CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 20729|Reply: 10

Tips Gentel Biji Kelentit Isteri Buat Dia Merenyam NAK Lagi, Suami Wajib Cuba!

  [Copy link]
Post time 31-8-2020 11:20 AM | Show all posts |Read mode
Tips Gentel Biji Kelentit Isteri Buat Dia Merenyam NAK Lagi, Suami Wajib Cuba!
Dah cuba macam-macam cara, tapi isteri seakan-akan tidak nikmat bila biji kelentit digentel? Baru letak jari nak gentel isteri dah tolak? Mungkin anda pernah tersilap teknik fingering.
Anda perlu tahu, fingering sama seperti gerakan merangsang seks yang lain, perlu ada teknik dan seninya. Bukan pakai hentam saja. Klitoris si isteri adalah bahagian utama yang perlu dibelai dengan penuh 'seni' kerana bukan hanya isteri akan rasa nikmat, tapi semestinya anda dapat habuan paling hebat.
Jika anda pernah gunakan teknik fingering untuk 'membelai' klitoris isteri yang selalu dipanggil biji kelentit, pasti anda perasan ada sesetengah titik yang bila disentuh isteri akan mendesah atau mengerang meminta lagi? Ingat atau tidak? Cuba ingat balik, kalau tak ingat, boleh cuba malam ini.
Biji kelentit perlu digentel penuh seni
Suami mana yang tidak suka bila isteri sentiasa merayu 'nak' lagi? Desahan isteri yang buat anda terigau-igau hingga ke siang hari pasti membuatkan anda bangga kerana sudah pasti teknik yang anda gunakan berjaya merangsang nafsu seks isteri.
Klitoris adalah kunci utama untuk wanita, dalam erti kata lain adalah biji kelentit kerana ia mempunyai beribu reseptor saraf yang akan membuatkan si isteri berasa nikmat.
Jika anda isteri, tak salah untuk baca ini, kerana boleh pesan dan ajar pada suami apa yang perlu dia lakukan untuk membuatkan anda sentiasa rasa nikmat dan nak lagi. Tak salah jika beritahu apa yang kita sukakan? Seks kan untuk dinikmati bersama oleh suami isteri, bukan hanya sebelah pihak saja.
Siapa yang lebih memahami apa yang dimahukan jika bukan mereka sendiri kan? Jadi untuk wanita, mereka lebih tahu apa yang diinginkan dan lebih tahu belaian mana yang mereka suka di bahagian biji kelentit mereka.
Tiga tips ini dikongsikan sendiri oleh kaum wanita untuk suami di luar sana supaya tidak tersilap langkah dan akhirnya berputih mata ketika membelai biji kelentit isteri.
#1. Kuku tidak panjang, bersih
Nak semua sedap, tapi diri sendiri tak terurus. Kuku panjang dan tidak bersih boleh membuatkan isteri anda turn off apabila biji kelentit mereka dibelai.
Biji kelentit adalah bahagian yang mempunyai beribu reseptor saraf jika anda terkasar sedikit pun, ia boleh buatkannya luka. Kulit di bahagian biji kelentit sangat nipis, jika terluka, isteri rasa pedih, bye bye sajalah ya. Jadi pastikan kuku anda pendek dan bersih jika mahu gunakan teknik ini.
Kebersihan juga amat penting, jika kuku 'berkarat' anda mungkin boleh datangkan jangkitan pada bahagian intim isteri.
Cuba bayangkan jika anda buat isteri suka dengan teknik fingering itu anda meneroka biji kelentitnya dengan penuh seni dan kelembutan pasti ia merayu nak lagi. Jadi siapa yang untung?
#2. Kenalpasti tempat paling sensitif
Kredit foto: The Mirror
Nak rasa nikmat, mestilah kena rajin teroka. Nak isteri merayu minta lagi, mestilah anda kena tau di mana bahagian paling sensitif isteri. Jadi terokailah biji kelentit isteri anda dengan penuh sabar.
Jangan pakai hentam je, nak sedap sendiri, semuanya dibuat ikut kehendak sendiri. Sebagai suami yang prihatin, anda perlu fahami faraj isteri sendiri, bahagian mana yang paling suka disentuh isteri dan di mana yang membuatkan di mengerang dan mendesah tak henti.
Macam mana nak tahu dia suka? Lihat saja muka isteri anda bila anda sentuh dan belai biji kelentitnya, mana-mana yang buat dia mendesah dan mengerang kuat bermakna anda dah jumpa bahagian yang betul.
#3. Jangan berhenti jika isteri terangsang
Ada wanita jika terlalu terangsang mungkin dia akan minta anda pause, tapi sebenarnya dia mahu lagi. Bila nampak isteri mula terangsang, jangan berhenti dan lihat reaksi isteri kerana apabila dia berada dalam keadaan klimaks si suami boleh tumpukan perhatian pada tempat yang paling sensitif.
Jangan terlepas waktu keemasan anda ya suami!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
x paham. Kena lukis
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 31-8-2020 02:56 PM
x paham. Kena lukis

Aku pun tak phm.. kena tunjuk bideo.. hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 04:18 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 05:08 PM | Show all posts
Masalahnya, ade jugak sejenis yang nak hentam ikut cara sedap dia ja.. sakit hati haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kena praktikal
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2020 10:11 AM | Show all posts

dah praktik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2021 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
X brp faham jgk... Kena explain details lg ni...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2021 08:25 PM | Show all posts
dh gentel nnt bole squirt tak?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuma bila gentel klit ni sampai ppuan inzal.. Klit tu akan jd sensitif jadi geli lps tu.. Kena sambung foreplay lain pulak.. Ataupun terus ke next part plak lah.. Tusuk menusuk
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 1-10-2021 09:40 PM
Cuma bila gentel klit ni sampai ppuan inzal.. Klit tu akan jd sensitif jadi geli lps tu.. Kena sambu ...

Tusuk time ni paling best sbb dia tgh stim sgt lps inzal kena jilat... mmg kepit mcm xmau lps... kalau boleh dayunglama  time mmg mengerang kesedapan isteri dibuatnya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 09:20 AM GMT+8 , Processed in 0.248271 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list