CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 20210|Reply: 64

Normal ke if hari2 ML..

  [Copy link]
Post time 7-10-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi.. sy newbie.. last 2 month i ada krisis rumahtangga lps i saw my hb keep contacting dgn 1 of his ofc mate.. lps gaduh tu, we improve our relationship.. maybe sblm2 ni i x layan dia sgt, so since gaduh tu i mmg layan habis la if  we ML.. i ada lah amik supplemen utk tambah tenaga.. but kesannye make me horny everyday.. normal ke mcm ni.. boleh dikatakan now hari2 we ML kecuali blk rumah parents or piyed.... sblm ni seminggu 2-3 kali aje.. bg lelaki ok ke layan wife hr2.. i risau kalau kerap sgt akan ada masalah in future.. thanks utk yg share pendapat..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2020 10:37 AM | Show all posts
standard la tu

laki kalo bleh mmg hari2 maw

partner kena sentiasa goda n mulakan dulu la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-10-2020 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
X nampak over sgt ke wife hr2 kejar? Kalo i x consume pil tu bila nk ML tu mcm kureng.. tp if amik masalah horny pulak.. utk suami pulak hari2 if ML xde masalah ke.. korg x penat & boring ke hr2 layan benda yg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2020 11:09 AM | Show all posts
makan pil pe dik? poen kau tak rasa kebas ke hari2 buat?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-10-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 7-10-2020 11:09 AM
makan pil pe dik? poen kau tak rasa kebas ke hari2 buat?

Jamu perapat & kacip fatimah.. ok je.. cuma tu lah.. hari2 pn x tahan.. berkaran aje kalo laki kat sebelah.. maybe sblm ni xde la interested sgt bila ML.. slalu hb nak kita bg pastu da ler.. xde pn nak layan2.. last weekend blk kg.. puasa 2 hari.. balik je umah 4 round kena belasah.. kalo sy x kejar hb yg kejar
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2020 12:13 PM | Show all posts
bagi lelaki, sehari mesti 2-3 kali round baru puas...kalau ada isteri yg kuat syahwat, betapa untungnya suami...

kebanyakan wanita2 masa kini syahwat lemah, tapi bogel2 rajin plak...
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2020 12:15 PM | Show all posts
lalaxyz replied at 7-10-2020 11:21 AM
Jamu perapat & kacip fatimah.. ok je.. cuma tu lah.. hari2 pn x tahan.. berkaran aje kalo laki kat ...

itu menunjukkan syahwat anda lemah...wanita2 masa kini memang camtu...sebab tu majoriti lelaki makan luar sebab isteri tidak dapat tampung nafsu suami...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-10-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 7-10-2020 12:15 PM
itu menunjukkan syahwat anda lemah...wanita2 masa kini memang camtu...sebab tu majoriti lelaki mak ...

baiklah tq.. nanti i try improve myself..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2020 02:57 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 7-10-2020 11:09 AM
makan pil pe dik? poen kau tak rasa kebas ke hari2 buat?

nak makan jugala tu nanti
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2020 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dua2 memang larat utk ML hari2, ok je. Kiranya normal utk korang lah. Ada yg 2-3 kali seminggu tu dah cukup. Ada yang 2-3 kali tu dah kira terlalu byk, maksimum dah tu. Persoalan normal ke tak tu, bergantung atas pasangan tu sendiri. Lain pasangan, lain keperluan mereka.

Maybe sebelum ni main contact2 dgn officemate sebab tak cukup layanan. Tapi kalau tiap2 hari dah ML, tapi husband masih lagi menggatal dengan orang lain, mmg perangai lah tu. Laki ni senang je nak jaga. Jaga keperluan perut dan jaga keperluan alat sulit dia, tenanglah hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2020 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
lalaxyz replied at 7-10-2020 11:21 AM
Jamu perapat & kacip fatimah.. ok je.. cuma tu lah.. hari2 pn x tahan.. berkaran aje kalo laki kat ...

