CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: admin6

Pengumuman : Thread baru tak perlu gabung dengan thread lama yang topik/isu berb

  [Copy link]
 Author| Post time 11-12-2020 02:52 AM | Show all posts
maxim replied at 10-12-2020 02:45 PM
topik semua sampah sarap..suami retis basuh pinggan la..suami tlg urut kaki la.. jubur die la :curse ...



awak buka lah topik yang tak sampah... nanti admin minta mod bagi tacang sebab kita memang nak sangat thread baru setiap hari


Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2020 02:36 PM | Show all posts
admin6 replied at 13-11-2020 05:25 PM
yang jadi banyak komen berpuluh page pun sebab update semua topik dalam 1 thread. Tapi masalah ...
tak semua suka baca komen sampai berpuluh page.
Setuju ...
nak mencari update baru kena redah berpuluh2 komen yang sekadar menyembang2 ...terus ilang mood nak tau.



Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok thanks on the reminder
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:01 AM | Show all posts
admin6 replied at 13-11-2020 05:02 PM
bukan archives je, kalau asyik gabung dan ubah tajuk kita akan rugi page view sebab kalau sesi ...

betul idea tu....kadang2 boleh hilang mood nak scroll page yg dh berjela2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok thank you.newbie di sini. Hihu
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2021 08:12 PM | Show all posts
ok harap admin pantau gak la mod yg suka lock benang org
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 03:43 PM | Show all posts
thread banyak2 asalkan related dengan bod gosip takpe...
kalau tak suka thread banyak2 tentang retis sekian2... scroll2 je atau masuk je komen dan kecam retis ittewww aaaagittewww... forumer dapat tacang dan dapat lepaskan kegeraman itteww... win win situation...
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:57 AM GMT+8 , Processed in 0.081301 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list