CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 4800|Reply: 12

[ENGLISH SERIES] (Netflix) Evil Genius The True Story Of America's Most Diabolical Bank Heist

  [Copy link]
Post time 28-10-2020 04:38 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Tengok limited series ni
Bukan lakon semula
Tapi real
Memang best
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2020 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg ni..pizza bomber
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-10-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-10-2020 10:21 AM
Yg ni..pizza bomber

Ahah
Pizza bomber
Seram tengok
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Menjerit I tgk masa epi last tu dia tunjuk full clip pizza guy to kena bomb. Sbb awal2 tu clip tu dia cut kan.. huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-10-2020 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
BabeMariposa replied at 30-10-2020 10:39 PM
Menjerit I tgk masa epi last tu dia tunjuk full clip pizza guy to kena bomb. Sbb awal2 tu clip tu di ...

Aku rasa dari awal dia dah tunjuk
Maybe ko tak perasan kot
Ke aku yg salah ?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 02:03 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 30-10-2020 11:25 PM
Aku rasa dari awal dia dah tunjuk
Maybe ko tak perasan kot
Ke aku yg salah ?

Awal2 tu rasa nya masa bomb meletop dia blank kan screen jap kan?
Ms last epi baru dia tunjuk bebetul bomb meletop sampai terbaring mamat tu. Kalo x salah I la...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2020 03:55 PM | Show all posts
BabeMariposa replied at 31-10-2020 02:52 PM
Awal2 tu rasa nya masa bomb meletop dia blank kan screen jap kan?
Ms last epi baru dia tunjuk be ...

ahah ye kot aku tak perasanSeram part tu
real



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-10-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 31-10-2020 03:55 PM
ahah ye kot aku tak perasanSeram part tu
real

Kan..
lepas documentary Chris Watts dgn makcik evil ni la I terus berminat tgk mcm2 crime documentaries kat netflix. Hihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
BabeMariposa replied at 31-10-2020 07:41 PM
Kan..
lepas documentary Chris Watts dgn makcik evil ni la I terus berminat tgk mcm2 crime docume ...

Aku mmg selalu tengok
Selang seli la
Tak boleh asyik tgk tu ja takut terserap pulak vibe penjenayah hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 31-10-2020 11:01 PM
Aku mmg selalu tengok
Selang seli la
Tak boleh asyik tgk tu ja takut terserap pulak vibe penjena ...

Hahaha!
Making A Murderer tgk tak?
Tp yg ni panjang le. Lama, byk nau episode
Ade 2 parts. 1 part 10 epi. Haha
Tp best aaa layan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 10:38 AM | Show all posts
Clara baru je lepas tengok serie ni... my theory is Brian Wells the pizza guy tu ada some delay disorder, dia dipergunakan aje sebab dia memang suka treasure hunt. Dia tak expect pun nak kene bomb.. gosh siannya. And Marjorie the evil genius tu memang wow kepala otak penipu kata orang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-2-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by depresio at 18-2-2021 03:01 PM
BabeMariposa replied at 1-11-2020 03:29 PM
Hahaha!
Making A Murderer tgk tak?
Tp yg ni panjang le. Lama, byk nau episode


Hahhh yg tu belum lagi tapi dah masuk list
Nampak macm best tapi tungguuuuu bagi otak aku centre balik dulu hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 01:29 PM GMT+8 , Processed in 0.108575 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list