CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: PrinceAlladin

Macamana nak reply guna gif bergerak

[Copy link]
Post time 10-9-2020 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ellez at 10-9-2020 10:52 AM
ip_lepat replied at 10-9-2020 10:35 AM
antara cara paling senang
aku biasa buat gini je


Iols guna desktop view Mod utk tepek Gif..sng sket sbb sama je npk interfacenya kat mana2 fon atau pc/laptop..
Browser pilihan ialah Chrome..
Klu guna mobile version,lain fon,mcm lainlah pulak interface..blm masuk part browser kita pakai semua kdg xsama..
Tu sbb mcm2 cara forumer kasi tp masih xberapa jelas..
Huhu

Rate

3

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tidak dilupa terima kasih utk SMod Trunks atas kredit yg diberikan

Comments

sesama sayam :D  Post time 10-9-2020 05:35 PM
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
PrinceAlladin replied at 10-9-2020 09:25 AM
Tq so much
@sarah82
@ip_lepat

Thanks to you too sbb dah buka benang nak bljr...selama ni tgk forummer lain britau juga tapi tak pnah cuba.Sbb ni dah ada benang khas,so cuba bljr juga....











Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 04:25 PM | Show all posts
ellez replied at 10-9-2020 10:50 AM
Iols guna desktop view Mod utk tepek Gif..sng sket sbb sama je npk interfacenya kat mana2 fon at ...

btl apa yg hang cakap tu
pokok pangkalnya usaha sendiri utk berjaya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-9-2020 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
PrinceAlladin replied at 10-9-2020 09:25 AM
Tq so much
@sarah82
@ip_lepat

Terima kasih mod @trunks kerana tambah credit aku

Comments

sesama awak :D  Post time 10-9-2020 05:36 PM
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 05:34 PM | Show all posts

ai perasan juga ke? haha..saya ingat nak 'cuti selamanya' ada masalah kesihatan
tak dapat fokus,tapi admin tak bagi,dan bagi saya cuti sebulan lebih dlu
tengokla apa cerita akan datang hehe..apa pun terima kasih sudi tolong
TT ni..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-9-2020 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
DandelionW replied at 10-9-2020 03:35 PM
Thanks to you too sbb dah buka benang nak bljr...selama ni tgk forummer lain britau juga tapi tak  ...

Sama2 sharing is caring kan..tapi aku pun nak buka thread lagi agaknya sebab aku keliru betul bahasa2 kat dalam cari ni.ada guna
Sr
Pprt
Sheols
aKu tak pham  kadang2 short form dalam ni guna
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 05:43 PM | Show all posts
trunks replied at 10-9-2020 05:34 PM
ai perasan juga ke? haha..saya ingat nak 'cuti selamanya' ada masalah kesihatan
tak dapat fokus,t ...

nape plk tk perasan
tau2 dah ilang je

tkyah le ilangkn diri sekali lagi
relex2 sudah
sekurang2nya blh jgk bantu id2 baru yg bertanya itu ini


apa pun terima kasih sudi tolong
TT ni..
tkde apa SM, tolong mana yg tau je
sarah87 yg rajin tepek video, gmbor bantu aladin

tima kasih point

Comments

sesama sayam :D  Post time 10-9-2020 05:46 PM
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 05:49 PM | Show all posts
PrinceAlladin replied at 10-9-2020 05:37 PM
Sama2 sharing is caring kan..tapi aku pun nak buka thread lagi agaknya sebab aku keliru betul baha ...

hehe..itu perkataan pendek untuk bergurau senda saja awak

Sr  - silent reader - dia tak login forum ,hanya membaca sebagai guest.

Pprt -  Program Perumahan Rakyat Termiskin (PPRT - tujuan taip ni,untuk macam bergurau tentang level pemikiran seseorang 'low'

Sheols - dia




Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 10-9-2020 05:34 PM
ai perasan juga ke? haha..saya ingat nak 'cuti selamanya' ada masalah kesihatan
tak dapat fokus,t ...

Patutlah tgk SMod lama xnpk kat forum..
Terima kasih sbb sllu bagi kredit banyak2 kat iols..
Antara SMod dan Mod yg selalu bagi kredit seperti adek FC,abam Eshen,Eileen,Bella Sasha,Fahd dll lupa plak
Huhu
Harap SMod kembali sihat seperti biasa,ya..
Iols mendoakan kesejahteraan kesihatan SMod dan lain2 SMod, Mod dan Forumer yg baik hati dan selalu berikan kerjasama selama ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-9-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 10-9-2020 05:49 PM
hehe..itu perkataan pendek untuk bergurau senda saja awak

Sr  - silent reader - dia tak login f ...

Oh macam itu rupanya.banyak ilmu telah aku dapat ni.kalau ada benda aku keliru aku tanya lagi ya..

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 06:06 PM | Show all posts
PrinceAlladin replied at 10-9-2020 05:55 PM
Oh macam itu rupanya.banyak ilmu telah aku dapat ni.kalau ada benda aku keliru aku tanya lagi ya.. ...

wah dah pandai insert gif hehe pandainya dia   hehe
boleh saja nak tanya awak, tak payah buka thread baru pun tak apa,
reply saja di sini.




Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 06:09 PM | Show all posts
ellez replied at 10-9-2020 05:51 PM
Patutlah tgk SMod lama xnpk kat forum..
Terima kasih sbb sllu bagi kredit banyak2 kat iols..
Ant ...

wah awak pun perasan ekeke..

ok awak terima kasih juga sudi lepak forum yang tak seberapa ni hehe
tapi,kalau awak rajin masuk board ilmu,ada banyak tu ilmu2 yang di
share oleh ahli2 forum sini..dia orang semua tak kedekut ilmu
kalau ada post maki ke gaduh2,skip saja dan abaikan..
jadi tak sesak kepala kita baca
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 10-9-2020 06:09 PM
wah awak pun perasan ekeke..

ok awak terima kasih juga sudi lepak forum yang tak seberapa ni he ...

Bod ilmu tu yg mna SMod..
Huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-9-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 10-9-2020 06:06 PM
wah dah pandai insert gif hehe pandainya dia   hehe
boleh saja nak tanya awak, tak payah ...

Baru lepas pagi ni mod setelah berkali2 fail
Korang dalam ni memang terbaik.myesal pulak lambat sgt tahu pasal forum cari ni.banyak info berguna dlm ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-9-2020 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 10-9-2020 06:06 PM
wah dah pandai insert gif hehe pandainya dia   hehe
boleh saja nak tanya awak, tak payah ...

Setelah berkali2 fail mod gila tak nak show off kepandian insert gif tu
Terbaik lah forum cari ni rugi lambat tahu tentang forum cari ni bnyk info berguna dekat sini.sudah tahu aku banyak sr (sudah tau guna.hehe) kalau reply komen pun ssekali saja
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 06:33 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 10-9-2020 06:33 PM
hehe..ok ni cuma senarai beberapa, sila2 masuk

https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=for ...

Oo..ok SMod..
Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 10-9-2020 06:33 PM
hehe..ok ni cuma senarai beberapa, sila2 masuk

https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=for ...

Oo..ok SMod..
Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 06:35 PM | Show all posts
PrinceAlladin replied at 10-9-2020 06:29 PM
Setelah berkali2 fail mod gila tak nak show off kepandian insert gif tu
Terbaik lah forum cari  ...

haha syabas betty, alah macam pepatah orang puth lah  


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 08:52 AM GMT+8 , Processed in 0.195816 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list