CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lipans

[Tempatan] Abam botak ditangkap bersama 3 lagi kerana pasang bendera Malaysia & Johor s

  [Copy link]
Post time 12-8-2020 01:56 PM | Show all posts
pasang bendera CHina pasti confirm tak terbalik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2020 01:57 PM | Show all posts
sudah2 lah tiada maaf bagi mana2 yg sengaja buat mcm ni. mustahil utk kata diorg x sengaja, berapa tahun duk Malaysia hingga x tau bendera terbalik ke tak? kita ni kalau g negara org lain sekalipun, kita tgk dlu bendera negara dia takut2 lah cara pegang/pamer bendera diorg  kalau ke sana. x psl kena tindakan.. tp kita di negara sendiri buat taik mcm ni!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-8-2020 03:10 PM | Show all posts
Semua orang tau ini semua disengajakan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 03:26 PM | Show all posts
Lebih ramai "Ayub Khan" diperlukan di semua negeri terutamanya di Klang Valley ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ummah suchi DAP kah? mana mungkin..mereka kn sesuci kabus di bukit jinjang
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 03:37 PM | Show all posts
Modngengade replied at 12-8-2020 03:29 PM
ummah suchi DAP kah? mana mungkin..mereka kn sesuci kabus di bukit jinjang


Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Geng DAP adik beradik PAP ni suma, hukum kasik potong dia punya IC dan hantar ke SG, muahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
saviour_09 replied at 12-8-2020 11:48 AM
aku tak percaya lgsg bendera terbalik ni TAK SENGAJA

betul.. tak logik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2020 04:11 PM | Show all posts

sangat2 tak logik

knowing them yg pandai makan pandai simpan ni, ada something ni

bendera terbalik ni simbolik je

harap pdrm tak terlepas pandang
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 05:01 PM | Show all posts
bebal...balik je la tpt asal...ada kat sini pun tak membawa manafaat...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 05:03 PM | Show all posts
Semoga berbaloi susah2 terbalikkan bendera..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 05:04 PM | Show all posts
nanti keluar surat doktor ckp sakit jiwa..ada masalah mental
kes cina pukul rider foodpanda semalam..masa 999 polis tu ckp saspek ada sakit jiwa . kalu sakit jiwa pi duk tjg rambutan  nu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 05:06 PM | Show all posts
imransulaiman replied at 12-8-2020 11:48 AM
Nanti mereka beri alasan "tersilap"...

or tipikal kiasu punya ayat,
"saya mana tau maaa.."
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 05:08 PM | Show all posts
Edited by brego at 12-8-2020 05:14 PM
c===8 replied at 12-8-2020 11:47 AM
bagus polis johor ni

tempat lain mintak maaf alasan x sengaja setel

aku masih ingat IGP sekarang backup sialan pasang bendera terbalik ni semua,
masa zaman malaysia bodoh (bukan malaysia baru),
ketika kerajaan PH dulu

bharian.com.my/berita/kes/2019/08/598158/pasang-jalur-gemilang-terbalik-di-sekolah-tidak-disengajakan-kpn


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 05:11 PM | Show all posts
hasil pendidikan SJKC


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 05:12 PM | Show all posts
tri-max replied at 12-8-2020 11:42 AM
sian amoi tu, ni mesti kena paksa ngan boss suh pasang terbalik
takkan amoi yg muda ni tak gi skola ...

semua kebodohan patut dikaitkan dgn @trisnalovezul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2020 05:14 PM | Show all posts

jilaker ni semua patut dihalau balik ke wuhan.,,kurung dlm sangkar kelawar biar mampos

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cina mca jgn dilupakan cuolss
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Olang cine pun ada lasa patliotik.tlg jangan kencam
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2020 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 12-8-2020 03:29 PM
ummah suchi DAP kah? mana mungkin..mereka kn sesuci kabus di bukit jinjang

Ada ke Bukit Jinjang tu  mod? X penah dgr pon.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 10:53 AM GMT+8 , Processed in 0.253739 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list