CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 22796|Reply: 15

Isteri Lebih Seksi Ketika Menjilat, Mengulum & Menghisap Zakar Suami, Lakuka

  [Copy link]
Post time 31-8-2020 11:34 AM | Show all posts |Read mode
Isteri Lebih Seksi Ketika Menjilat, Mengulum & Menghisap Zakar Suami, Lakukan Dengan Teknik Ini!
Salah satu ilmu mengenai teknik seks oral iaitu hisap zakar perlu dipelajari dengan betul oleh para isteri jika anda ingin memuaskan nafsu suami dan membuatkan dia menjadi 'gila bayang'!
Biarpun bagi segelintir isteri menganggap tidak senang dengan perbuatan ini dan tidak sesuai dilakukan ketika bersetubuh. Jangan anda tidak tahu, cara inilah boleh memikat hati suami.
Sebenarnya, perbuatan seks oral terhadap suami yang dikenali sebagai ''blowjob'' adalah teknik di ranjang yang membuatkan suami menjadi lebih ghairah dan bersedia untuk menikmati tubuh anda.
Teknik ini juga boleh meningkatkan ghairah suami ke tahap maksimum.
Hisap zakar suami mengghairahkan
foto: yahoo news
Hampir kesemua lelaki mendambakan isteri mereka untuk melakukan ''blowjob'' pada kemaluan mereka.
Hal ini mungkin disebabkan pengaruh filem porno atau nasihat dari rakan-rakan suami untuk hubungan di ranjang tahan lebih lama.
Biarpun pada luaran suami kelihatan lebih yakin dan bersedia, namun hakikatnya mereka juga seperti anda, gugup untuk memulakan aksi di atas katil.
Kesannya, ada suami yang tidak dapat mencapai klimaks melalui prestasi mereka kerana zakar tidak keras sepenuhnya sebelum dimasukkan ke dalam vagina isteri.
Dengan hisap zakar suami, ia secara tidak langsung menaikkan keghairahan sebelum seks dan membuatkan zakar benar-benar bersedia.
Beberapa panduan ini boleh anda ikuti. Antaranya:
#1. Menekankan aspek kebersihan
Sebelum anda hisap kemaluan suami, perkara utama yang perlu dititikberatkan adalah aspek kebersihan. Pastikan anda dan suami membersihkan diri dan kemaluan terlebih dahulu sebelum menikmati hubungan seks.
Gunakan pembersih seperti sabun atau gel mandian di bahagian kawasan kemaluan suami agar memastikan ia benar-benar bersih dan berbau wangi.
#2. Ikut turutan
Bagi membina perasaan ghairah suami, perbuatan ini tidak boleh dilakukan secara 'tangkap muat'. Kebiasaannya ia perlu mengikut turutan iaitu menjilat, mengulum dan menghisap zakar.
Jika anda tidak terbiasa melakukan seks oral sebegini adalah lebih baik anda mengikuti turutan yang betul terlebih dahulu.
Jangan terus gelojoh hinggap ke zakar suami. Lakukan  foreplay terlebih dahulu sebelum menjilat, mengulum dan menghisap.
#3. Posisi seks oral yang betul
foto: muscle & fitness
Menentukan posisi yang sesuai bagi seks oral adalah sangat penting. Ia bukan sahaja memberikan keselesaan kepada anda dan suami, tetapi turut memberikan kesan yang maksimum kepada perbuatan seks oral ini.
Antaranya:
#1. Suami berbaring dan anda perlahan-lahan meletakkan bibir di kemaluan suami
#2. Suami berdiri dan anda berlutut di hadapan suami.
#3. Posisi 69. Suami berbaring dan anda berada di atas suami membolehkan anda melakukan tugas dengan lebih baik.
Cara menjilat, mengulum dan menghisap zakar
#1. Mulakan seks oral dengan menjilat zakar
Bagi memulakan langkah, anda perlu merangsang terlebih dahulu zakar suami dengan tangan. Gerakkan tangan anda ke hadapan dan belakang secara perlahan-lahan sehingga ia menjadi tegang.
Seterusnya, jilat zakar suami dengan penuh lembut dan bernafsu. Tunjukkan anda benar-benar bersungguh untuk melakukannya, barulah suami tidak hilang mood!
#2. Mengulum zakar
Langkah ini dilakukan perlahan-lahan dengan membukakan sedikit mulut, kepamkan bibir dan masukkan kepala zakar suami ke dalam mulut.
Dalam keadaan ini, jangan mengulum zakar suami dengan gigi kerana akan menyebabkan kesakitan pada suami.
Sekiranya bibir anda penat, selangi perbuatan ini dengan melancap zakar suami sehingga ia bertukar menjadi keras dan tegang.
#3. Menghisap zakar
foto: parenting.orami
Caranya adalah dengan memasukkan mulut anda sedikit dalam kepada zakar mengikut keselesaan anda.
Ramai isteri telah melakukan kesilapan dengan memasukkan mulut mereka terlalu ke dalam sehingga menyebabkan mereka berasa mual dan ingin muntah.
Seterusnya, buat sedikit gerakan turun naik pada zakar. Sentiasa mengawal gigi anda agar ia tidak bersentuhan dengan zakar.
Lakukannya dengan penuh nikmat. Anda boleh menyedut zakar atau melancap dan bermain-main dengan buah zakar suami ketika menghisap.
Bukan itu sahaja, anda juga boleh menekan tangan pada pangkal zakar suami bagi merangsang zakar supaya lebih tegang dan panjang.
Seks oral dengan hisap zakar sebegini bukan sahaja dapat memastikan pasangan menjadi benar-benar bersedia untuk berjimak.
Malahan, ia sesuai sebagai aktiviti seks bagi menggantikan hubungan di ranjang apabila anda tidak dapat melayan suami kerana datang bulan atau sedang berpantang.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2020 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
X ramai perempuan yg suka oral kan husben diaorang... Tp ramai ja perempuan yg suka diri mereka d oral kan husben...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2020 09:01 PM | Show all posts
Nizam_76 replied at 10-10-2020 07:19 AM
X ramai perempuan yg suka oral kan husben diaorang... Tp ramai ja perempuan yg suka diri mereka d or ...

