CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Xim

iols Busy....uols Busy Tak?

  [Copy link]
Post time 30-8-2020 05:52 PM | Show all posts
supernaturalee replied at 30-8-2020 02:38 PM
Haziq mic ketaq tu ka
Mn dh die senyap je

Haziq Ahmad Jais, ada aje, sebelum PKP banyak aje private event.  Sekarang nampak dah ada juga event walau jarang sangat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2020 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 30-8-2020 05:52 PM
Haziq Ahmad Jais, ada aje, sebelum PKP banyak aje private event.  Sekarang nampak dah ada juga eve ...

Good for him
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:23 PM | Show all posts
NekNgah replied at 29-8-2020 11:30 AM
You, you memang sangat cute
So stop lah being so cute
You buat I hanyut

Suria...yg nyanyi ke?

I like
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:36 PM | Show all posts
iznanaziz replied at 8-9-2020 04:23 PM
Suria...yg nyanyi ke?

I like

Entah, tak tahu siapa nyanyi tapi selalu aje terdengar sampai hafal lirik.   Rasanya budak lelakikan yang nyanyi lagu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 05:23 PM | Show all posts
NekNgah replied at 8-9-2020 04:36 PM
Entah, tak tahu siapa nyanyi tapi selalu aje terdengar sampai hafal lirik.   Rasanya budak lelakik ...

ada sora pompuan jugak nek.
i suka cerita tu sb kelakar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 05:24 PM | Show all posts
iznanaziz replied at 8-9-2020 05:23 PM
ada sora pompuan jugak nek.
i suka cerita tu sb kelakar.

Ooooo cerita.  Tak tahulah pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 10:02 PM | Show all posts
Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2020 01:48 PM | Show all posts
Hahahaha adoiii sabo je laaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2020 07:32 PM | Show all posts
pecah perut i gelak!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2020 07:33 PM | Show all posts
NekNgah replied at 29-8-2020 10:30 AM
You, you memang sangat cute
So stop lah being so cute
You buat I hanyut

tak tahu kenapa i terbayang2 nenek2 nyanyi lagu tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2020 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ninjago replied at 23-9-2020 07:33 PM
tak tahu kenapa i terbayang2 nenek2 nyanyi lagu tu

Anak-anak Ngah pun tak nyanyi lagu tu.  Cucu-cucu tak tahulah pulak.  Pening dengan budak-budak sekarang, bertiktok tak sudah.  
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 10:43 AM | Show all posts
NekNgah replied at 23-9-2020 09:21 PM
Anak-anak Ngah pun tak nyanyi lagu tu.  Cucu-cucu tak tahulah pulak.  Pening dengan budak-budak se ...

samala ngan anak sulung sy yg 6thn tu. dah pandai joget2 ikut tiktok tp yg vid kt youtube je la. +ve side, exercise & boost confidence. -ve side, takut terlalu leka sgt sampai tak tau limit. sy layan jugak dia joget sambil selit2 ceramah sikit
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 11:16 AM | Show all posts
ninjago replied at 24-9-2020 10:43 AM
samala ngan anak sulung sy yg 6thn tu. dah pandai joget2 ikut tiktok tp yg vid kt youtube je la. + ...

Memang cute bila budak-budak kecil buat tapi monitor jangan sampai lalai dan terjumpa benda yang tak sepatutnya.  Ibubapa pun tak payahlah nak post ke socmed.  Seram tengok report pasal pedophile sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 11:25 AM | Show all posts
NekNgah replied at 24-9-2020 10:16 AM
Memang cute bila budak-budak kecil buat tapi monitor jangan sampai lalai dan terjumpa benda yang t ...

ye setuju pasal parents xyah post sgt kt socmed.. parents pun galak, lagi nak harap anak behave kan..
thanks nek ngah tuk nasihatnye.. nah coffee tuk nekngah




Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupon tgh bz aku tetsp gigih komen
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
.         
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2021 08:52 AM | Show all posts
hahahaha lucu la jugak hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lockdown weh, x busy ponn
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:58 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:55 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 03:55 PM GMT+8 , Processed in 0.108342 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list