CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lalaxyz

Normal ke if hari2 ML..

  [Copy link]
Post time 12-10-2020 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
lalaxyz replied at 12-10-2020 09:38 AM
Pil manjakani & kacip fatimah.. tapi kan.. kalo i makan ok.. bila i start x amik nanti bdn i cm sa ...

Waah baiklah sistur. Mmg tgh cari mana2 jamu yg sesuai utk sis
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 10:43 AM | Show all posts
lalaxyz replied at 12-10-2020 09:38 AM
Pil manjakani & kacip fatimah.. tapi kan.. kalo i makan ok.. bila i start x amik nanti bdn i cm sa ...

pil yg u mkn tu entah2 ada drugs. hati2 ye consume supplement.
baik u buat sendiri. manjakani beli yg raw, cuci bersih, tumbuk n blend halus.
tmbh madu dan buat bulat2. telan or u mkn dgn nasi. ikut la mana yg u selesa.
kacip fatimah pun sama. ada yg jual raw. daun, batang akar. u boleh rebus n minum.

amalkan makanan sunnah like olive oil, black seeds oil, apple cider, pati delima juga membantu libido.

take care sis.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok lah hari2 mau sekarang Aku rasa laki ko pun dah lupa office mate dia tu sebab yg Kat rumah dah macam singa betina
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2020 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Fur replied at 12-10-2020 10:43 AM
pil yg u mkn tu entah2 ada drugs. hati2 ye consume supplement.
baik u buat sendiri. manjakani be ...

Wow.. hebatnye sis ni.. tulah.. nak move to natural lps ni.. serius terus sakit2 bdn i.. produk2 kat luar blom tentu elok utk kesihatan kita utk long term.. i nak try campur ngan madu tu.. mcm menarik aje.. tqvm sistur..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
lkick2113 replied at 12-10-2020 11:04 AM
Ok lah hari2 mau sekarang Aku rasa laki ko pun dah lupa office mate dia tu sebab yg Kat rumah dah ma ...

I dah cakap.. u buat hal u yang rugi.. bukan i.. try lah tgk kalau berani..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2020 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
darkness replied at 12-10-2020 09:42 AM
Waah baiklah sistur. Mmg tgh cari mana2 jamu yg sesuai utk sis

Chaiyokkk sis
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 04:49 PM | Show all posts
lalaxyz replied at 12-10-2020 02:51 PM
Wow.. hebatnye sis ni.. tulah.. nak move to natural lps ni.. serius terus sakit2 bdn i.. produk2 k ...

bukan hebat la sis. biasa jer. bab supplement ni aku memang susah sikit nak percaya.
n of kos la sbg sesama wanita, aku suka je nak ingatkan, jaga diri. jgn sbbkan ikut nafsu,
nak cantik nak menarik nak ketat semua tu, merosakkan badan lak nanti.

aku suka je bila ada isteri yg happy dgn sex life nya.
isteri happy, suami confirm triple happy. anak2 pun happy sbb parents happy. keep going sis.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
I suspect pil u tu ada steroid lah... Sbb u ckp bl tk mkn lemau kan.. Go natural lah.. Mcm I.. I akn telan je manjakani tu after period.. Or rebus buat basuh. Manjakani pn xelok amik everyday nnt kering..
4x a day.. I igt i dh ckp kuat.. Ada lg kuat hahaha bravo
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
lalaxyz replied at 7-10-2020 11:21 AM
Jamu perapat & kacip fatimah.. ok je.. cuma tu lah.. hari2 pn x tahan.. berkaran aje kalo laki kat ...

Kalau stop jamu apa jadi.... ? Jika dia memoerbaiki ok...tapi jika bergantung mcm kurang best....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
lalaxyz replied at 12-10-2020 09:38 AM
Pil manjakani & kacip fatimah.. tapi kan.. kalo i makan ok.. bila i start x amik nanti bdn i cm sa ...

I rasa ada steroid..sbb dulu i pnah mkn satu jamu..bila mkan...kuat gila ( then ada org ckap ada steroid ) .. I stop la.. Lma dah...i bukn utk seks masa tu i blum nikah..untuk stay up..mmg best gila...sblum subuh urat mcm besi kuat
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:31 AM | Show all posts
average for a steady couple (ie couple yg kekal eg husband and wife) ialah 2 akli semniggu, with the frequency entering into steady decline with age

daily ni maybe masa mula2 kawin lah kot tetapi sekali lagi ini bregantung kepada individu
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung suami awak.. saya ni menderita. Dah nak setahun tak buat.. isteri tak suka seks… jiwa saya ni kosong dah rase… sampai takde mood nak ajak2
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2021 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mr.Lovalova replied at 18-7-2021 01:34 PM
Untung suami awak.. saya ni menderita. Dah nak setahun tak buat.. isteri tak suka seks… jiwa saya n ...

siannya... naper jadi mcm tu? x bawa berbincang ke? boleh tahan ke setahun x buat ML?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 07:58 PM | Show all posts
kalau boleh, setiap hari mesti nak 2 kali...asyik nak berbogel aje dlm rumah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 20-7-2021 11:44 PM
siannya... naper jadi mcm tu? x bawa berbincang ke? boleh tahan ke setahun x buat ML?

Dh byk kali bincang.. nak bawak bincang pon susah… hmm tak tahan juga.. saya lepaskan sendiri je lah dalam toilet… nasib saya mcm ni…
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 03:25 AM | Show all posts
Baru-baru ni, berbincang pasal tilam.
kwn i cerita la, tilam dia harga 20k (dia bukan menunjuk, mmg sembang2 tu tercerita). I pun tanya la, caman rasa tilam 20k? mcm coway ke gelas tak bergoyang?..
ntah camana terkeluar cerita, katanya dia ML 1thn sekali je.
biar betul... tapi dia ckp betul. dia tak kesah, husband pun x kesah. we happy like this katanya.

sesuatu la.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:25 PM | Show all posts
pinkzara replied at 24-7-2021 03:25 AM
Baru-baru ni, berbincang pasal tilam.
kwn i cerita la, tilam dia harga 20k (dia bukan menunjuk, mmg ...

really ke zara ... wow, mmg sesuatu la .. mcm sambut raya plak rasanya ... i mmg tak leh ler mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:12 AM | Show all posts
aish bagus la klu tuk married person. hahaha
cuma takut letih je laa.. kalori byk hilang ooo hahahha

dalam permata yg hilang ke apa tah cakap selang sehari ke dua hari sekali ok ..


Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:16 AM | Show all posts
ifanonline replied at 7-10-2020 12:15 PM
itu menunjukkan syahwat anda lemah...wanita2 masa kini memang camtu...sebab tu majoriti lelaki mak ...

ye ke pompuan zmn skarang camtu?

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bihunsiam at 18-10-2021 07:57 PM

testing testing
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:15 PM GMT+8 , Processed in 0.084218 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list