CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 16312|Reply: 70

[Pelbagai] KORANG TERKENAL DI SEKOLAH SEBAB APA?

[Copy link]
Post time 7-8-2020 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
uolss moment di sekolah merupakan moment yang paling indah untuk setiap orang. dan pastinya ada cerita-cerita yang menarik untuk dikongsikan.

aku mulakan dengan cerita aku, aku terkenal di sekolah sebab pernah fly dari asrama. ketika fly kebetulan eksident. berjahit sana sini. tapi nasib  baik tak warded. so satu sekolah kecoh. setahun aku tak berani masuk bilik guru sebab malu dgn cikgu-cikgu.

korang pulak?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb kena buli dgn budak lelaki and he is anak guru besar.... ayah datang skolah warning budak tu sbb dah teport tp kebal sgt takde tindakan... lepas tu.... that bky boycott i sampai form 3... i stay skolah tu until form 5, but heols masuk mrsm femes... heols cerdik jadi doctor walau dekat 10 tahun baru abes blaja
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
sbb ada sorg pengawasan perempuan betulkan tali leher aku dan dia mengaku aku bf dia, padahal aku dgn dia x kenal sgt, jumpa bila waktu kelas agama je sbb gabung kelas.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku terkenal sebab aku berasal drpd pantai timur. Tp sekolah di selatan., stat drpd situ terus famous. Aptb  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-8-2020 06:47 AM
Sbb kena buli dgn budak lelaki and he is anak guru besar.... ayah datang skolah warning budak tu sbb ...

aku mengharapkan ada bibit percintaan antara korang berdua. antiklimaks pulak. haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 8-8-2020 09:03 AM
sbb ada sorg pengawasan perempuan betulkan tali leher aku dan dia mengaku aku bf dia, padahal aku dg ...

apa yang menyebabkan kau boleh bagi dia betulkan tali leher kau?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 8-8-2020 01:09 PM
Aku terkenal sebab aku berasal drpd pantai timur. Tp sekolah di selatan., stat drpd situ terus famou ...

nape? orang johor anti kelate/tganu/ phg ke? mesti diorang menganjing dialek kau kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 8-8-2020 11:14 PM
mama_jahat replied at 8-8-2020 02:59 PM
aku mengharapkan ada bibit percintaan antara korang berdua. antiklimaks pulak. haha


I married his classmate kat mrsm itttewww....

HOW IRONY
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mama_jahat replied at 8-8-2020 03:01 PM
nape? orang johor anti kelate/tganu/ phg ke? mesti diorang menganjing dialek kau kan?

Ade je yg nganjing tp iols buat bodo je. Yelaa iols try hard nk ckp luar tp sometimes bunyik jugak lah dialek timur tu.,, slow2 iols belajar. Xsampai setahun dah boleh hilang loghat tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mama_jahat replied at 8-8-2020 03:00 PM
apa yang menyebabkan kau boleh bagi dia betulkan tali leher kau?

dia ckp, awak punya tie x ketat, pastu dia betulkan, depan perhimpunan lak tu. aku da la ddk paling depan. satu sekolah wow kn aku. adik adik form 3 yg suka aku, marah ckp aku curang.

aku x pernah ada awek masa tu, umur 20 br ada gf, tapi kena tinggal sbb dia syg kat ex dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-8-2020 06:47 AM
Sbb kena buli dgn budak lelaki and he is anak guru besar.... ayah datang skolah warning budak tu sbb ...

Huhu iols pulak kaki buli kat tadika
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols masa tadika terkenal kaki buli, geng pidato, pastu bidy iols flexible zaman tu. Suka lipat2 kaki atas kepala, buat split macam britney spears
Sampai harini orang tua2 kat kg ingat, ini kim yang buh kaki kat tengkuk tu kan


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2020 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 8-8-2020 07:38 PM
Iols masa tadika terkenal kaki buli, geng pidato, pastu bidy iols flexible zaman tu. Suka lipat2 kak ...

gilos. skang masih flexible lagi?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 8-8-2020 07:16 PM
dia ckp, awak punya tie x ketat, pastu dia betulkan, depan perhimpunan lak tu. aku da la ddk palin ...

aku rasa kau mesti boleh tahan jgk ada rupa ni. sbb tulah sampai pompuan sggup betulkan tie, adik2 pulak frust menonggeng. tapi, umur  20 baru ada gf.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak mampoo sis. Cakra tang perut kena mantap nak lipat2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
mama_jahat replied at 8-8-2020 08:21 PM
aku rasa kau mesti boleh tahan jgk ada rupa ni. sbb tulah sampai pompuan sggup betulkan tie, adik2 ...

ye. hmm.. aku still single. xde gf.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:30 AM | Show all posts
famous sb iols aktif badan beruniform, kelab sukan, dan pegang jawatan di asrama. dan sb ramai peminat lelaki di kalangan pengawas2 hensem n iols seorg yg berdisiplin maka agak pemes jua lah dlm  menjadi contoh di sekolah. plus cikgu2 pun ade yg suka aku tp masih aku waras utk menjalinkan hubungan ngn cikgu yg dihormati. cikgu tu yg dh lama bertugas ye bukan cikgu praktikal yg baru bertugas sehari dua dh ramai budak2 jatuh hati. iols jgk suka berbaik2 dgn junior2 asrama sb anggap mcm adik2 kita so makin terserlah sifat kaka2 kat situ maka makin lama makin disayangi ramai hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2020 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 9-8-2020 11:30 AM
famous sb iols aktif badan beruniform, kelab sukan, dan pegang jawatan di asrama. dan sb ramai pemin ...

hahahaha indahnya zaman persekolahan uolssss
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
diorang cakap aku selalu reject lelaki ajak couple. lol, aku study pon susah nak focus lagi nak bercinta,lepas tu kata aku lesbian pulak sebab aku rapat ngan member pompuan. dah tu nak aku jadi lone ranger ke??!! sedih tul, dah la setiap kali habis sekolah, budak laki terjerit2 cam beruk mak yei..

terus aku doa hari2 aku nak ada pompuan yang lagi cantik datang so budak laki tak kacau aku. memang terkejut, time form 4, budak perempuan muka dia ada iras2 dan cun. dia duduk tempat duduk aku, sebab aku pindah kelas, birthday aku sama pulak dengan dia.
kira doa aku termakbul..

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AyaqMeloSuam at 10-8-2020 08:56 AM

Kaki fly.... pastu kna cangkung dlm bilik pngetua.. pastu buat hwork tepi longkang.. merangkak kluar kelas kot pintu blakang sblum nk fly... masa ni aku form 3.. pastu aku & lg 2 org kwn kna rotan kt perhimpunan... hahahhaaa... tp aku scorer la jugek dlm kedajey'an aku tu.. paling dahsyat buat aku turrrkejut... ketua pengawas tu admirer kt aku... wahahhahaa.. smpi dia nk jdkn aku gf dia... huhuhuhu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 09:44 AM GMT+8 , Processed in 3.465695 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list