CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: fahdramli

[Pelbagai] Macam mana korang meluahkan perasaan

[Copy link]
Post time 23-11-2020 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by musclemuseum at 27-11-2020 07:07 AM

Face to face kalau nk explanation
Hmm

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku klu setakat mende2 biasa aku luah jer kt sapa2 yg rapat.. Tapi klu melibatkan soal hati ni, malas lah.. Simpan je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau marah selalunya mbebel depan kawan je.. lepas tu syp jela.. x reti nk confront depan2.. sebab tu kot mudah dipijak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 23-11-2020 06:28 PM
Capap tu apa? Cipap aku besa dengo

bodo mn ko tuhh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo suka, besenye say hi kat wasap ke, ig ke.

Kalo marah depends, kdg2 cakap dedepan, kdg2 diam je. Kalau tak suka, silent treatment, wasap x baca, remove from ig.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Catpaw at 24-11-2020 10:25 AM

Kukesahkan haje, tak sempat layan, ada benda lain lebih menarik hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg paling byk buat kalau marah, nanges je la.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo acik, panjang lebaq nak cerita neh
Maklum la perasaan ni byk jenis khennnnz
Kalo benda happy, opkos share dgn org kepercayaan i.e shuben or makbapak
Kalo hat negatip pulak, berbeza yach setiap satu, complicated much this woman
Acik susah nak benci kat org. Tapi kalo aku dah benci, otomatik aku delete ko dari ingatan aku. Maknanya, lepas2 tu kalo teserempak ke apa ke, aku mmg dah tak kenal ko. Hati acik kering yach bab tu, so sila jgn pandang2 or buat muka heran atau tuduh aku belagak
Kalo setakat menyampah je, selalunya acik akan buat sesuatu yg annoying sampai ko sendiri sakit hati
Contohnye ada kolig yg curi idea acik semata2 nak kan pujian boss. Lepas tu dia fefeling aku kena buat projek tuh bawah arahan dia. Ko siappppp
Memang acik akan me-neraka-kan kehidupan nye sampai abis projek
Aku akan buat booooooodoh bimbo bangang abadi tak reti buat hape sampai ko kena marah dgn bos
Lepas tu kalo bos pompang2 kat acik, acik tuding je jari kat ketua projek
Citer tak abis kat situ saja yach
Acik akan masak rendang 3-4 ekoq ayam dgn nasik himpit bebanyak bawak pi opis jamu kengkawan termasuk kolig yg curi keja acik tuh
Kalo org tanya dah kenapa jamu org makan bukan dpt gaji lagi, acik dgn suara gembira akan bgtau ni kenuri kesyukuran sambil angkat kening kat si syaiton tesebut
Lepas tu acik bisik kat syaiton tuh yg acik dah jampi rendang yg dia telan
Saiko khennnnz
Ni citer betul tau
Korang cari pasal dgn aku, mmg aku saiko sampai korang mc kemurungan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow memang panjang betul acik type

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 05:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau masalah kat tmpt keje ckp la jg dgn kawan2. Peribadi, nangis dlm hati je la. Huhu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ai suka pendam,sbb pd ai setakat ni xde y faham perasaan ai n kalau share pun dorg xde bg solutions or possible solutions..just suruh bersabar n bt muka simpati..so,better ai keep to myself and kalau ai boleh confront dgn org y ai ada isu tu,ai akan confront dia..

kalau ai malas nak confront,ai layan citer,makan,main game,tgk video miaw2..tp jgn harap ai nak berbaik dgn org y dah buat ai rasa tak suka dekat dia..ohhoooo~

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 24-11-2020 02:33 AM
Kalo acik, panjang lebaq nak cerita neh
Maklum la perasaan ni byk jenis khennnnz
Kalo benda  ...

Pandaiiii acik yeee
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 24-11-2020 02:33 AM
Kalo acik, panjang lebaq nak cerita neh
Maklum la perasaan ni byk jenis khennnnz
Kalo benda  ...

Acik jampi apa? Share skit. Bleh iols jampikan kat kolig neraka yg buat iols sakit jiwa smlm
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
nefnefnef replied at 24-11-2020 03:01 PM
Acik jampi apa? Share skit. Bleh iols jampikan kat kolig neraka yg buat iols sakit jiwa smlm

Takde jampi apa pun
Saja je ckp gitu bagi heshe cuak

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 24-11-2020 03:33 PM
Takde jampi apa pun
Saja je ckp gitu bagi heshe cuak

Hehe best gak taktik ni. Lenkali iols nak try
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dgn hubby aku luah je walaupon pahit utk ditelan. Kalau dgn org lain try jauhkn diri or elak jumpa dalam masa terdekat. Bagi cool down dulu. Sbb sejenis tkleh sembunyi perasaan kalau dah bengang ke apa so dari org terasa tgok riak muka aku baik aku bwk diri dulu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 05:31 PM | Show all posts
dulu saya pun suka seseorang, semua kawan2 tau, dia je taktau
atas desakan rakan sebaya, saya pun confess
nah, bila confess terus dia bagitau "you are not my type"
wakakakaaka

terus tak pernah confess kat sesapa da


but, no harm trying. u confess, kalau tak dapat it's ok. u move on. kalau dapat? untung. so, never try never know
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Luah perasaan mcmmna tu..
Perasaan cinta/sukakan seseorg?

Atau luah perasaan sedih/marah dsbgnya?
Kalau ni, iols reflekskan menerusi alunan piano, petikan gitar..
Bila marah pula, shooting, snooker/pool..gitulah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah confess kasi hadiah and tulis conffession dlm card

Pastu kene reject ..
So lepas tu simpan sorang2
Sambil berdoa moga kita berjodohan
Dan tuhan tunjukkan jalan

Klu xde jalan tu and x nampak lgsg jalannya , bukan jodoh la tu
So x yah sibuk nak jaga jodoh org

Kekdahnyaaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 23-11-2020 06:28 PM
Capap tu apa? Cipap aku besa dengo

Car pub
Cari publisiti ..
Tapi x now dah jadi capap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:45 PM GMT+8 , Processed in 1.866065 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list