CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 970|Reply: 0

[Miscellaneous] Selalu dengar tentang Binary Option?? 🤔

[Copy link]
Post time 24-7-2020 08:17 PM | Show all posts |Read mode
Selalu dengar tentang Binary Option?? 🤔
Pada dasarnya, perdagangan BInary Option hanya melibatkan membuat ramalan mengenai sama ada harga aset akan naik atau turun bila tiba masa matang Option tersebut . Dalam jenis urus niaga ini, hanya ada dua hasil: menang atau kalah.
Kami akan membantu anda lebih jelas mengenai apa itu Binary Option. Untuk membantu anda memahami perdagangan sebelum anda memulakan perdagangan. Perdagangan binari berbeza dengan pilihan tradisional.
Sebagai seorang traders, adalah lebih untuk anda mengenali apa itu Binary Optio sebelum anda memulakan perdagangan. Perdagangan binari berbeza dengan pilihan tradisional, anda akan mendapati bahawa perdagangan binari mempunyai yuran, risiko dan perbelanjaan yang berbeza.
Dalam artikel ini, kami menerangkan perdagangan pilihan binari, dengan harapan dapat membantu anda melakukan operasi yang betul.
Ciri utama perdagangan Binary Option
Dalam semua kontrak yang berbeza, traders perlu belajar dan memahami tiga ciri utama.
Masa tamat: Ini adalah masa dari pembelian binary option hingga penutupan akhir. Tempohnya antara satu minit hingga satu bulan. Sebilangan besar peniaga biasanya memilih pilihan jangka pendek yang berlangsung antara 60 saat dan 30 minit.
Harga mogok: Ini bermaksud harga di mana pilihan panggilan atau pilihan put dapat dilaksanakan. Sebagai contoh, harga emas semasa dapat $ 1,500, dan perdagangan yang menang dapat pulangan 80%. Anda telah meningkatkan bida anda, misalnya, $ 100. Apabila kontrak ditutup dan harga emas meningkat, anda mendapat kembali $ 100 ditambah 80% dari jumlah pesanan anda. Dalam kes ini, anda akan mendapat $ 180. Sekiranya ramalan anda tidak betul, anda akan kehilangan $ 100 yang dilaburkan dalam pilihan tersebut.
Ciri utama perdagangan pilihan binari
Dalam semua kontrak yang berbeza, trders perlu belajar dan memahami tiga ciri utama.
Masa tamat: Ini adalah masa dari pembelian kontrak opsyen hingga penutupan akhir. Tempohnya antara satu minit hingga satu bulan. Sebilangan besar traders biasanya memilih pilihan jangka pendek yang berlangsung antara 60 saat dan 30 minit.
Harga mogok: Ini bermaksud harga di mana pilihan panggilan atau pilihan put dapat dilaksanakan. Sebagai contoh, harga emas semasa dapat $ 1,500, dan perdagangan yang menang dapat pulangan 80%. Anda telah meningkatkan bida anda, misalnya, $ 100. Apabila kontrak ditutup dan harga emas meningkat, anda mendapat kembali $ 100 ditambah 80% dari jumlah pesanan anda. Dalam kes ini, anda akan mendapat $ 180. Sekiranya ramalan anda tidak betul, anda akan kehilangan $ 100 yang dilaburkan dalam pilihan tersebut.
Jenis urus niaga pilihan binari
Pada masa lalu, Traders pilihan binari hanya mempunyai satu pilihan perdagangan. Ini adalah pilihan tinggi / rendah, juga dipanggil naik / turun atau panggilan / panggilan. Peningkatan minat masyarakat terhadap transaksi binari ini telah menyebabkan pengenalan pilihan baru.
Tinggi / Rendah: Ini adalah pilihan paling asas dan umum di mana anda boleh memilih sama ada harga aset saham akan naik atau turun sebelum waktu tamat.
Sama seperti tinggi / rendah, tetapi masa tamat bermula dari 30 saat. Tempoh sah maksimum pilihan Turbo adalah 5 minit. Jenis urus niaga ini tidak sah di negara-negara Eropah dan Amerika Syarikat kerana nampaknya sangat berbahaya, dan peniaga menyukai peluang untuk mendapatkan keuntungan yang tinggi dalam jangka masa yang singkat.
Berdagang tegas
Dengan pilihan binari, risiko anda terhad kepada jumlah transaksi, serendah $ 1. Apabila anda kehilangan wang, anda akan kehilangan peratusan tertentu dari nilai transaksi atau sebut harga broker.
Oleh itu, sebelum berdagang, luangkan banyak masa untuk memahami risiko dan selalu menggunakan tindakan harga untuk membuat keputusan yang munasabah. Petunjuk analisis teknikal juga sangat popular di kalangan peniaga.
Kawalan risiko-Pilihan binari memberikan struktur untung rugi yang telah ditentukan. Oleh itu, apabila anda merasakan ramalan anda salah, anda boleh menjual atau menutup kedudukan lebih awal.
Anda boleh menggunakan strategi yang berbeza, bergantung pada keadaan anda. Strategi perdagangan antara bank adalah kaedah yang tersedia untuk menguruskan risiko, dan sangat sesuai untuk pedagang berpengalaman yang dapat menentukan trend pasaran jangka pendek.
Juga, luangkan sedikit masa untuk memahami corak carta candlestick untuk membantu anda menilai keadaan harga pasaran dan arah yang mungkin.
Penjelasan perdagangan pilihan binari-garis bawah
Seperti mana-mana jenis pelaburan, risiko dan ganjaran ada, jadi membantu anda memahami pilihan binari sebelum mengambil tindakan.
Dengan menerangkan perdagangan pilihan binari, anda dapat memahami dengan jelas bagaimana pilihan binari berfungsi. Semasa anda memulakan, sila gunakan akaun demo untuk berlatih, memahami pasaran perdagangan anda, menggunakan alat analisis untuk membuat keputusan dan mengesan transaksi.
Platform terbaik untuk Binary Option: https://bit.ly/3e0dOEM

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT 

ADVERTISEMENT


 ADVERTISEMENTADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 05:58 AM GMT+8 , Processed in 0.095862 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list