CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 19591|Reply: 64

Normal ke if hari2 ML..

  [Copy link]
Post time 7-10-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi.. sy newbie.. last 2 month i ada krisis rumahtangga lps i saw my hb keep contacting dgn 1 of his ofc mate.. lps gaduh tu, we improve our relationship.. maybe sblm2 ni i x layan dia sgt, so since gaduh tu i mmg layan habis la if  we ML.. i ada lah amik supplemen utk tambah tenaga.. but kesannye make me horny everyday.. normal ke mcm ni.. boleh dikatakan now hari2 we ML kecuali blk rumah parents or piyed.... sblm ni seminggu 2-3 kali aje.. bg lelaki ok ke layan wife hr2.. i risau kalau kerap sgt akan ada masalah in future.. thanks utk yg share pendapat..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2020 10:37 AM | Show all posts
standard la tu

laki kalo bleh mmg hari2 maw

partner kena sentiasa goda n mulakan dulu la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-10-2020 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
X nampak over sgt ke wife hr2 kejar? Kalo i x consume pil tu bila nk ML tu mcm kureng.. tp if amik masalah horny pulak.. utk suami pulak hari2 if ML xde masalah ke.. korg x penat & boring ke hr2 layan benda yg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2020 11:09 AM | Show all posts
makan pil pe dik? poen kau tak rasa kebas ke hari2 buat?