CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: mama_jahat

[Pelbagai] KORANG TERKENAL DI SEKOLAH SEBAB APA?

[Copy link]
Post time 28-7-2021 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak terkenal pon. Pandai pon so so, part bercinta pon so so. Masalah disiplin pun kurang. Pendek kata jrg org nk kenal yg pattern hidupnya macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 08:42 AM | Show all posts
budak pandai yang miskin!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
rosasen replied at 12-8-2020 08:51 AM
skolah rendah sebab jatuh masa main kejar2.. sampai berjahit dagu n masuk wad. baru darjah 1 tu. hah ...

kita serupaaaaa. sampai sekarang ada tanda.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
nadiaaziz56 replied at 12-8-2020 12:44 PM
Terkenal sebab ada abang angkat hensem.

Rasa nak hantuk kepala ke dinding pulak bila ingat peran ...

ada abang angkat tu biasa.. tapi aku dulu tak pernah ada abang angkat.. keinginan tu ada tapi tak pernah ada yang hingin. sedeykan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hazfy replied at 12-8-2020 09:26 PM
It's so funny bila ingat balik.i terkenal gara2 pancitkn tayar kereta cikgu sekolah I gara2 dia gugu ...

adakah uols berjaya mengahwini guru itu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ponteng prep, ahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab nakal hahaha

Org g kelas aku membuta kat surau
Hari sabtu aku panjat pagor keluar dari asrama g merambu ke bandar
Suka ponteng perhimpunan dan gotong royong
Macam2 lagi lah kenakalan masa sekolah dolu2
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2021 05:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols berkawan dgn own small circle yg low profile..so x terkenal pun..Ada la a few girls benci yakmat dgn iols mase tu..macam2 la kene dengan mulot laser dorang yg x berasas tu..

Dia marah iols sebab crush dia senyum kat iols. budak laki tu kira popular gak la sebab muka dia chinese look..

Budak laki ni jenis segan2..iols pon jenis segan dengan lelaki..Ada la dia senyum kat iols siap stop depan iols..tapi iols ter starstrucks mase tu..langsung x balas senyuman dia..sebab nebes yakmat

banyak kali gak dia cuba approach tapi macam segan sangat..dah dedua segan x pe la..memasing x konpiden gitu haha..

masa tu iols terserempak dgn crush..iols cam biase suke buat x tau..padahal tgk gak dia dari ekor mata..dah kawan iols duk marah iols..ko tau x..dia asyik tengok ko je tadi.

iols masa tu cam ape salah aku lak kalau dah dia suka senyum..suka tengok aku..sian iols jadi mangsa orang jeles

dah habes skolah..masa tu girls yg x suka iols tu beria mintak maaf kat iols..jeles x bertempat
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mama_jahat replied at 28-7-2021 07:12 PM
adakah uols berjaya mengahwini guru itu?

Ya tt....
Allahmdulilah dh jdi suami i
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kembar tahun.. sorang awal tahun sorang akhir tahun
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2022 10:38 AM | Show all posts
f1-f3 masok asrama penuh kluster.
pastu middle f3, masok sekolah harian biasa
sebab iols kena buang, kes fly asrama.

so bila masok sekolah harian, iols tiap bulan mesti dapat no.1 dalam kelas
sampai habis f5. selalu tapau subjek BM/Sejarah/BI/Ekonomi Asas/Sains

pastu ramai yg crush kat iols. ada la pmpn yg ramai anti.
nak buat caner. dah mmg comel & top student.

tp zaman tu mmg rebel giler. selalu ponteng kelas & sekolah tp still score
so iols kebal dari mana2 cikgu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 09:56 AM GMT+8 , Processed in 0.304838 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list