CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: bioessence

All about Lyanaz Hassan Founder Babies blink

  [Copy link]
Post time 1-7-2020 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 1-7-2020 07:47 PM
Pixi vit C tu apa, sarah? Akak ni suurh anak2 makan vitC sebab sorang tu masalah kulit, sorang l ...

Tak salah sy.. Dia pi cucuk.. Sy pernah tengok video dia cucuk.. Mmg la putih..

Dok nampak revuew pixi mcm ok.. Cosrx pun ok..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ihtisyam1 replied at 1-7-2020 10:47 AM
Produk mcm ni, pakai Kali pertama je jadi, bila repeat Tak berapa jadi dah... Kulit muka kusam Dan g ...

Betul chuols.
First time pakai product timbang kilo ni muka I jadi flawless. Jerawat takde pun. Beli kali kedua habis muka penuh jerawat. Baru guna 2-3 kali I buang terus. Yg pelik nya cousins I pakai bertahun sesuai. Muka licin nampak cerah je.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 1-7-2020 12:23 PM
Tataaa

Gambar dgn video beda banget
Dlm video nmpk muka mcm ponen
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 1-7-2020 11:59 PM
Gambar dgn video beda banget
Dlm video nmpk muka mcm ponen

Bbrp tahun lepas nmpak cantik asli.. Skrg nmpak pelik.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
X pnh dgr. Tp stlh di google , packaging pesen2 tahun 2000 sgt zmn betty ke apa macik pinoy yg mendonia nouve visage (sp?) Dulu tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
bedahmulutpuaka replied at 1-7-2020 01:48 PM
bodohkan manusia yg beli produk timbang kilo ni.. termasuk la.ipar duai aku..
lepastu nak cakap alu ...

Betul... Magical C Pure dah start membanjiri page meniaga makanan, termasuklah WhatsApp groups Aku... Aku punya reaksi, dia mai dahhh... Tak ada niat nak cuba pun.  Tapi confirmed ada yang beli tu... #sayangbuahpingganganda
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat pulak dulu i terjebak dgn becky BML punya produk. Entah2 repack dari sabun papaya jual kat mydin
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Stop beli produk timbang kilo ye kawan2.. huhu..
Founder tu sendiri entah entah tak pakai pon ..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 09:55 AM | Show all posts
bioessence replied at 1-7-2020 05:35 PM
Muka putih kosmetik kelantan
Macam Tok vida dah putih A4
Pelik semacam

betul!!!ni opismate still consume menda2 merepek mcm ni..mmg la kesan dia putih muka selepuk tp tangan hmm..BERKARAH..ckp nk menang dia je betul siap ckp dia pakai xjd apa..masa ni mmg x jadi apa lg tu esok lusa tulat buah pinggang rosak gugur sendiri kuar dkt bontot baru dia tau..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Skang ni pulak kuar produk esw beauty collagen.. Mmg sama spesis dengan timbang kilo yg lain kan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ihtisyam1 replied at 1-7-2020 10:47 AM
Produk mcm ni, pakai Kali pertama je jadi, bila repeat Tak berapa jadi dah... Kulit muka kusam Dan g ...


Setujuuuu..memula ja..lps tu jahanam..now i dh guna mary kay ja..xpelah kesannya xle on d spot tp organik
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 1-7-2020 12:43 PM
Bole la join dengan tinya, tindung, tinpit, tinmendos, sapo lagi...

U sebut pasal tinya.. Banglo sheols yg ke4 tak siap lagi kat porom ni, rindu nak bkuntum kt sana
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2020 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 4-7-2020 12:48 AM
Skang ni pulak kuar produk esw beauty collagen.. Mmg sama spesis dengan timbang kilo yg lain kan?

Kalau dari negeri skjp jgn beli
Cepat naw putih nya
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
penah juga try dlm thun 2014 rsnya.. flawless mula lepastu kusam muka wey... makan tahun nak recovery blik muka taw.. now nutox jela..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 4-7-2020 06:57 AM
Kalau dari negeri skjp jgn beli
Cepat naw putih nya

Yer ker.... Tp mmg x pernah beli Apa2 product pon.. Selamani beli kt drugstore je
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 234126 at 4-7-2020 11:20 PM

Wow dnars tu byknya produk dia KKM declare beracun   tati pun.

Babies ni takda pulak ya? Betulke selamat ni

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik Dr becky kecantikkan adalah hak milik setiap insan
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Konah pernah try dulu serum kalau tak silap. Tapi sebotoi tu ja la sebab time tu tengah study, pakai skincare pun mana yg ada. Dah habis, tak beli dah huhu.

Btw ada tak forummer yg pernah try Moreana Serum? Adakah itu sejenis timbang kilo juga? Tapi kat twidder banyak review, walaupun konah rasa paid review sebab semua review in the same month gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 4-7-2020 06:41 PM
penah juga try dlm thun 2014 rsnya.. flawless mula lepastu kusam muka wey... makan tahun nak recover ...

Yerp. Sume fake hope. Nutox je la yg ok kt kulit . Walau harga gigit jari gak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 01:35 PM GMT+8 , Processed in 0.081489 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list