CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Ed_Lyn

Pemain gitar , Eddy Wan Othman meninggal dunia.

[Copy link]
Post time 23-8-2020 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
innalillahiwainnailaihirojiun. kemalangan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah..sekali pandang muka arwah mcm izzue islam..semoga kedua arwah ditempatkan dlm kalangan org beriman..aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah. Takziah kpd keluarga arwah
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-8-2020 02:40 PM
ye ke... takutnya.. iols dah la hari2 mandi pakai water heater...  nak google apa punca wate ...

Sama la kita. Cuma bila cuaca pns, air pun rasa hangat, br x pakai heater ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Alfatihah
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
I mandi pun pakai water heater time cuaca sejuk atau pun panas.. risau pulak.. anyway, moga kedua arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.. aamiiinnn..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-8-2020 04:34 PM
https://www.recommend.my/blog/how-to-prevent-electrocution-when-you-shower/

terus iol pegi check heater iol and test apa yang patut ikut article tu. Thank u chuol.

Innalillah utk mangsa.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin2 le buat ELCB test kat water heater tu.. try tekan button test tu sehari sekali. Or beberapa hari sekali.  Risau gak jadi mcm ni..
Last cerita dengar pasai mati ketika guna water heater ni, student korea kat nilai tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2020 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Al fatihah...Salam takziah.

Ni yang buat aku cuak nak pasang water heater ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga ditempatkan di kalangan orag beriman buat keduanya

Iol setiap pagi mandi air ais sebagai bilasan terakhir.. Tkda kuasa nak pakai water heater bagai.. Malaysia dhla panas... Kecuali d cameron lah.. Mmg tkleh kalau pakai air paip biasa.. Bahaya banyak water heater ni.. Kalau nak buat mandi aby baiklah masak air manual gitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya, salam takziah
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 06:39 PM | Show all posts
chippotato replied at 23-8-2020 06:28 PM
Semoga ditempatkan di kalangan orag beriman buat keduanya

Iol setiap pagi mandi air ais sebagai b ...

takpun pakai coway je kaka... kurlastt tak coway bukan sahaja boleh di buat minum tapi boleh juga di buat mandi dan hotspring
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 06:43 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-8-2020 04:34 PM
https://www.recommend.my/blog/how-to-prevent-electrocution-when-you-shower/

thank you kaka lady... cepat2 iols pergi ke link tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah..

Iols pun prefer pakai air sejuk jah pepagi..sbb bila mandi pakai water heater badan iols entah canna nak cakap cepat lemau kot..kulit pun mcm cepat kering gitu..kena letak lotion..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
nasib baik most hotel xde pakai water heater pun.. just centralized and guest yg kena adjust based on kepala paip tu..

btw takziah utk family mereka.. sedih plak dgr..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
takziahhhhhh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun.. Salam takziah buat keluarga arwah.. Sedihnya..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirajiun.. sedih baca.
Semoga roh mereka di tempat kan di kalangan org2 yg beriman.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
aku mandi air sejuk je,tak puas mandi air panas walau sejuk mcm mana pun cuaca dan bilik/rumah.maklum la dok negara tropika  
takziah kepada keluarga arwah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajawali replied at 23-8-2020 08:52 PM
aku mandi air sejuk je,tak puas mandi air panas walau sejuk mcm mana pun cuaca dan bilik/rumah.maklu ...

Sama la uols..  mmg rasa x puas mandi air panas/suam. Btw, takziah pada keluarga. Alfatihah buat mangsa. Sedihhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:24 AM GMT+8 , Processed in 0.114668 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list