CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: PrinceAlladin

Macamana nak reply guna gif bergerak

[Copy link]
Post time 9-9-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by DandelionW at 9-9-2020 09:09 PM

Bila tekan lama kat gambar tu dia kluar mcm ni

Bukan mcm yg sarah tunjuk tu yg ada copy linkmcm ni....
Screenshot_2020-09-09-21-00-55-77.png
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg mcm ni tak kluar....
Screenshot_2020-09-09-21-02-06-29.png
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
...ok..iols dah tau mana nak tekan cari link tu...lepas pilih pic.tekan titik hitam yg ada 3 dot kat bhgn kanan paling atas kat phone tu...baru kluar copy link...

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2020 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2020 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampaknya aku sekali lagi Tak berjaya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2020 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
DandelionW replied at 9-9-2020 09:03 PM
Bila tekan lama kat gambar tu dia kluar mcm ni

Bukan mcm yg sarah tunjuk tu yg ada copy linkmcm n ...

Tq aku hp aku memang keluar mcm ni.yang link media tu langsung Tak ada.kot hp aku tak support tak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2020 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
DandelionW replied at 9-9-2020 09:41 PM
...ok..iols dah tau mana nak tekan cari link tu...lepas pilih pic.tekan t ...

Aku dah cuba Tak berjaya jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 9-9-2020 03:45 PM
TT dah tk nmpak bayang kot

Sibuk aku sikit mod.wa tetap fail Tak berjaya jugak malam ini.btw tq ya mod bantu aku yang tetap Tak berjaya buat gif
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-9-2020 09:41 AM
Hahahaaa.. Tolong beli saja.. Hahaha.. Dapat la grab byk juga barang murah semlm. Hihihi.. Tqqqq ...

Tq sarah bantu aku orang lain berjaya jugak yang aku masih fail
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
PrinceAlladin replied at 9-9-2020 10:28 PM
Tq sarah bantu aku orang lain berjaya jugak yang aku masih fail

Screenshot mcm mana ang buat.. Dan tempek sini.. Nanti aku tlg betulkan mana langkah yg silap tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 10:38 PM | Show all posts
sarah82 replied at 9-9-2020 08:29 PM
Hahahaa.. Ilmu x boleh kedekut

sian plk aku tgk aladin ni

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 10:39 PM | Show all posts
DandelionW replied at 9-9-2020 08:48 PM
Yes....guna link ni pun bila dah copy gif tu tetap kluar mcm yg TT punya....tak tau la klu guna la ...

tahniah, dah berjaya
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 10:41 PM | Show all posts
PrinceAlladin replied at 9-9-2020 10:27 PM
Sibuk aku sikit mod.wa tetap fail Tak berjaya jugak malam ini.btw tq ya mod bantu aku yang tetap T ...

cepat sgt mengalahnya
silap sikit je tu, ada yg tk kena
tgk mcm @DandelionW tk menjadi sbb silap tang 3 dot tu je
skrg dia dah ok
cuba lagi...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku buat semula.

Langkah 1.


Langkah 2
Hold sampai keluar window mcm dlm gambar. Klik " Copy Link address"


Langkah 3
Pastekan link yg kita copy tadi dan padam dari ".cid hingga .gif". Ikut gambar bawah ni.


Langkah 4.
Ikut sebiji dalam gambar bawah ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 9-9-2020 10:38 PM
sian plk aku tgk aladin ni

Hahahaa.. X apa2..perlahan2 ajar dia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 10:52 PM | Show all posts
sarah82 replied at 9-9-2020 10:46 PM
Hahahaa.. X apa2..perlahan2 ajar dia.

kdg2 sara, lain hp lain cara dia
mcm hang mgkin guna android yg latest
aku plk guna android 7.0 je
tu yg susah nk ikut tu

lagi 1 brand hp jgk mgkin buat cara tu keliru
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 9-9-2020 10:52 PM
kdg2 sara, lain hp lain cara dia
mcm hang mgkin guna android yg latest
aku plk guna android 7.0  ...

Huhuhu.. Jap lagi dia muncul.. Nak tanya dia guna hp apa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 09:07 AM GMT+8 , Processed in 0.088105 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list