itu la, lama lama ok la kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 10-10-2020 07:19 AM
X ramai perempuan yg suka oral kan husben diaorang... Tp ramai ja perempuan yg suka diri mereka d or ...

Ya betul. I pun dulu macam tu. Tapi once dah try oral, mmg ketagih je.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tomyam12 replied at 15-11-2020 09:13 PM
Ya betul. I pun dulu macam tu. Tapi once dah try oral, mmg ketagih je.

Bg lelaki, bila steri oralkan dia, BJ dia, terasa bangga dan best ja kerana btgnya disukai dan dinikmati seperti aiskrim...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang wife aku suka betul BJ. Tiap kali ML, minta utk BJ aku dulu. Sebelum ni, bila aku minta, belum tentu dia buat.

Memang syok tengok wife BJ. Seksi gile weih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2021 10:18 PM | Show all posts
hmzh.h replied at 17-11-2020 04:22 PM
Sekarang wife aku suka betul BJ. Tiap kali ML, minta utk BJ aku dulu. Sebelum ni, bila aku minta, be ...

dah dapat feel la tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
ada contoh gambar tak? teknik2 tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 3-9-2021 11:29 AM
ada contoh gambar tak? teknik2 tu...

Google je

Bersepah ada
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 3-9-2021 08:25 PM
Google je

Bersepah ada

malas la.. haha...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
tomyam12 replied at 15-11-2020 09:13 PM
Ya betul. I pun dulu macam tu. Tapi once dah try oral, mmg ketagih je.

Add plaese
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
X pasti another girl.. for me.. i like to bj my husband to torture him .. usually bj him for atleast 30min 2-3x a week..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2021 02:25 PM | Show all posts
Njnjnj replied at 23-10-2021 07:20 AM
X pasti another girl.. for me.. i like to bj my husband to torture him  .. usually bj him for atle ...

Wow, isteri mithali ni! Ni mesti buat lepas hubby amik wuduk atau sebelum keluar solat Jumaat ni...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2021 04:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Njnjnj replied at 23-10-2021 07:20 AM
X pasti another girl.. for me.. i like to bj my husband to torture him  .. usually bj him for atle ...

Serius la... Tak lenguh mulut ke.. Wife ai biasanya time dia period or time ambik ai kat epot lps ai balik outstation... Dan slalunya bila BJ ni lambat skit ai nak pancut.. Dia akan ngadu lenguhnya mulut haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2021 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Njnjnj replied at 23-10-2021 07:20 AM
X pasti another girl.. for me.. i like to bj my husband to torture him  .. usually bj him for atle ...

Serius la... Tak lenguh mulut ke.. Wife ai biasanya time dia period or time ambik ai kat epot lps ai balik outstation... Dan slalunya bila BJ ni lambat skit ai nak pancut.. Dia akan ngadu lenguhnya mulut haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 29-10-2021 04:51 AM
Serius la... Tak lenguh mulut ke.. Wife ai biasanya time dia period or time ambik ai kat epot lps  ...

sama la .. wife I mmg x larat nk oralkan or BJ kan I lama... mmg x pernah pancut pun la kalau fia oralkan I tu... wife x suka / x larat nk oralkan i lama2... alasan lenguh la letih la...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:58 PM GMT+8 , Processed in 0.097495 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list