CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1658|Reply: 5

view single page

[Copy link]
Post time 20-11-2020 08:10 AM | Show all posts |Read mode
salam.. nak tanya, macam mana nak view thread dalam single page ye?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 06:45 PM | Show all posts
soalan kurang jelas, cuba panjangkan soalan awak ni dulu
nak guna medium apa semua masuk Cari..dan situasi yang
awak nak tanya semua
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2020 06:50 PM | Show all posts
trunks replied at 20-11-2020 06:45 PM
soalan kurang jelas, cuba panjangkan soalan awak ni dulu
nak guna medium apa semua masuk Cari..dan  ...

kalau guna laptop, boleh tak view thread dalam satu page macam print view instead of kena click page by page?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 06:56 PM | Show all posts
bluecathaze replied at 20-11-2020 06:50 PM
kalau guna laptop, boleh tak view thread dalam satu page macam print view instead of kena click pa ...

ok dulu ada setting untuk display kan begitu, tapi nanti free saya cari
dan kalau jumpa ke tak jumpa tengah malam nanti saya reply, ni agak
sebuk kerja luar, nanti saya update sini
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2020 08:07 PM | Show all posts
trunks replied at 20-11-2020 06:56 PM
ok dulu ada setting untuk display kan begitu, tapi nanti free saya cari
dan kalau jumpa ke tak ju ...

terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 12:29 AM | Show all posts

ok saya cari tadi puas cari tak jumpa.saya rasa,option itu,ada di system discuz  
yang 6 ke 10 tahun lepas.bila system sudah di upgrade,memang akan di tiadakan
fungsi2 yang jarang orang guna,dan menambah baik,system yang baru.


tetapi, kalau sayalah ,kalau saya tengah nak baca thread yang berjela panjang2 tu
saya akan buka setiap page di new tab browser, ada samapi 20 pages sekali gitu

cth pjg.png

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 04:32 AM GMT+8 , Processed in 0.085771 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list