CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mama_jahat

[Pelbagai] KORANG TERKENAL DI SEKOLAH SEBAB APA?

[Copy link]
Post time 10-10-2020 10:15 PM | Show all posts
Edited by farhana008 at 10-10-2020 10:16 PM

iols scorer dalam subjek sejarah masa sekolah dulu. pernah jadi student terbaik untuk subjek tu subjek maths iols paling takk suka masa sekolah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2020 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuhhh!meols terkenal sbb meols slalu ponteng kelas..tapi still je boleh pickup apa cigu ajar even byk kali ponteng hiks
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
iols terkenal sebab adik cikgu. harapkan muka iols yg sememeh jangan haraplah nk dikenali
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2020 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols dl aktif sukan..lps tu kaki gaduh smpi polis dtg skolah cr mak pak plk org kuat PIBG skolah n selalu bg sumbangan kat skolah mcm2 so klu buat hal tau lah anak sapa yg selalu kua masuk bilik disiplin
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 04:49 PM | Show all posts
sebab nakal..Suka langgar peraturan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak femes.. tapi best baca komen2 kome
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:02 AM | Show all posts
i femes sebab pandai main gitar kat sekolah..

setiap hari guru je, mesti cikgu suruh i perform..

perasan gak ade awek2 cuba nak ngorat, tapi malu2..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tinggi lampai
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by misc at 23-11-2020 01:13 AM

Iols femes tanpa sengaja sebab tertumpang glemer satu senior ni. Sebelum masuk sekolah tu cousins iols ada cakap muka iols sama dgn sorang senior yg sgt femes kat sekolah tu.
Nak jadi cerita, entah mcm mana senior tu otomatik jadi bff iols. Dpt la merasa sekejap mcm mana jadi femes kat sekolah. Pergi mana pun semua kenal iols sebagai kembar xxxx. Jadi la kan walaupun sekadar menumpang
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Awek ramai .Best student .
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka bersukan... netball, cross-country, captain's ball..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 08:57 AM | Show all posts
maaf la tak famous masalahnya haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
X lah famous mana tp masa form5 ramai yg nk kenal sbb iolls teror sejarah..so ramai la yg nk kenal sape yg pandai sgt subjek sejarah yg diorg anggap subjek yg paling membosankan tp bg iolls plak lain ceritanya..iolls boleh buat buku teks sejarah tu mcm novel ..hafal tiap bab n spm seperti jangkaan subjek tu A1 la..subjek lain jgn ditanya
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Dari sekolah rendah sampai U..
Famous sbb cantik / cute/ sopan. Aktif...
Geng budak pandai. Mmg selalu jd perhatian. Banyak peminat..
bila dah masuk 30an ni sy xsuka jadi perhatian. Rimas. So tak ada lah mcm org lain,gila glamer dok menari tik tok tonggek2.. FB / IG pun kurang aktif. ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya terkenal sbb dlm bag sekolah da mcm bag doraemon. Siap ada brush rambut. Body spray.  Obat ketiak. Concealer (vain gitu), gel rambut.. pelbagai warna getah rambut. Ntah kenape lah suka semak kan bag.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tahu pun terkenal sampai guru2 dan teman2 yg jumpa mak meols sampaikan itu ini..kadanf tak rasa perkara itu penting tunggu dah dapat pengesahan dari sekolah, baru share dgn family je

1) menang bookprizes di sekolah
2) wakil sekolah untuk bahas, segala peraduan etc
3) pelajar terbaik dan pemenang biasiswa
4) atlet terbaik di sekolah dan wakil kawasan

Banyak lagik tapi biar simpan je la
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tall, dark & hensem.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ekselen in english.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak terkenal pun. Iols suka jadi sederhana je. Tak kuasa nak jadi n layan orang yang acah2 diva.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 03:53 AM | Show all posts
Pandai and ada rupa juga..hehehe..maaf kalau mcm masuk bakul angkat sendiri...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 12:22 PM GMT+8 , Processed in 0.081164 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list