CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 10706|Reply: 85

[Tempatan] Safawi Rasid dilamar Portimonense SC, Kelab Liga Portugal bukannya Syifa Melvin

  [Copy link]
Post time 26-8-2020 10:06 AM | Show all posts |Read mode
Edited by lipans at 26-8-2020 10:38 AM



Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim (JDT) ingin mengesahkan bahawa kami telah menerima tawaran untuk Safawi Rasid dari Portimonense SC, kelab Liga Premier Portugal. Kami percaya tawaran itu baik untuk JDT dan Safawi, dan dengan itu kami bersedia melepaskan Safawi untuk meneruskan kariernya di Eropah. Kami tidak dapat mendedahkan perincian tawaran kerana rundingan akhir masih dijalankan.
Martin Prest, Pengarah Sukan Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim
———
Johor Darul Ta'zim FC (JDT) would like to confirm that we have received an offer for Safawi Rasid from Portuguese Primeira Liga side Portimonense SC. The club believe the offer is good for both JDT and Safawi, and thus we are willing to let Safawi further his career in Europe. We are unable to reveal details of the offer as final negotiations are still ongoing.
Martin Prest, Johor Darul Ta’zim FC Sporting Director
Hidup Johor Demi Johor
#HarimauSelatan
#SouthernTigers
#PermataSelatan
#JewelOfTheSouth
#JDTuntukSemua
#JDTforAll

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2020 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
syifa melvin tu kelab bola dari israel ke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2020 10:12 AM | Show all posts
sekngucing replied at 26-8-2020 10:09 AM
syifa melvin tu kelab bola dari israel ke

adik ipar shaheizi sam. adik si shatilla melvin




Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku google syifa melvin keluar muka wanita. Wadehek
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
lipans replied at 26-8-2020 10:12 AM
adik ipar shaheizi sam. adik si shatilla melvin

ingatkan nama kelab bola dari israel....mcm maccabi haifa....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2020 10:18 AM | Show all posts
Portimonense SC berada di tangga ke-17 liga musim ini. Musim dah tamat.

Sepatutnya musim depan tempat ke-18 & 17 kena turun liga ke-2. Tapi disebabkan yang tangga ke-16 tu ada masalah lesen, maka kelab safawi ni akan kekal di liga premier portugal.

Boleh la lawan porto, benfica, sporting lisbon.

Jangan asyik rindu ke si syifa melvin tu pulak.



by the way, syifa melvin tu chinggey sapawi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Inilah kelab yang selalu offer untuk mulakan career dalam become a legend pes
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 10:44 AM | Show all posts
Rugi x p.. jgn nanti dah p balik buat muke sedih plak x nak duk sana..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-8-2020 10:49 AM | Show all posts
Orang malaysia dah buat pelaq kat fb kelab sana pulak dah...

Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Shifa ni muka tua sebelum usia.. nampak macam pompuan yg nak ke arah 40am.. tua, tak berbakat, takde sumbangan, gedik, acah cun walaupun dia nak capai tahap cun pun jauh bertiang, tak relevan dalam industy seni disebabkan tak berbakat langsung, kalau jadi artis pun artis takde gred, bakalan tak relevan dan tak wujud dalam industri dalam masa terdekat, muka desa acah urban tahap kerak, kalau sebaris dgn sajad orang akan ingatkan dia ni pondan jugak dek kerana ketuaan sebelum usia tu, bakat yg tak boleh digilap walaupun berjuta kali digilap, disebabkan takde gred terpaksa cari laki berduit walhal kejap lagi laki tu bakalan jadi khalid jamlus 0.2 jenis tak reti menyimpan, layak diludah sebab takde bakat.. puihhhhhhh puihhhhh puihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada player kita yg bermain di Eropah, mmg Pawi lah orgnya....pakej lengkap

Determination, strength, agility, semua complete utk bersaing di liga 2nd tier eropah kalaupun blom topflight league mcm EPL, La Liga etc tu....
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 10:58 AM | Show all posts
Kurex replied at 26-8-2020 10:49 AM
Shifa ni muka tua sebelum usia.. nampak macam pompuan yg nak ke arah 40am.. tua, tak berbakat, takde ...

amboi Kurek..bawak bersabar

I memang tak berapa berkenan ngan depa adik beradik


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2020 11:01 AM | Show all posts
axl_bach replied at 26-8-2020 10:57 AM
Kalau ada player kita yg bermain di Eropah, mmg Pawi lah orgnya....pakej lengkap

Determination, s ...

betul betul..

tengok la kaki dia. punya la berotot. sekali rembat, kalau kena muka mau bersepai.

nasib baik tak kena muka keeper indon hari tu.




Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
lipans replied at 26-8-2020 11:01 AM
betul betul..

tengok la kaki dia. punya la berotot. sekali rembat, kalau kena muka mau bersepai ...

Kalau btol ada lamaran ni mmg harap sgt Pawi pi andai dpt pelepasan dari JDT....

Bagi aku Pawi ni ala2 CR7, jenis nk buktikan dia adalah the best, x complecent dgn tahap yg dia ada skang ni....

Dlm liga M mamat ni sorg yg aku rate sama level dgn import player.....

Even wonderkid Kedah si Matyat pun aku anggap still level local
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
lipans replied at 26-8-2020 02:49 AM
Orang malaysia dah buat pelaq kat fb kelab sana pulak dah...

Memalukan.. Perak n jakun ja.
Relax2 sudah,  dh mcm indon perangai sorang2
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 11:22 AM | Show all posts
Kurex replied at 26-8-2020 10:49 AM
Shifa ni muka tua sebelum usia.. nampak macam pompuan yg nak ke arah 40am.. tua, tak berbakat, takde ...

tu diaaaaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2020 11:34 AM | Show all posts
Kurang berkenan juga family ni.
Rempang sangat. Tau la nak tunjuk xlupa asai mana.
Tapi berpadalah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
CocoCily replied at 26-8-2020 10:58 AM
amboi Kurek..bawak bersabar

I memang tak berapa berkenan ngan depa adik beradik :cu ...

Adik beradik yg tak berbakat dan nampak tua sebelum usia....
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 11:41 AM | Show all posts
Harap kelab Portugal dapat sediakan daging halal untuk Pawi

Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde maknanya footballer takleh kosentret training sbb tingat kat awek di desa
Pompuan tetek mekar besepah kat Europe sinun bersedia mendamparkan diri depan footballer
Kesah pulak heshe dgn awek desa
bertetekkan butiran taik lalat je nehhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 01:07 AM GMT+8 , Processed in 0.088771 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list