CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 15824|Reply: 14

posisi yg membuatkan pasangan anda senak sehingga ke hulu perut

  [Copy link]
Post time 31-8-2020 11:09 AM | Show all posts |Read mode
Jom kita vote
Single Polls, Total 38 Users voted
2.63% (1)
78.95% (30)
18.42% (7)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak laku thread bodow ni..kesian TT.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 12:18 PM | Show all posts
bagi la pendapat, bagi aku posisi tonggeng je senang
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 12:22 PM | Show all posts
kalau nak tahu lebih lanjut boleh la join group, bincang secara terbuka t.me/joinchat/AJr-chwpOuVq3A4jemlMVw
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2020 10:52 PM | Show all posts
so far doggy lead
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2020 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mohon jawapan dari para wanita
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2020 06:46 AM | Show all posts
ni poll patut org pompuan la jawab totok oi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-12-2020 09:48 PM | Show all posts
ipes2 replied at 27-12-2020 06:46 AM
ni poll patut org pompuan la jawab totok oi

tak semstinya juga ipes, kadang2 kaum wanita ada bagitau dekat laki yg "position cam ni camni senak laaa bang, tak sanggup dah i dgn position cam ni"

so laki pun dah tahu position mana yg pasangan derang rasa senak
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2020 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 27-12-2020 06:46 AM
ni poll patut org pompuan la jawab totok oi

Ada kemungkinan tak doc lain masa perempuan akan rasa 'senak' tu berbeza setiap posisi?
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2020 11:01 PM | Show all posts
totokreturn. replied at 27-12-2020 09:48 PM
tak semstinya juga ipes, kadang2 kaum wanita ada bagitau dekat laki yg "position cam ni camni sena ...

ha ha ye tak ye jugak
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2020 11:04 PM | Show all posts
orangselut replied at 28-12-2020 01:01 AM
Ada kemungkinan tak doc lain masa perempuan akan rasa 'senak' tu berbeza setiap posisi?

ya, boleh. tapi saya hanya boleh jawab dari sudut medical sahaja; contoh senak semasa sex (dyspareunia) ialah bila org tu ada fibroids, juga ovarian cysts dan jika IUCD tu placement nya tak tepat. tapi saya rasa jika dari segi sexual, tentulah jika size yang tidak sesuai dan jika menggunakan sex toys dengan kasar
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 27-12-2020 09:48 PM
tak semstinya juga ipes, kadang2 kaum wanita ada bagitau dekat laki yg "position cam ni camni sena ...

Betul tu,biasa pmpuan kt atas susah nak senak,sbb dia yg kawal byk mana masuk.. tp bila dia kt bawah,henjut dlm skit dia dh jerit senak..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 27-12-2020 09:48 PM
tak semstinya juga ipes, kadang2 kaum wanita ada bagitau dekat laki yg "position cam ni camni sena ...

Koh koh.. position pun ade poll ke.. aku lakk.. laki aku yg senak sbb aku kacip dia.. koh koh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2021 10:19 PM | Show all posts
doggy lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2022 10:30 AM | Show all posts
ai vote doggy,rasa smpi ke jantung rasanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 12:38 AM GMT+8 , Processed in 0.092272 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list