts
hahaaa watpe nk bgtau,
time sangap melancap la,
xmakan luar kira ok la
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 18-1-2021 07:03 PM
hahaaa watpe nk bgtau,
time sangap melancap la,
xmakan luar kira ok la

Betul,janji xmkn luar..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 08:52 PM | Show all posts
biasa la tu masturbate. not a big deal.

aku umur 43 kawin dah 16 tahun. masturbate seminggu kadang2 sekali, 2 kali.

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Katakanla ko outstation lama, takpun PJJ.. Lama dah tak dapat.. Air dah naik kepala sgt2, dari ko pegi cari FL ke skandal ke baik la ko melancap je. Free & terlepas la keinginan tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 03:24 PM | Show all posts
ak  masuk bod nie terkejut ngn tajuk2 yg ada dlm ni hahaha.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2021 10:27 PM | Show all posts
bini tak kasi main, masterbate je la, malas nak gaduh2, nak ajak main mcm nak mintak sedekah je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
masturbate OK ja. beli fake pussy. jgn guna tangan. melecet and Adik cepat lemah. feel almost the real pussy..cuma xde kemutan. ketat pun ketat.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama2 masturbate tu tak best jgk. Rugi tak explore sex ni. Tahulah sex bukan semata mata pun tapi Allah dah beri kemudahan dan halalkan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 01:05 PM GMT+8 , Processed in 2.998154 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list