CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 30022|Reply: 77

[Pelbagai] Macam mana korang meluahkan perasaan

[Copy link]
Post time 23-11-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ni poll suka2 hati, nak survey, macam mana korang meluahkan perasaan korang pada sapa2 lah samaada perasaan suka, benci , marah dan sebagainya. Jom share.
Multiple Polls: ( Max 3 choices ), Total 45 Users voted

Poll is finished

14.55% (8)
23.64% (13)
0.00% (0)
3.64% (2)
54.55% (30)
3.64% (2)
0.00% (0)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols meluahkan benci kepada forumer capap abcdotcom dengan memberikan silent treatment sampai abang jamil mampos..
Menyemak je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau marah sedih tu selalu simpan sendiri. Tak pandai sgt nk share..utk elak konfrontasi. Baik simpan sendiri
Kalau suka gembira tu..nk la share/show dgn org lain

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau I lebih selesa simpan sendiri. Bila orang tanya baru gtau. Tu pun tak semua benda akan d beritahu





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 aku suke pendam sendiri je tp xbrp bagus la sbb org xtau kite ok ke x. So skg aku ckp je terus kalau aku xsuka be it dlm wasap or face to face. Penat la jage hati org ni so senang mcm tu. Xsuka aku next kan aje. Ni perasaan meluat la ni.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 04:55 PM | Show all posts
simpan sendiri je ingat budak2 ke skit2 nak luah perasaan

tp klu ada awek2 yg nak pinjam bahu sebentar sekadar utk luahkan perasaan abang sudi membantu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2020 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 23-11-2020 04:55 PM
simpan sendiri je ingat budak2 ke skit2 nak luah perasaan

tp klu ada awek2 yg nak pinjam bahu  ...

Meh pinjam  bahu , abang jitu..... nak luah perasaan ni hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 05:09 PM | Show all posts
fahdramli replied at 23-11-2020 05:08 PM
Meh pinjam  bahu , abang jitu..... nak luah perasaan ni hahahahah

ko lelaki xboleh aku geli klu pompuan boleh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2020 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kalau line fon cM apa lagi,,, agak2 nak luah kat sapa, ka pi bakar syarikat telco .. geram ni dah 3 hari teruk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 23-11-2020 05:09 PM
ko lelaki xboleh aku geli klu pompuan boleh

Alololo,, memilih pulak dia..... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Simpan sendiri sahaja

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Haku anto santau aaaa...apa keles surat layang? Layang layang sangkut kat pokok cehhh..anto santauuu haa..bio dia gemok mcm cik B!!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 23-11-2020 02:21 PM
Iols meluahkan benci kepada forumer capap abcdotcom dengan memberikan silent treatment sampai abang  ...

Capap tu apa? Cipap aku besa dengo
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 23-11-2020 04:55 PM
simpan sendiri je ingat budak2 ke skit2 nak luah perasaan

tp klu ada awek2 yg nak pinjam bahu  ...

Cik B nk pinjam bahu ko..ko kasi ke?

Masalah nya lengan cik B lai bosa dari abdomen ko!!! Kne baring la kut
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by little_sis at 23-11-2020 06:39 PM

Kalo bengang/ marah kat org biasanya aku diam.. mmg x mampu nak communicate dgn org tu sampai rasa marah tu sejuk.. diam tu lbh baik dari terkeluar perkataan yg x elok.. aku tau kalo teruskan communicate, lbh buruk yg akan jd..
Kalo sedih sampai x terluah, nangis je masa solat, masa sujud, masa tadah tgn doa..
Mmgnya dlm keadaan sedih ke bengang ke perasaan tu simpan sendiri..  nak cerita kat kawan pun nanti dorang boring dgr

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikut keadaan. Kalau rase boleh tahan, tahan je. Tapi kalau dah sakit hati sangat, memang biasa honest je. Cuma kalau boleh elakkn confrontation sebab malas nak gaduh. Lagipun kalau gaduh2 dgn orang2 yg xde ilmu ni akan buat kita sakit hati lagi je.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols kalau urusan kerja, iols cakap bersemuka. Senang nak rectify, suarakan apa yg patut supaya sama-sama boleh cari solution. Tapi kalau lenlain, tak puas ati iols diam dan perati je.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 07:49 PM | Show all posts
simpan sendiri je sbb kalo ckp terus terang bukan org nk kesah pon. selalunya org yg berkaitan mengamok tak mengaku. jd tros ignore jerlah manusia yg terlibat tu, itu yg terbaik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dedulu suka bersemuka dan luahkan. Sekarang iols buat tak layan n tak nampak je selagi tak mencolok mata. Dah tetua malas nak cari gaduh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 23-11-2020 06:30 PM
Cik B nk pinjam bahu ko..ko kasi ke?

Masalah nya lengan cik B lai bosa dari abdomen ko!!! Kne b ...

hahhhh cik B...sori2 xboleh cik B saya bz sangat ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 12:55 PM GMT+8 , Processed in 1.728046 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list