CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lalaxyz

Normal ke if hari2 ML..

  [Copy link]
 Author| Post time 9-10-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 8-10-2020 09:17 PM
Ohhhh..indahnya hidupmu dik.anak dah berapa?

Anak 2 sis.. 2 2 pn czer.. yg kecik dah nak masuk 4 tahun.. kawin nak masuk dkt 10 tahun.. myvage awal 30an.. i rasa ni ujian Allah nak bg.. sbb tu muhasabah diri.. pk ape yg kurg.. sbb rasa perjalanan masih panjang.. xkan nak biarkan rumahtangga dilanda badai.. anak pn da kurg bf.. kita dah x penat sgt.. dlu selalu letih.. nak ml pn xde mood.. urat nafsu mmg dah putus agaknye.. hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 11:54 AM | Show all posts
Edited by _RedRabbiT at 9-10-2020 11:56 AM
lalaxyz replied at 9-10-2020 11:03 AM
Anak 2 sis.. 2 2 pn czer.. yg kecik dah nak masuk 4 tahun.. kawin nak masuk dkt 10 tahun.. myvage  ...
Dah jumpa jalan tu oklah...caiyokk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
deeda00 replied at 9-10-2020 02:48 AM
Ok je 2 or 3 kali sminggu. Dulu sbelum ada anak iols camtu jgk. Tp lepas anak dua ni aduh selalu trt ...

Sy dlu mcm sis.. penat melampau.. lg bf anak.. ni anak da besar ok kot.. lesson learned.. bila kita enjoy, ML tu best rupanya.. tu nak slalu.. hahahaha..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
_RedRabbiT replied at 9-10-2020 08:42 AM
Untunglah suami dpt hari2...kipidap

Tq2.. grp ni agak lucah sbnrnye kalo tgk secara kasar.. tp bila kita ada niat yg baik grp ni sgt2 membantu.. lagi mcm isteri2 ni kan pemalu.. tp dr sini mcm2 ilmu i dapat.. lelaki suka ape.. lelaki x suka apa.. so ilmu ML ni sgt penting dlm rumahtangga.. nasib i tersedar awal.. tq semua..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 12:05 PM | Show all posts
lalaxyz replied at 9-10-2020 11:59 AM
Tq2.. grp ni agak lucah sbnrnye kalo tgk secara kasar.. tp bila kita ada niat yg baik grp ni sgt2  ...

yep...penting utk melayari rumahtangga.
Xkan pakai serbu je kan..hahah
yg penting feel with art..br muta ata tenyum
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 12:08 PM | Show all posts
lalaxyz replied at 9-10-2020 10:15 AM
Ye kot.. yg ni i admit.. now baru rasa ML tu best.. slalu.. cm krik2 aje..

now u pulak demand nak try itu ini sbb enjoy time ml hahaha

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
_RedRabbiT replied at 9-10-2020 12:05 PM
yep...penting utk melayari rumahtangga.
Xkan pakai serbu je kan..hahah
yg penting feel with art. ...

Yer.. senyum sampai ke telinga ni..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kipaskebas replied at 9-10-2020 12:08 PM
now u pulak demand nak try itu ini sbb enjoy time ml hahaha

Mana tau ni.. rasanya wife2 kena lebih besikap terbuka psl isu ni.. sbb selalunye kita x kan bincang isu ni.. mmg xkn nak tanya hb dpn2.. dlu i pn mcm ni.. now my life better.. sbb tu skrg da boleh open talk.. tu i open thread tanya sini lelaki ok ke if ML hari2.. sbb my hb kata ok je sbb benda sdp rugi lah tolak.. kot la my hb just nak amik hati i je ke, dia risau nanti x layan i boleh jd gaduh lain pulak  
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 03:25 PM | Show all posts
lalaxyz replied at 9-10-2020 02:26 PM
Mana tau ni.. rasanya wife2 kena lebih besikap terbuka psl isu ni.. sbb selalunye kita x kan binca ...

bak kata pepatah hari2 malam jumaat
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lalaxyz replied at 9-10-2020 02:26 PM
Mana tau ni.. rasanya wife2 kena lebih besikap terbuka psl isu ni.. sbb selalunye kita x kan binca ...

Biasanya lelaki la yg nak ML hari2 sbb we all nafsu satu je... Mmg yg tu ja byk bermain dlm kepala otak bab nafsu ni iaitu seks. Untunglah U dpt Lyn dia hari2 tu...lelaki di luar ni kebanyakan bila mintak nk ML kt wife ni mcm2 lah alasan xnak ML sampai kdg2 jd gaduh ...
Bila U dpt bg ML hari2 tu xder la husband U nknak telan air liur bila nampak perempuan pakai seksi kt luar ni sbb dia tau balik rumah dia boleh dapat lebih dari yg dia nampak di luar tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 06:47 PM | Show all posts
cuba try tingkatkan lagi prestasi...dari 7x seminggu kepada 7x sehari
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
lalaxyz replied at 7-10-2020 10:48 AM
X nampak over sgt ke wife hr2 kejar? Kalo i x consume pil tu bila nk ML tu mcm kureng.. tp if amik m ...

Huhuhu,i wish i can ML everyday.. every morning xpecially
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 05:29 PM | Show all posts
inilah perkahhwinan yg diidamkan lelaki,spt aku,kalo bleh tiger
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi..jamu perapat jenis apa sis? Banyak jenis di pasaran
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2020 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
kipaskebas replied at 9-10-2020 03:25 PM
bak kata pepatah hari2 malam jumaat

Weekend kena cuti sbb blk tgk parents
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2020 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 9-10-2020 04:47 PM
Biasanya lelaki la yg nak ML hari2 sbb we all nafsu satu je... Mmg yg tu ja byk bermain dlm kepala ...

Ye.. hb ckp kurg stress skrg..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2020 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Mrperfect2 replied at 9-10-2020 06:47 PM
cuba try tingkatkan lagi prestasi...dari 7x seminggu kepada 7x sehari

Max try boleh g 4 kali je dlm masa sehari..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2020 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenjiyan replied at 11-10-2020 10:50 AM
Huhuhu,i wish i can ML everyday.. every morning xpecially

Ur time will come.. i'll pray 4 u..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
4 kali sehari 7 hari seminggu..mantop..haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2020 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
darkness replied at 11-10-2020 05:32 PM
Hi..jamu perapat jenis apa sis? Banyak jenis di pasaran

Pil manjakani & kacip fatimah.. tapi kan.. kalo i makan ok.. bila i start x amik nanti bdn i cm sakit2.. tu skrg tgh try gap kan time consume tu.. nak make it naturally.. cuba la sis.. kita kne goda hb sndri sblm mereka digoda bab*2 kt luar sana.. byk je try nk menyondol skrg.. yg paling stress bini org.. kalo anak dara / janda kita paham lah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 01:30 PM GMT+8 , Processed in 0.097276 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list