CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2902|Reply: 8

Noti for incoming message yang others reply.

[Copy link]
Post time 24-7-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hello Hi Hi All.
Gd. Mrng

Nak tya, mcm mn ya saya nk dapatkan semula noti bia someone reply my komens?. Dulu ada, ^lepas itu tak ada, sebab masa itu saya acah ketibah kelam kelibut bersiap nak ke Ikea beli periuk, cari forum ini ada tya saya, do you want to off yr notification message?. Dan dan masa tu saya kelik yes, lepas itu day by day saya dok belek setting, memang tak jumpa jumpa dah button untuk up kan noti message itu.

Saya ada tyakan few poremer, tetapi saya tidak mendapat jawapan. Tolonglah saya, bantulah saya, untuk mencari button up noti itu.

Tentiu, Tentiu, Tentiu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
samalah..dari tahun lepas ke 2 thn lepas ek, x dpt dah noti bila org reply komen..dok belek2 setting x jumpa..pastu malas nak belek dah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 24-7-2020 10:44 AM
samalah..dari tahun lepas ke 2 thn lepas ek, x dpt dah noti bila org reply komen..dok belek2 setting ...

Oh ada juga yang sama macam masalah saya. Ini pun saya bukak apa yg saya buat thread. If not tak tahu ada orang reply or tak. Sedihlah..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorrylah if salah benang, tiba tiba je keluar di gossip tempatan. If salah benang moderator tolong betulkan, boleh ke,..

Thank you so much ya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 11:57 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbalik lak dgn aku... Noti lama dh berkumpul je kt situ walhal aku dh tgk segala reply
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 24-7-2020 12:10 PM
Terbalik lak dgn aku... Noti lama dh berkumpul je kt situ walhal aku dh tgk segala reply

Oh sama la...xtau kat mana nak mencari lg
Asyik la keluar ada 5 masseges
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 02:58 AM | Show all posts
sukacactus replied at 24-7-2020 12:33 PM
Oh sama la...xtau kat mana nak mencari lg
Asyik la keluar ada 5 masseges

dah try browser lain? kadang2 sebab cookies cache belum clean
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 02:29 PM | Show all posts
Leaf season is one of the best seasons. This season is very interesting. I like papers net those types of dramas that are not based on fantasy and non-fiction. And all these qualities were in leaf. Hence, so far in the list of best season leaves is on the top.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 11:25 PM GMT+8 , Processed in 0.084821 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list