CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Ed_Lyn

(SALAM TAKZIAH) Bekas Pembantu Peribadi Aliff Syukri Meninggal Dunia

  [Copy link]
Post time 10-9-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah..semoga roh almarhum ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2020 02:15 PM | Show all posts
adila39 replied at 10-9-2020 01:28 PM
sedih pulak. sbb suka baca caption dia mcm poyo poyo. Ramai kutuk kutuk macam bagus etc..tapi Allah  ...

Yg aku nampak adik beradik arwah ni mmg jenis baik2. Dia bekerja pon mesti pikir nak jaga nama keluarga jugak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 10-9-2020 12:26 PM
tu gastrik rasanya

bukan appendiks

Ok fhm..tq ats pencerahan
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakyungpilah85 at 11-9-2020 05:06 AM

Punca apendiks ni makan benda2 xleh nak hadam je.. Mcm biji cili ke, biji jambu ke.. Sebab abah meols pon pernah kena apendiks pecah dan terus pengsan.. Alhamdulillah kebetulan kawan seberek dia datang nak jumpa dia nampak abah meols pengsan terus bawak ke hospital dan sempat operate.. Kalau x mesti meols sampai sekarang xkenal abah meols.. Doc kata punca makan cili sebab biji cili penuh lam apendiks dia

Takziah utk PA alip tu.. Walaupun dulu meols pernah pernah kena maki dan dimalukan dek budak ni tegah tegur dia pasal permainkan solat dulu tapi sebab dia dah mati meols maafkan salah dia... Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Berdoza replied at 10-9-2020 02:15 PM
Yg aku nampak adik beradik arwah ni mmg jenis baik2. Dia bekerja pon mesti pikir nak jaga nama kel ...

Al fatihah.. org baik tetap akan kesudahan baik. So kita pun harap esok gitu jugak bila dah xde nnt.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang salah tetap salah. Kalau boss salah tapi kau still belakang dia puji dia jilat dia, so ape beza kau dengan pegawai pembesar orang kanan firaun?

Yela bos baik bagi macam macam. Firaun pun bela Nabi Musa dari baby lg kan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 03:06 PM | Show all posts
Rasanya org kuat/penting utk KB Khai Bahar pun meninggal kan. Nama apo ntah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2020 03:19 PM | Show all posts
TAKZIAH...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 04:52 PM | Show all posts
takziah...

just nak komen, kalau bos kau bagi kau duit, hadiah, bawak melancong etc tu semua tak bermakna semua yang bos kau buat tu betul... kalau ada prinsip2 yg dia langgar takkan nak tutup mata je... rezeki tu semua tuhan yg bagi bukan bos kau
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
gelas_pelastik replied at 10-9-2020 10:10 AM
salam takziah. appendix ni kan rasa sakit kat area kanan perut. dia sakit tapi dia diamkan je ke sam ...

I sakit tiba2 smpai demam2 tinggi
Rupa2nya appendix nyaris2 nak perforated
Smpai kat avisena ptg tu terus operate.Alhamdulillah...
Surgeon ckp klau lewat sikit dah pecah masuk ICU lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 10-9-2020 12:27 PM
same here

kalau sakit lama sampai kena berhenti kerja bukan appendix namanya

Kan.. katanya dah lama berenti sebab sakit.. bkn ke apendix ni tiba2 rasa sakit pastu operate... ntahlah.. kena tanya pakar..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku at least dia tak bercerita buruk tentang orang. 3 bulan lepas dia behenti keja, dia mmg betul2 dekatkan diri kat Allah. Dari apa yg aku tau, gambar2 ig dia mmg dah delete dr awal.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 11:39 PM | Show all posts
i suka personaliti dia masa jd PA toklip..  Antara PA yg bagus..Nmpk terjaga la jugak pesen2 toklip.. And dia pun bkn jenis annoying.. Mmg kena la gelaran PA bangsawan tu dgn arwah. xde la nk ckp bingit2, tertib ja.  Semoga tenang di sana..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 11:40 PM | Show all posts
caprut replied at 10-9-2020 01:17 PM
Right. Then aku baca kak mel punya caption ckp appendix dia makin teruk pecah then spread to lung. ...

Kuman yg dah merebak tu.. not the appendiks...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-9-2020 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirajiun...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cupu at 11-9-2020 12:39 PM
Berdoza replied at 10-9-2020 02:15 PM
Yg aku nampak adik beradik arwah ni mmg jenis baik2. Dia bekerja pon mesti pikir nak jaga nama kel ...


Keluarga arwah mmg org baik2 dan kerja hebat2..aku tgk ig syahida.. Kata arwah ghazi dia je dlm setandan kelapa tu yg xberapa menjadi.

Btw,post di ig arwah tu dia yg padam sndr bbrp hari sblm kematian. Tgl 3 post tu je.. Bg aku pengakhiran yg baik utk anak muda. The Real PA Bangsawan.  Cool je layan bos tingtong.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 12:31 PM | Show all posts
cupu replied at 11-9-2020 12:03 PM
Keluarga arwah mmg org baik2 dan kerja hebat2..aku tgk ig syahida.. Kata arwah ghazi dia ke dlm se ...

Kan... aku adore gila cara arwah layan anak syida tu. Gigih betul cara arwah nak happy kan budak tu. Keluarga arwah kata, smpi skrg ada je org still visit. Semua cerita2 baik je pasal arwah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahhiwainnailaihirojiun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 01:25 AM GMT+8 , Processed in 0.115898 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list