CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 9087|Reply: 61

Suam-suam Frozen: MV Lagu macam tuju untuk Safawi

  [Copy link]
Post time 14-10-2020 11:57 AM | Show all posts |Read mode
Artis yang kurang auranya, Wani Kayrie, ada release lagu baru sheols Aksara Cinta minggu lepas ciptaan Hael dan Ezra Kong. Setakat ni, iols belum dengar lagi kat radio Best FM jadi taktau mendapat sambutan atau sendu.
Untuk promote lagu Aksara Cinta ni, pihak deyols ada buat short webseries dan dalam tu ada lah scene si lelaki bagi baju bola dan tiket dengan heroin dan siap mention pasal SEA GAMES.

Kita recap balik gambar 2017 sheol dengan pawi:


Web-series Ep. 2



Full MV Aksara Cinta:


Dulu rasanya cakap Kawan je tapi tiba2 MV macam nak orang kaitkan. Adakah sebab Pawi tengah mendonia?
What say you? Ada kaitan ke takde?


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2020 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Wani yg ni tak ada cite lain yg keluar mesti psl jantan.syg dekk ngko suara ada,rupa boleh market,blaja pon pandai tp gagal amat dlm memarketkan diri dlm dunia seni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 12:05 PM | Show all posts
sendunyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 12:58 PM | Show all posts
sepadan pula tgok de oll ni, muka desa nan permai
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingingsmile at 14-10-2020 02:53 PM

[youtube]YiBat_IRs6E[/youtube]

minit 2:27

I cannot wait to be action....i hope..i hope.


dont play play hor...

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 02:54 PM | Show all posts
i hope U can do it...………………..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Safawi ni bukan ngn sipah melvin tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
So si anak melvin tu mencaras pawi dari wani kayrie?

Dlu kakak nya caras sam dari fakezura kan?

Ke aku silap?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 14-10-2020 03:15 PM
So si anak melvin tu mencaras pawi dari wani kayrie?

Dlu kakak nya caras sam dari fakezura kan?
...

Playboy mana ada istilah dicaras?semua dia makan....

heeeee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-10-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 14-10-2020 03:15 PM
So si anak melvin tu mencaras pawi dari wani kayrie?

Dlu kakak nya caras sam dari fakezura kan?
...

Takde sesi caras mencaras pun...memang waktu tu si pawi ni banyak gosip dengan retis...playboy gitu sampai si anim pun angkat kaki
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Si kari ni mmg muka jenis tipikal sabahan. Putih je tp xlawa pon cuma aset besa kot. Tu yg asek up cite jantan a-z
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap jugak lagu dia..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Xsilap dia ni pernah brebut pawi gn si sweet qismina..masing2 siap angkut mak tgk pawi main bola dekat stadium..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung pawi dpt mengecap pelbagai jenis
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu not bad...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
seriuslaa wanie ni.. meluap luap api SM kang. penat dia bertarung dgn anim itu ari..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2020 04:09 PM | Show all posts
Apepun, lagu ni sedap ditelinga meols, meols suka. Moga cepat masuk dicorong radio. And meols doakan sheols mmg dengan pemain bola tapi bukanlah dengan sapawi. Tapi afieq tu bukan bf sheols kahh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:49 PM | Show all posts
Lagu best.. aku doakan pawi bertemu Jodoh ngan gadis potugal
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni out topic jap..
Why eh aku jd nyampah bila sesapa upload gmbar bdua then adalah komen2 followers..
Muka seiras
Muka dekat nak sama
Muka serupa jodoh dekat
Tf???? Celah mana seiras???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-10-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sayangselasih replied at 14-10-2020 04:09 PM
Apepun, lagu ni sedap ditelinga meols, meols suka. Moga cepat masuk dicorong radio. And meols doakan ...

Cuba tengok web series dia yg ep 3....iol rasa macam penggati pawi tu sheol maksudkan si afieq tu...tapi gigih la nak justify cakap macam nak follow the flow je... cinta budak2 sangat tau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 07:36 AM GMT+8 , Processed in 0.115477 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list