CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2021|Reply: 12

Apa maksud Thread yg ada [Read permissions 255] ?

[Copy link]
Post time 1-10-2020 07:45 PM | Show all posts |Read mode
Maaf nak bertanya , Apa maksud Thread yg ada [Read permissions 255] ?

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2020 07:52 PM | Show all posts
ini biasanya thread khas yang hanya boleh di baca oleh supermods,Admin sahaja.
atau Moderator yang pegang jawatan moderator di dalam board dia sahaja.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-10-2020 07:58 PM | Show all posts
trunks replied at 1-10-2020 07:52 PM
ini biasanya thread khas yang hanya boleh di baca oleh supermods,Admin sahaja.
atau Moderator yang  ...

oh mcm tu rupanya terima kasih bro

Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2020 12:05 PM | Show all posts
trunks replied at 1-10-2020 07:52 PM
ini biasanya thread khas yang hanya boleh di baca oleh supermods,Admin sahaja.
atau Moderator yang  ...

terima kasih juga bro
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2020 03:28 PM | Show all posts

sesama hehe..panggil saya sis aje  
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 12:03 AM | Show all posts
trunks replied at 1-10-2020 07:52 PM
ini biasanya thread khas yang hanya boleh di baca oleh supermods,Admin sahaja.
atau Moderator yang  ...

hi

kenapa certain "org" je boleh baca? aku ader tertengok lah dan mmg bg aku yg newbie x dpt baca. frust juga sbb tajuk pun bkn sensitif sgt.
cadangan aku
- buat jelah satu column khas utk thread yg mcm nie. UTK PERMISSION SHJ. kan sng . boraklah sesama korang

jgn marah para otai2 CARI...

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:51 AM | Show all posts
musangbodoh replied at 12-9-2021 12:03 AM
hi

kenapa certain "org" je boleh baca? aku ader tertengok lah dan mmg bg aku yg newbie x dpt ba ...

hehe terima kasih sudi bagi cadangan itu awak,cuma kalau awak maksudkan
reading access 255 ke atau 100 ke,ini hanyalah untuk moderator dan supermods
yang bertugas di board itu sahaja boleh view, untuk berbincang masalah board
begitulah tujuan nya.kalau awak maksudkan macam reading access 3 ke 4 ke
ini awak pun boleh masuk baca dengan point2 yang tertentu sahaja boleh view
thread tersebut.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 05:48 AM | Show all posts
musangbodoh replied at 12-9-2021 12:03 AM
hi

kenapa certain "org" je boleh baca? aku ader tertengok lah dan mmg bg aku yg newbie x dpt ba ...
Seperti sis @trunks  tulis ...


Musang boleh jer baca Thread yang ada RATE ... mengikut level Rate yang d tentu kan ...mengikut berapa banyak credit Musang dah ada ...


Boleh tengok kat sini :
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1190242



Selalu nya jika Thread biasa ... rate 3 jer ...
[03] Senior: 100 - 399
rate 3 ... jika nak membaca ... credit kena lebih 400

Untuk kumpul credit ... boleh tengok link ni :
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1242228






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 12:21 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 15-9-2021 05:48 AM
Seperti sis @trunks  tulis ...

ya tau dh...

terima kasih...

jauh lg perjalanan sy heheheehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 02:15 PM | Show all posts
musangbodoh replied at 15-9-2021 12:21 PM
ya tau dh...

terima kasih...
tak lama jer tu ...

Jager diri bebaik yer ... selamat berporum

Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2021 04:52 PM | Show all posts
jauhnya lagi perjalanan nak sampai 400 kredit haha kenapa mesti letak permission tuu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2021 07:24 AM | Show all posts
mengapainisemua replied at 24-9-2021 04:52 PM
jauhnya lagi perjalanan nak sampai 400 kredit haha kenapa mesti letak permission tuu?
sebab ada info dari porumer yang tak ada kat memana tempat lain ...

atau ada benda yang porumer bincangkan sangat sensitif isu nya ... mungkin boleh kena saman...?


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 05:23 AM GMT+8 , Processed in 0.094588 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list