CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lipans

[Tempatan] Parlimen gempar! PH luluskan 101 projek dengan jumlah RM6.61 billion secara rund

[Copy link]
Post time 24-8-2020 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 24-8-2020 06:29 PM
Londeh terus setiap kebejatan pemerintah

Takut spender abah je yg terlondeh tu nanti, hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2020 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 24-8-2020 05:37 PM
la kecewanya yg bukak thead ni org lain.. ingat si ayam yg bukak tadi

Hahaha haha hahaha hahahahaa ha ha haaa haa haa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2020 09:57 AM | Show all posts
Bang Non nak list tender.

Apa lagi MOF... kasi la. Takkan nak tapis-tapis kot.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2020 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 24-8-2020 06:19 PM
Macai-macai PH kat twitter tak berdetik isu ni, belum kebah demam Attakuarantin

Isu kuantin lebih penting dari dairek nego. Korang apatau?
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2020 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Dlm sijil ekonten ada tulis pakar dlm off set.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2020 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 25-8-2020 10:17 AM

Ayam ph dan kekutu nya sudah lari menyorok dlm gua.semoga di timpa batu dikepala. ujung ujung ada  hati plk cacai  ph  hanceng nak kaitkan dgn abah yiddin ka ka ka....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2020 10:10 AM | Show all posts
zamzam replied at 25-8-2020 09:59 AM
Isu kuantin lebih penting dari dairek nego. Korang apatau?

tu la. kita tak nampak apa yang mereka nampak. mereka nampak dari mata hati yang isu kuarantin tu terlalu besar dari direct nego 6.6Biliyen.

apa la sangat 101 tender bernilai 6.6B nak dibandingkan dengan 1k + 8k denda tak kuarantin menteri tu.


Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2020 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 24-8-2020 05:37 PM
la kecewanya yg bukak thead ni org lain.. ingat si ayam yg bukak tadi

Ok, ni lawak. Kot ayam bukak ready dah sume nak melahar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2020 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Time.dia kata.banyak.hutang tu..time.tu.la.dia.dok kaut kaut tender bagi direct kat kroni ya...
Amboi amboi...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2020 10:26 AM | Show all posts
shalalat replied at 25-8-2020 10:14 AM
Ok, ni lawak. Kot ayam bukak ready dah sume nak melahar

tred camni mana dia berani. kena potong elaun nanti.

dia dah la baru dapat extra buat overtime sebab isu menteri tak kuarantin hari tu.


Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2020 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 25-8-2020 09:59 AM
Isu kuantin lebih penting dari dairek nego. Korang apatau?

Ke sekarang kita sedang berhadapan dgn kluster baru ...virus Covid Eng  6.61 bill. kluster 101 PH
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2020 11:10 AM | Show all posts
tak meriah nya thread ni 2 pages je
kalau ayam punye.. ermm berpages-pages

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2020 11:27 AM | Show all posts
tapi salahkah direct nego ni..? kalau salah menjawablah lge.. harap dikenakan hukuman setimpal. kalau tak salah .. mcm mana nak jadi isu
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 25-8-2020 11:02 AM
Ke sekarang kita sedang berhadapan dgn kluster baru ...virus Covid Eng  6.61 bill. kluster 101 PH

Ooo patutlah ayamph dgn damacai sengap tak berkutik sbb tgh korentin.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
salamon replied at 24-8-2020 07:36 PM
Takut spender abah je yg terlondeh tu nanti, hahahaha

Heheheh iols hahaha kan ajor.. Sbb tue iola cadangkan keluarkan list kementerian mana yg bagi tue so sprm boleh la jalankan tugas
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2020 12:01 PM | Show all posts
Aku agak la, lge memang ada bincang pasal direct nego ni. Azmin je yang tak masuk meeting.

Eh silap. Itu meeting Majlis Presiden PH bukan meeting kabinet.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2020 12:05 PM | Show all posts
ninja9 replied at 25-8-2020 11:27 AM
tapi salahkah direct nego ni..? kalau salah menjawablah lge.. harap dikenakan hukuman setimpal. kala ...

PH memperjuangkan projek terbuka

mcm projek terowong utk kos kajian je 300 juta.

terowong tak siap lagi.

tapi bila sulah jadli menteri kewangan nobita kasi hayun 101 direct nego.

cakap tak serupa bikin...serupa Plus hiway toll percuma...apa PH lapat e- wallet 30 ringgek kanina.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
bukti pls? lempar batu sembunyi tgn ni mmg keje keyboard warriors ameno dan pas....phuiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2020 12:24 PM | Show all posts
Edited by kopokleko at 25-8-2020 12:25 PM

Direct nego/award bukan benda yang salah. Pengalaman aku banyak company oversea buat direct nego dengan company dan supplier mereka  yang ada proven track record, good delivery, reasonable price dll  asalkan diluluskan oleh BOD atau dalam kes MOF ini kabinet atau parlimen.

Isunya PH sebelum ni "terbulu-bulu"  mendeclare bahawa direct nego tu akan dihapuskan, ada unsur rasuah, penyelewangan katanya.

Sekarang PH jilatlah ludah sendiri. List siapa penerima contract bagai tidak lagi releven, yang penting PH telah melanggar manifesto utama meraka. amik ko
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2020 12:26 PM | Show all posts
cik_chili replied at 25-8-2020 12:22 PM
bukti pls? lempar batu sembunyi tgn ni mmg keje keyboard warriors ameno dan pas....phuiii

ai... nak kena bagi ko ko ke bukti.

dah audit & masuk parlimen dah pun.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 06:55 PM GMT+8 , Processed in 0.095512 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list