CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 13933|Reply: 46

Balqis mentor dispeku menipu

  [Copy link]
Post time 18-9-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ada yg tahu cerita tak?ni haa ada yg merempan katanya kene songlap duit dek balkis ni...jom kita kopek bawang la ye acik2...iols stanby jah tp bosan plak..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm muka uqaha senrose pulak
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Fillter tahap max
Kalau jumpa kat luar pun tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Filter you dik. Kalah bini bernombor pelawak tersohor
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:13 PM | Show all posts
Confirm ker sheols? Baru orang nak kesian pasal hal anak, dah timbul pulak cerita tak best.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:15 PM | Show all posts
Tgk kat IG isu dah lama xjumpa anak. Sampai anak tak kenal mak..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Entahhh.. Xkenal..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Minggu ni kisah dia je la
So ini la yg dia kata dah ada keje tu ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2020 03:55 PM | Show all posts
kat ig dia iols mcm perasan ari tu, dia up video kena tipu.. psl emas ni gak la.. i speku dia ni org tengah kot.. sbb dia claim dia kena tipu gak 50k.. siap up pic lelaki tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:56 PM | Show all posts
macam mana lah boleh percaya orang jual barang harga tak masuk akal
dengan kedai tak ada
tiba2 muncul berniaga tanpa ada background
haishhh...rugi bukan ratus2 pula tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:22 PM | Show all posts
mcm mana ek boleh nk beli bila brg xda..tp yelarh jnis kebulur nak harga murah punya psal
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Balqis filter  
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:51 PM | Show all posts
mek tgk kat ig, umo 21?
seyes lah 21??
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:53 PM | Show all posts
sape lak si balqis ni...berkurun tak tgk mentor...

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Die kene tipu dgn somebody yg menyamr jadi dato...,
Scammer yg menyamar jadi dato ni kan, mmg real tau. Kalau tgk apa die buat, mcm die betul2 dato. Aku pon peenah ade pengalaman ngan org mcm ni. Pegi pejabat2 gomen, junpe pegawai2... Semua org respect... Tp sevenarnye penipu besar.. Kawen byk kali n tatau la bape puluh bini yg die ade... Tk cerai lak tu.... Smpi skrg aku hairan mcm mane die buat. Istana pon die bolwh masuk
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
X knal jgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2020 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Gamba sebenar xde ke?filter sampai ilang rupa paras sebenar ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu2 aku rasa dia ni lg lawa time mentor.. skrg dh lain benor rupanya...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia orang tengah je ke? Lepas tu bagitau dia sendiri pun kena tipu?!

Bau ikan udang sotong sangat!

Baik korang beli emas kat kedai...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis shenduuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 03:14 PM GMT+8 , Processed in 0.088649 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list