Taknak ku makan ...kalau laki aku jenis nk hari2 ok lah..ni pn paksa ... Terbalik lakkkk..hurmmm
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2020 11:46 AM | Show all posts
lalaxyz replied at 7-10-2020 11:21 AM
Jamu perapat & kacip fatimah.. ok je.. cuma tu lah.. hari2 pn x tahan.. berkaran aje kalo laki kat ...

dh try byk skil, jd enjoy kot bila ml
tu yang asik nak slalu


Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2020 05:45 PM | Show all posts
lalaxyz replied at 8-10-2020 10:17 AM
My hb x pernah berahsia.. even hp pn x penah lock.. anything mmg share.. never suspect him bcoz i  ...

pompuan tuh takde kawan pompuan lain ke nak bertanya... yg nak menggatal tanya ngan kawan jantan tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2020 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
lalaxyz replied at 8-10-2020 10:17 AM
My hb x pernah berahsia.. even hp pn x penah lock.. anything mmg share.. never suspect him bcoz i  ...

Ni mmg masalah pompuan lah tu menggatal. Bukan hb u. Boleh nampak benda ni akan bertambah baik. Cara u overcome problem ni pun bagus. Suruh left group tak berkaitan.

Hubby pun untung. Dpt ML hari2. Bukan senang orang pompuan nak ML hari2. Haha. Ada sesetengah orang laki, dpt sekali seminggu pun dah kira nasib baik
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lalaxyz replied at 7-10-2020 11:21 AM
Jamu perapat & kacip fatimah.. ok je.. cuma tu lah.. hari2 pn x tahan.. berkaran aje kalo laki kat ...

Ohhhh..indahnya hidupmu dik.anak dah berapa?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok je 2 or 3 kali sminggu. Dulu sbelum ada anak iols camtu jgk. Tp lepas anak dua ni aduh selalu trtido awal penat okeh. Skrg ni seminggu skali
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Untunglah suami dpt hari2...kipidap
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2020 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
kipaskebas replied at 8-10-2020 11:46 AM
dh try byk skil, jd enjoy kot bila ml
tu yang asik nak slalu

Ye kot.. yg ni i admit.. now baru rasa ML tu best.. slalu.. cm krik2 aje..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2020 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
phonon replied at 8-10-2020 05:45 PM
pompuan tuh takde kawan pompuan lain ke nak bertanya... yg nak menggatal tanya ngan kawan jantan t ...

Kan.. come on.. czer bukan benda baru.. ramai je wanita lain czer skrg.. xkn la ko xde sedara, kawan girl utk ty exp.. paling bangsat pn jd cm aq ni lone ranger keep on googling ko nk info ape.. mcm2 boleh dpt.. even now i nk improve my marriage i googling on how to ML.. this lady deliver utk kali ke 3.. yg 2 normal.. so happen this 3rd czer.. i sampai ckp ngan my hb why she cant be independent like me b4.. kalau susah wasap i.. bkn my hb.. this lady siap msg hb i ty ur wife mandi kenakan air kat jahitan lepas hari ke berapa czer..? Wtf.. masa ni la my hb ss tanya kat i.. terus i wth dis lady.. lps msg ni baru i found out other msg.. lucky my hb pn mmg xde intention nak berahsia.. so msg tu mmg x padam la.. tu yg i jumpa msg ntah hape2 dr awal.. blom msg pic lucah dia hantar kat grp.. kurg kasih syg agaknye.. yu merenyam ngan laki aq.. when i ask hb, he said soalan biasa je pd dia.. xtau malu py lady..!! I boleh ckp malang je laki dia dpt dia jenis x reti jaga maruah.. k.. byk pulak kita bebel.. terluah perasaan jap.. hahaha..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2020 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
hmzh.h replied at 8-10-2020 09:14 PM
Ni mmg masalah pompuan lah tu menggatal. Bukan hb u. Boleh nampak benda ni akan bertambah baik. Ca ...

My hb mmg jenis mudah mesra.. kawan ramai.. but he know his limit.. he kind family man.. syg i & anak2..  even nak pergi xtvt outdoor ofc dia nak i temankan dia.. kawan2 lain semua x bawa fmly.. i pulak segan.. can notice some of his girl friends mcm x sng bila i ada.. u know bila u pergi majlis u r welcomed or not.. hahah.. geng laki my hb ok je.. byk je borak ngan i..

Masa i request utk left grp actually utk grp which ada this lady aje.. but i x sangka he left semua grp2 geng ex office2 lama dia.. dia ckp dia xkan layan grp selain kje lagi dah.. dia xnk i x happy sbb dia x suka bila i moody.. so i appreciate dia py action.. thats y i improve myself for him.. laki kan.. ape je yg dia suka.. sbb kdg pk i pn dlu x layan dia sgt.. u nak i bg.. thats it.. xde nak layan mcm pengantin baru pn..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 08:34 AM GMT+8 , Processed in 0.099380 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list