CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: bioessence

All about Lyanaz Hassan Founder Babies blink

  [Copy link]
Post time 6-7-2020 01:41 PM | Show all posts
Dah masuk tahun covid19 pun ramai masih percaya produk timbang kilo?

meols harap benar la tahun covid19 ni hapuskan la semua fonder2 timang kilo dari muka bumi ini yach

tak kira la skincar ke, obat kurus ke, obat 1001 penyakit ke, termasuk la biz cara tak helok kaki kelentong set2 jijan ailio basi..

amin....
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 10:01 PM | Show all posts
product apa ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-7-2020 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
summer2020 replied at 9-7-2020 10:01 PM
product apa ni?

Babies blink
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 03:14 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 1-7-2020 05:35 PM
Muka putih kosmetik kelantan
Macam Tok vida dah putih A4
Pelik semacam

Muka je putih Cuba tengok kaki berkerak jugak
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 10:37 AM | Show all posts
Jgn la percaya product2 timbang kati ni.mmg rosak kulit muka.pakai pencuci cetaphil je..mmg lmbt skit tp insyaallah kulit muka elok nnt.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 05:24 PM | Show all posts
aku pernah try beberapa product timbang kati..smua sama je...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 05:24 PM | Show all posts
lepas tu jd kaya raya....menunjuk kt IG betapa kaya raya
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2020 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
I guna cetaphil cleanser for oily skin. Elok sangat. Skang tgh pakai yg pro punya warna purple. Elok jugak. Tp yg pro ni mahal

Muka i break out teruk lepas guna the ordinary. Maybe tak sesuai sbb dia ada bahan aktif kut? Naik jerawat pasir byk kat dahi, pipi.. stress betul dahla muka oily.

Skang i guna cetaphil pro oily skin + trial set some by mi snail truecica. I baca review kt forum ni la kata some by mi snail ni bagus. So i try mmg bagus laa sesuai utk i.

I cuma pakai toner, serum dgn repair cream saja snail tu. Facial wash tak pakai sbb guna cetaphil. Moisturizer pon i guna cetaphil pro juga ada spf sekali

So far kulit tak oily sgt. Still ada gak oil sbb i ada masalah open pores. So pasrah jelah. Ada masa2 oily sgt muka. Ada masa elok je tak oily. Ikut pemakanan & aktiviti individu jugak kut.

Tp dari segi nak cerahkan kulit ke, nak hilangkan scar ke rasanya mcm tak nampak sgt. Kulit nampak bersih sikit jelah. Takda naik jerawat sgt. Jerawat pasir pon takde sgt. Maybe nak kena buat dermapen atau peeling la kut utk scar n bintik merah kt muka

Saja nak share experience
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak teringin nak pakai babi es blink ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-2-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
She from klate
Of kos repak siam mali punya


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 27-2-2021 08:18 PM
She from klate
Of kos repak siam mali punya

Sskjp mmg ramai ponder...sbb produk timbang kelo muroh ja di siam! Jual face cream warna kuning konyet RM10 tapi modal sen ja. Repack sajoh.

Tak dinafikan org sskjp mmg obses dgn kulit ploles..putih seppuk. Sbb tu market kat sana mmg meluas
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:44 PM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 12-1-2022 05:05 PM

Ada eh rumah i nak membawang dia ni, lama tunggu baru perasan adaDia ni ada kes tipu orang kan
Handbeg jual yg fake punya tapi claim ori
Fake mcm muka dia jugak
Sekarang dah jadi penunggang agama


Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:47 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 12-1-2022 02:44 PM
Ada eh rumah i nak membawang dia ni, lama tunggu baru perasan adaDia ni ada kes tipu orang kan
Handb ...

penah dgr juga isu ni tpi kt benang mne ey...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:05 PM | Show all posts
Zaien replied at 12-1-2022 04:47 PM
penah dgr juga isu ni tpi kt benang mne ey...

Kuat membongak dia ni, lepas tu suka bergaduh
Pastu nak saman, tunjuk gambar lawyer
Gambar mahkamah
Kes nya tak tahu jalan ke tak nak menyaman orang
Kalau dia buat orang pandai lari, sakit lah masuk wad lah
Pening kalau ikut drama dia dulu
Muka makin lama makin pelik
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:09 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 12-1-2022 05:05 PM
Kuat membongak dia ni, lepas tu suka bergaduh
Pastu nak saman, tunjuk gambar lawyer
Gambar mahkama ...

yeee dia pandai spin ye..
dia sorg jela yg bgus baik..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:15 AM | Show all posts
Zaien replied at 12-1-2022 05:09 PM
yeee dia pandai spin ye..
dia sorg jela yg bgus baik..

Memang jenis kuat menipu dia ni
Produk harini lain, esok lain
Dok tukar2 je
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat kawan kaka marah xhingat dunia mase die jual sanitizer di awal2 mesia dilanda covid n pkp...meolss mampu aje...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 01:58 PM GMT+8 , Processed in 0.179236 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list