CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: lipans

[Politik] 6 Ahli Parlimen Amanah Bersama Bersatu Sertai Muafakat Nasional?

[Copy link]
Post time 19-8-2020 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Blh dah bertanding kawasan majoriti Melayu yg BN letak MCA dan Mic bertanding...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2020 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape gerenti kalau depa ni menang pru15 atas tiket MN tak lompat balik sokong dap? MN tolong jgn ambil risiko...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mat sabu tak join ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 11:31 PM | Show all posts
Jgn lama mudah bodoh percaya dgn benda tak sahih
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Semak la geng2 bersatu ni even geng Abah pm pn..
Aku pnykong asal dr zmn umno jatuh n bersama pas xhingin la geng2 katak ni..
Merosakkan MN jela..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas pru15 kalau geng pan menang atas tiket mn, lompat balik jadi barua dap. Spesis katak gemar melompat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sembang je ni

utk mewujudkan untrust dlm pee hesh
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
lipans replied at 19-8-2020 04:32 PM
Di kawasan majoriti melayu, PH letak siapa pun akan kena tapau sekarang.

So, ibarat pepatah, if y ...

apa nk takut btanding la kawasan mix... nti supman ckap kt cina wotangtou tuo woo.. mksudnya tuan puan undilah melayu supaya melayu skru melayu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2020 08:53 AM | Show all posts
Memang lah sentimen Melayu masa nie agak kurang mesra dengan PH, tapi sebagaimana BN bertahan semasa PRU14 walaupun sentimen anti BN / UMNO tinggi, di PRU15, PH akan masih boleh bertahan (walaupun untuk menjadi kerajaan semula agak tipis).

Pertukaran kerajaan sekarang adalah faktor lompat, bukan faktor penukaran sokongan majoriti rakyat, which setakat ini belum di uji lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dodifarid at 20-8-2020 10:26 AM

Geng PH akan ambil alih UMNO/PAS ..Abah/Jemin dah power dlm PN dan bakal jadi power dlm MN.. Geng amanah pula masuk.. Next,  bang non n geng PKR.. Pemimpin atasan UMNO abah akan letak kat dalam... Kalo PAS tak suka geng PH ambil alih MN,PAS boleh keluar MN kawan dengan DAPig
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
baru ura2 dah berbakul hencapan, kalau tak betul tukang fitnah nak buat ape eh tapi kalau confirm lompat si katak lompat baru aku join sekaki
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah mcm tu. Sampai bila nk jadi barua dapig.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
batusembilan replied at 19-8-2020 04:48 PM
Pas ni bongok jgk. canang sana sini......end up kena game. stupid sungguh.

Pas selangor mmg bodoh...penyokong paling ramai berpaling tadah pru14...x de oendirian...senang dijual beli..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 11:44 PM GMT+8 , Processed in 0.100410 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list