CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1988|Reply: 5

cara nak recover ID forum?

[Copy link]
Post time 7-11-2020 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by trunks at 28-12-2020 05:37 PM

Mod... Kakyung nak tanya macam mana kakyung nak dapatkan balik nick kakyung yang dulu.. Sebelum ni kakyung log in forum ni guna fb.. La ni fb dah tukar layout so dah tak boleh support ape2 apps yang register guna fb termasuk laa forum cari ni... Huhu...

Harap2 para moderator ada cadangan macam mana kakyung nak dapatkan balik nickname kakyung 'kakyungpilah85' tu.. Sebab kakyung cuba tukar password tapi dia hantar ke email yang kakyung dah tak gunakan lagi dah.. Password pon dah xingat... Huwaaaaa

Tq eh para momod dan admin.. Kakyung nak sambung kutip tacang balik ni sambil menangisi nasib... Huuuuuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-11-2020 05:37 AM | Show all posts
id yang ini?

https://bm.cari.com.my/home.php?mod=space&uid=2287591&do=profile

ok.apa maksud awak yang email daftar Cari dah tak guna kan lagi?
adakah sudha expired? macam email yahoo,kalau kita tak guna
setahun gitu,dia akan delete lebih kurang gitu. kalau itu
lah yang berlaku, create saja, email baru guna macam email
lama dulu tu.dan recover password.

dan lagi,cara lain,awak login guna Laptop ? kalau ya,,kalau chrome
ke firefox ke. ada save password tu di setting/password,kalau2 awak
save password.

tentang layout terkini facebook tu,kita boleh revert back ke
layout lama,ada cara dan tengok pada ID facebook juga

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-11-2020 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 8-11-2020 05:37 AM
id yang ini?

https://bm.cari.com.my/home.php?mod=space&uid=2287591&do=profile

Ye.. Id kakyung la tu..

Hari tu register id yang tu dia link dengan fb.. Fb kakyung tu guna email lama kakyung yang dah xingat dah password dia.. Hari tu kakyung try klik kat activate code tu dia hantar ke email lama tu... Kakyung try apply guna email sekarang dah tak boleh sebab dah register id yg ni.. Klik forgot password nak retrieve balik, bagi solution back up email dan no fon yang dah berkurun tak guna dah dan password backup email pon xingat.. Haha.. Aduiii

hari tu boleh switch ke layout lama fb tu.. Sekali automatik dia back ke layout baru dan option switch back tu dah xde.. Kakyung isi gak feedback kat fb tu.. Sampai sekarang xde pape action

Hari tu kakyung try masuk forum guna pc memang dah tak boleh masuk dah.. Tapi log in pakai fon dia xkacau.. Baru2 ni dia kacau kat phone.. So terus dah tak boleh pakai id kakyung tu samada kat pc ataupun phone... Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 04:39 PM | Show all posts
AKAZ85 replied at 8-11-2020 06:58 AM
Ye.. Id kakyung la tu..

Hari tu register id yang tu dia link dengan fb.. Fb kakyung tu guna ema ...

ok,cara lain,boleh saja buat id yang sama dengan kakyung tu hehe

kalau tak nak, boleh cuba PM Admin6

https://mforum.cari.com.my/home.php?mod=space&username=admin6

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2020 08:16 PM | Show all posts
Apasal avatar tetap yg lama w/pun dah upload baru?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2020 02:56 AM | Show all posts
Juhasniza replied at 13-11-2020 08:16 PM
Apasal avatar tetap yg lama w/pun dah upload baru?

gambar ini ke

2020-11-14_025430.png

krna clearkn cookies browser tu,baru nampak yang baru nanti

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 05:32 AM GMT+8 , Processed in 0.083205 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list