CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Ed_Lyn

Pemain gitar , Eddy Wan Othman meninggal dunia.

[Copy link]
Post time 24-8-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kembangbunga replied at 24-8-2020 02:29 PM
Tq acik! Dulu iols pernah demam on off... opismate iols  ajar mamdi siram kaki dulu, then bdn bela ...

Betoi. Bangkit pagi nak pi keja tu, mandi teruih la baru solat subuh and besiap apa semua. Tak susah mana aihhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2020 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 24-8-2020 01:39 PM
Betul tu... rumah i pun pasang water heater ni... kadang2 bila ada berita macam ni mula la takut.. ...

iols pernah buat pembacaan dn seingat iols kalau instant water heater after 8 years eloklah tukar baru. Max 10 tahun. iols peka gak dngan benda2 ni. Sbab masa furnish rumah iols few years ago. Hehehe then last yr pindah rumah shuben sbab dia beli n baru siap, lg sekalilah uruskan hal2 ni semua.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 24-8-2020 10:11 AM
Toddler 3-4yo mcmtu
Umo tgh byk keletah
Now lembik kat icu katanye

Allahuakbar. Siannya
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
nadiaaziz56 replied at 24-8-2020 10:23 AM
Innalillah. Baru terfikir nak beli water heater sebab jenuh nak jerang air mandikan baby pagi2.
Tak ...

Sy tadah air coway tu nk mandikan baby pastu campur dgn air paip biasa
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkpunk replied at 24-8-2020 09:04 AM
nk pakai water heater tu boleh je. make sure ada brand, jgn pakai cap ayam. tu bahaya. dorgnya safet ...

Brand joven. Confirmation dr mak iols. Lintas langsung dr rumah arwah2. Adiknya melambung masa nak tlg kakak tu. Boleh byg betapa kuat power karen tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
syidasaleh replied at 26-8-2020 01:22 PM
Brand joven. Confirmation dr mak iols. Lintas langsung dr rumah arwah2. Adiknya melambung masa nak ...

Allahuakbar..kuatnya impak kena renjatan karen dari water heater tu..sampai tercampak..tak blh nak imagine..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
syidasaleh replied at 26-8-2020 01:22 PM
Brand joven. Confirmation dr mak iols. Lintas langsung dr rumah arwah2. Adiknya melambung masa nak ...

Sis.. diorang pakai brand Joven ke.. adoi
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
yina_lanaa replied at 26-8-2020 07:56 PM
Sis.. diorang pakai brand Joven ke.. adoi

Ye u. My mom ckp. Pastu abg dia ada ckp yg polis kata dah ada 3 4 kes pasal brand ni. Wallahualam. Asbab je kot. Kalau pakai rajin2 buat test mcm link yg forumer tepek kat depan2 tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2020 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Asdira replied at 26-8-2020 04:17 PM
Allahuakbar..kuatnya impak kena renjatan karen dari water heater tu..sampai tercampak..tak blh nak ...

And ada org nak tlg lepas tu pun melambung gak. Abg dia tak silap. Tp sbb dia pakai something kat badan dia mcm beg ke apa. Diorg panik smpi tak tutup main switch masa nak tlg.
Masa panik mcm tu tak de terfikir. Polis smpi polis yg tutupkan
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
syidasaleh replied at 26-8-2020 08:28 PM
Ye u. My mom ckp. Pastu abg dia ada ckp yg polis kata dah ada 3 4 kes pasal brand ni. Wallahualam. ...

Thanks share sis.. padahal brand tu dikatakan the best.. apapun brand kena berhati2 kan...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
15 taun dulu nk pasang sebijik terbantut
Walhal dh standby cable n wiring
Kes husband n wife mati sbb water heater

X nk ambik risiko sampai masuk rumah baru pun x berniat dah
Nak air panas? Masak ler
Air tapis tuk minum jer
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 09:35 PM | Show all posts
Innalillahhiwainnailaihirojiun...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 11:55 PM GMT+8 , Processed in 0.097363 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list