CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 116096|Reply: 658

Shuk HotFm/Balas pun disondol

    [Copy link]
Post time 30-7-2020 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by petai011212 at 30-7-2020 12:00 PM

Sebab tak de penampakkan post pasal Shuk lagi, so sis cuba

Kalau da ader mohon tanam dalam tanah, sis redha

Katernye cenggini,
Kakak sondol banyaknkali try to reveal aktiviti kesondolan kepada si isteri SERA

Katanya sampai terpaksa gugurkan 2x (hasil aktiviti kesondolan)

Tapi SERA (si isteri) nampaknya redha, dan try untuk pujuk kakak sondol

Cuma kakak sondol mcm x puas hati, maka terreveal lah mende nie

Bawah, sc perbualan SERA & kakak sondol

Gambar terakhir adalah kumpulan Kesondolan

Sekarang mmg musim kesondolan barangkali

Hampunnn...sis first timer, xjumper button edit

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2020 11:00 AM | Show all posts
Sis bagilah penjelasan sikit sis, SC tanpa penjelasan pening nak decode.

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:03 AM | Show all posts
Hmmm. Tak faham. Dah la typo conversation tu bersepah. Siapa fara? Siapa Sera ??
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:04 AM | Show all posts
apo bondo eh ni?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:05 AM | Show all posts
Memang musim oik oik menyondol rumahtangga orang ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Katernye cenggini,  dinamakan SERA adalah si Isteri

Few time jugak kakak sondol try untuk reveal kesondolan bersama, katanya sampai terpaksa gugurkan anak dia

SC wssp antara kakak kesondolan dan SERA
Kakak SERA redha agitchu
Tapi nampaknya kakak kesondolan masih belum redha

Gambar terakhir adalah kumpulan kesondolan
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Panjang sangat convo tu hampir tak faham! Yg share tu pun satu, hal rumahtangga nak org tau padahal org xhidu pun
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ahhh ni dah hot kat twitterland ni. This girl adalah sugababy si Syuk nie and dia siap bgtau kat wife Syuk pasal dorang. And die siap ngaku dekat ig or twitter(x ingat kat mana) yg dia dah pernah mengandung and gugurkan anak syuk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2020 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Lelli at 30-7-2020 11:12 AM

Gituuuh la llaki..bila berduit sikit menggatal
Yg ppuan pn sama..llaki ada nama n harta sikit mula lah menyondol..Sepadan sngt dedua
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Si fara ke yang rembat syuk dari bini dia? Fara n bini syuk ni kawan ke? Kira member sailang laki member ke ni?

Apapun aku tak pelik.. sebab syuk suka buat lawak karipap  n double meaning dalam raja lawak...terserlah kegatalan puney disitu
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:11 AM | Show all posts
petai011212 replied at 30-7-2020 03:05 AM
Katernye cenggini,  dinamakan SERA adalah si Isteri

Few time jugak kakak sondol try untuk reveal  ...

Baca semula baru paham. 1st time baca tak paham.. Hmmm.

Patutlah rasa bini S ni macam tak happy je. Pernah tengok rancangan masak2 yg Jihan jadi hos tu. Yg masak untuk bini kot. Nampak muka bini S macam suram and hubungan dorang tu tak happy. Tak taulah kalau perasan ai je..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku skip je sc tu sebab pening nak hadam & aku terus pergi je komen forumer
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:12 AM | Show all posts
tak paham....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman sekarang ni penyondol dah takde malu lagi nak mengaku dia sondol laki org ye. Siap mengaku pregnant, gugurkan anak bagai... Maruah dah takde, siap bangga lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Titin tolongla bagi mukadimah sebelum dialog panjang. Bencilaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:17 AM | Show all posts
petai011212 replied at 30-7-2020 11:05 AM
Katernye cenggini,  dinamakan SERA adalah si Isteri

Few time jugak kakak sondol try untuk reveal  ...

TT apa kata TT edit post tuh, tambahkan isi macam ni. Jadi buka benang tak payah scroll bawah untuk baca.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 30-7-2020 11:08 AM
Si fara ke yang rembat syuk dari bini dia? Fara n bini syuk ni kawan ke? Kira member sailang laki me ...

Dia ni kan yg gemuk itam tp ada lesung pipit dalammm. Dia kan?? Kalau dia, tak sadar diri punya keparat
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:19 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu sera ada tunjuk kat ig... pompuan ni serang sera... kata dah gugurkan anak syuk... eeewwww
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:24 AM | Show all posts
saya menunggu thread ni
masok je opis nak baca thread ni...tapi xde plak yg bukak huhu

ada jugak yg nak shuk ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 06:41 AM GMT+8 , Processed in 0.114267 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list