CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 15390|Reply: 66

(SALAM TAKZIAH) Bekas Pembantu Peribadi Aliff Syukri Meninggal Dunia

  [Copy link]
Post time 10-9-2020 07:26 AM | Show all posts |Read mode
Bekas pembantu peribadi usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri Kamarzaman yang dikenali sebagai Ghazi dilaporkan meninggal dunia.


Berita duka itu dikongsi isteri kepada usahawan tersebut, Datin Shahida yang memuat naik ucapan takziah dan mendoakan agar roh Allahyarham dicucuri rahmat.
  


Terdahulu, Allahyarham Ghazi menarik perhatian ramai dan menjadi tanda tanya pengikut Aliff apabila difahamkan telah mengundurkan diri sebagai pembantu peribadi usahawan itu tempoh hari.


  




إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون
Salam takziah kepada seluruh ahli keluarga arwah..
Semoga roh arwah dicucuri RahmatNya... Ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman dan beramal soleh...


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2020 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Slm takziah untuk family. Moga rohnya tenang di sana.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah kepada keluarga arwah PA bangsawan
Kenal dia ni dlm forum ni la jg
Appendiks pecah dan ada jangkitan kuman katanya
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirajiun.. Takziah buat family Arwah.
Rasanye ni jer staff Aliff syukri yg ok.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 10-9-2020 07:36 AM
Salam takziah kepada keluarga arwah PA bangsawan
Kenal dia ni dlm forum ni la jg
Appendiks pecah d ...

Mmg jawatan nama PA Bangsawan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
innalilahhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Dengar citer dia resign pun sebab dia sakit. So dah lama la dia sakit appendix tu?

Al Fatihah, Semoga ditempatkan di kalangan orang yang beriman.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
takziah.. moga roh beliau dicucuri rahmat Allah, aamiin..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2020 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Al fatihah. Salam takziah
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
X tau dia sapa... baru tau dia bekas staff AS... baca post2 terakhir dia... rasa sedih plak... betapa dia sanjungkan majikan dia..beza dgn kak mel yg membodohkan bekas majikan dia..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 08:41 AM | Show all posts
sukacactus replied at 10-9-2020 07:36 AM
Salam takziah kepada keluarga arwah PA bangsawan
Kenal dia ni dlm forum ni la jg
Appendiks pecah d ...

apendiks ni kalau pecah mmg habes la al-fatihah utk arwah ghazi
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Seram pulak.. appendix ni ada tanda2 tak sakit.. boleh operate kan...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah.. Btw kaka mmg nmpk muka dia ni dr awal mcm muka sakit..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 10:10 AM | Show all posts
salam takziah. appendix ni kan rasa sakit kat area kanan perut. dia sakit tapi dia diamkan je ke sampai pecah sendiri. iols dulu cuma rasa sengal2 je kat area kanan, pergi hospital gomen terus operate.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 10:11 AM | Show all posts
me pernah appendiks pecah. dari siang sakit. cikgu bwk g klinik je. doc ckp kencing kotor. tp smpai ke malam tak baik2. so kol 1 pagi cikgu bawak g emergency terus doc sorong masuk operation room. mak abah pun tak sempat sampai lagi.  appendix dah merebak smpai ke usus besar.

sendiri sign surat. bukak2 mata baru dpt tgk mak abah. masa tu punya la takut.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2020 10:17 AM | Show all posts
appendix ni kes serius. mmg kalau pergi hospital, takde queue2 dah...terus masuk ot je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 10:24 AM | Show all posts
ckp pon lembut je
teringat dlm racngan si alipp ni
dia dok marah2 sambil campk kalkulator kat arwah
tp arwah cool je
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 10:25 AM | Show all posts
jijilaaa replied at 10-9-2020 10:11 AM
me pernah appendiks pecah. dari siang sakit. cikgu bwk g klinik je. doc ckp kencing kotor. tp smpai  ...

apa tanda2 apendiks ek
punca sbb lmbat mkn ke uols
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
fifie_olin replied at 10-9-2020 10:25 AM
apa tanda2 apendiks ek
punca sbb lmbat mkn ke uols

haaa...ye ke punca lmbat mkn..iols selalu lmbat mkn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 11:05 PM GMT+8 , Processed in 0.196570 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list