CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 32515|Reply: 123

Elpira pulak ke???

  [Copy link]
Post time 4-9-2020 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
FOTO HITAM PUTIH & KAPSYEN ELFIRA LOY BUAT NETIZEN TERKEJUT, RISAU

Cerita tentang pelakon Elfira Loy sudah lama kita tidak dengar. Terkini, perkongsian terbaru Elfira di akaun Instagram miliknya baru-baru ini menjadi perhatian ramai.

Berkongsikan sekeping foto hitam putih menunjukkan dirinya yang sedang tersenyum serta kapsyen berbaur sedih sekaligus menimbulkan tanda tanya di kalangan peminatnya.

"That smile is limited edition now," tulis Elfira atau nama penuhnya Nurul Elfira Loy Ahmad Sabri, 26.

Malah, ada segelintir peminat yang risau serta terkejut dengan posting berkenaan serta menasihati Elfira supaya sentiasa tabah dan kuat menghadapi apa jua ujian yang diberi Allah. Bagaimanapun, Elfira tidak membalas sebarang komen peminat dan hanya memilih untuk berdiam diri.

Untuk rekod, Elfira mendirikan rumah tangga dengan suaminya, Muhamad Khairol Faris Anuar pada 1 Januari 2019. Pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Muhammad Ryan Khalaf pada 1 Oktober 2019.
.
.
VERSI WEB: http://www.myartis.com/2020/09/foto-hitam-putih-kapsyen-elfira-loy.html
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2020 02:10 AM | Show all posts
pakai filter black n white pun tak boleh yach sekarang ni...
ada je yang nak risau... yang duk filter sampai tak nampak wajah manusia tu uolsss tak risau plak kot2 theyols bakalan jadi patung lilin...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala.. apa akan jd dgn anak sheols yg berwajah Micheal Ang itu??
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah nak bercerai dah ka? Aku tnya je ni, kunk stgi ada yg buat keje jadi PA tuhan lak
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Dan xseharusnya aku...bertemu dirimu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Diamla elbirah
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
karut semua ni. diorg ok je
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Nexttttttttt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2020 02:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku baru blik dr ig dia 17hrs ago elok je dia post sal rayan tu.. Laki dia tlg snap..saja je tu acah2 limited..tp dia ni kalau kena cerai akn murung kaw2 oohh.... Mesin atm besar tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 03:08 AM | Show all posts
dh gemok balik elpira nih... elok laa cun2 kan body tuh balik mcm lepas pantang.. cer belajar2 dari datin tin E jaga body lagi tuh beranak kembar... jgn smpi melepas mesin atm wooo
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 03:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Bg iols pulak. Bukan sbb dia ade mslh dgn laki dia sbb nk cerai ke ape. Mybe dia stress dgn kehidupan dia. As a mother, dok rumah, jaga anak, jaga laki, x amek job sngt. So for me..kdg2 penat n x sempat nk seronok2 dgn diri sndiri compare zmn bujang dulu. No me time.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 03:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 4-9-2020 02:10 AM
pakai filter black n white pun tak boleh yach sekarang ni...
ada je yang nak risau... yang duk filt ...

Sis dude x tido lg nih duk transfer duit juta2 ke obesi ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Caption seorang attention seeker...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 4-9-2020 04:03 AM
Caption seorang attention seeker...

Baru nak cakap
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 4-9-2020 03:21 AM
Bg iols pulak. Bukan sbb dia ade mslh dgn laki dia sbb nk cerai ke ape. Mybe dia stress dgn kehidupa ...

Iols pulak nk honeymoon puas2 dulu dengan husband before plan nak ada baby. Walaupun umur iols dah 3series. Elpira ni muda lagi kan. Rezeki dia dapat anak cepat. Tapi kene ingat lah rutin dah tak macam time baru kawin. Sebab tu nak ada anak kene ready dari semua segi. Sorry kalau tak related
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
oooooo... dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2020 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 4-9-2020 02:13 AM
Ala.. apa akan jd dgn anak sheols yg berwajah Micheal Ang itu??

Muka michael ang tu bukan yusuf iskandar jer ker?? Ada lagi ker budak muka mike?? Kenan la kot masa peknen
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 4-9-2020 02:13 AM
Ala.. apa akan jd dgn anak sheols yg berwajah Micheal Ang itu??

Komen2 u ni sangat menghiburkan
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian elpira dpt watak pembantu dgn body masih gemuk2 air pegang watak kakak dlm drama kt TV3 tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Rindu la tu nama dah lama xkena petik kat board gossip, so up 1 post acah sedih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 02:45 AM GMT+8 , Processed in 0.089520 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list