CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: bioessence

All about Lyanaz Hassan Founder Babies blink

  [Copy link]
Post time 1-7-2020 04:54 PM | Show all posts
bedahmulutpuaka replied at 1-7-2020 04:44 PM
tahu xpe kan... aku x nk beli magical c pure tu..boleh dorang kate.. x dapat lah nak melawa makan  ...

ntahnyaaaa...dapat kanser baru tau...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 1-7-2020 04:08 PM
tergamak ek dia telan duit menipu jual handbag tu

harap berulat perut tu..dasar datin miskin

Byk brg2 dia letgo masa tu. Sbb dia nk pindah. Banglo dia baru siap renovate.. Baju2, handbag,  gelang Swarovski mcm2 pattern, shawl.. Yg lain2 tu I rasa ori je cuma handbag byk yg fake.. Dia campur2. Tp dia gitau semua ori butik. Last2 kantoi..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmulutpuaka replied at 1-7-2020 04:44 PM
tahu xpe kan... aku x nk beli magical c pure tu..boleh dorang kate.. x dapat lah nak melawa makan  ...

Putih A4
Putih merah udang terbakar
Putih berkilat
Eeeeuuuuwww so pprt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakspek replied at 1-7-2020 03:53 PM
pernah pakai babies blink ni sekotak selama sebulan.sebelum pakai timbang kilo ni saya pakai ZA,Neut ...

Muka putih kosmetik kelantan
Macam Tok vida dah putih A4
Pelik semacam
Berdiri dgn orang kulit normal brown, pengguna kosmetik kelantan macam hantu wayang cina
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2020 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
honeystar_11 replied at 1-7-2020 04:11 PM
Graduate UC Berkeley tu. Biar benar

Benar benar tipu
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 06:03 PM | Show all posts
sarah82 replied at 1-7-2020 11:40 AM
Yap.. Banyak mcm tu.. Tukar packing kata yg lama fake.. Kesian stokis yg ada stok lama.. Depa seje ...

produk sehina hinanya pun nak mengaku orang buat produk fake...
lain la La Mer ke... Estee Lauder ke boleh la jugak nak buat fake sebab harga ori pun boleh tahan... ni takat produk timbang kilo je pun memang nilai under rm20 je untuk buat..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 1-7-2020 10:00 AM
Biasa la semua skjp
Rasa nya sana ada kilang
Tu yg timeline FB aku penuh iklan kosmetik skjp seb ...

Tak ada kaitan dgn timbang kilo Malaysia ni tapi.. Kalau perasan ramai mek kelate pakai cream bagai dari Thai sejak dulu. Brg kecantikan memang banyak dari sana.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
SSNA replied at 1-7-2020 12:52 PM
Datin bongok ni la yg letgo beg2 fake haritu. Dia letgo chanel lv sume bawah 1000 je. Customer2 pun  ...

Nyenyaknya dia tidur dalam kutukan mangsa ..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 1-7-2020 06:03 PM
produk sehina hinanya pun nak mengaku orang buat produk fake...
lain la La Mer ke... Estee Lauder ...

Hahaha.. Ayat chuols.. Dia baca mesti menangis hujung katil..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmulutpuaka replied at 1-7-2020 01:48 PM
bodohkan manusia yg beli produk timbang kilo ni.. termasuk la.ipar duai aku..
lepastu nak cakap alu ...

Elok la kurang2 beli dari pharmacy @ watson guardian tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 06:15 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 1-7-2020 06:11 PM
Elok la kurang2 beli dari pharmacy @ watson guardian tu..

beli dekat sephora pun ok... produk2 timbang kilo ni memang akan di nyahkan dari sephora...tapi sephora tu asyik promot skincare deorang je iols rekemen estee lauder.. memang di kenali berkesan... reviews bukan setakat 100-200 orang ye tapi ribu riban reviews produk estee lauder
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 1-7-2020 06:15 PM
beli dekat sephora pun ok... produk2 timbang kilo ni memang akan di nyahkan dari sephora...tapi se ...

Akak pakai Simple & Clinique aje. Tu pun bukan hari2 bela kulit muka. Body lotion pun sama.. X tau la kenapa tp kulit muka Alhamdulillah. Anak yg kulit bermasalah pakai Cetaphil & barang Body Shop. Yg tu je sesuai dan yakin selamat.
Estee Lauder nnt akak riki2 cari yg trial pack je. Almaklum la.. Sikit langkah lagi dah masuk 50 tahun..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 06:27 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 1-7-2020 06:21 PM
Akak pakai Simple & Clinique aje. Tu pun bukan hari2 bela kulit muka. Body lotion pun sama.. X tau ...

better kaka leen start jaga kulit dah...
iols rekemen akak leen pakai ni...mak iols pakai memang nampak perubahan... cuma kena rajin sapu dan pakai on time...
beli yang sikit dulu tak payah beli banyak2

https://www.sephora.my/products/estee-lauder-advanced-night-repair-intense-reset-concentrate/v/5ml?dxid=Cj0KCQjwncT1BRDhARIsAOQF9Ll5N0lRtRVDDL3fdkTsMARv0WtnNs_V6-navVjDnv6d4HRFxo30ycoaAt9BEALw_wcB&dxgaid=Cj0KCQjwncT1BRDhARIsAOQF9Ll5N0lRtRVDDL3fdkTsMARv0WtnNs_V6-navVjDnv6d4HRFxo30ycoaAt9BEALw_wcB&gclid=Cj0KCQjwncT1BRDhARIsAOQF9Ll5N0lRtRVDDL3fdkTsMARv0WtnNs_V6-navVjDnv6d4HRFxo30ycoaAt9BEALw_wcB

Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 1-7-2020 04:23 AM
Tataaa

Uishhh muda nya.. datin beli ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 1-7-2020 06:49 PM
Uishhh muda nya.. datin beli ke ni

Tak tau chuols.. Dah 5-6 tahun datin nya..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 1-7-2020 10:50 AM
Tak tau chuols.. Dah 5-6 tahun datin nya..

Senang nya buat duit.. jual product timbang kilo pastu juak handbag fufu pulak
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 1-7-2020 06:27 PM
better kaka leen start jaga kulit dah...
iols rekemen akak leen pakai ni...mak iols pakai memang  ...

Chuols.. pixi vitamin C ok x?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 1-7-2020 07:02 PM
Senang nya buat duit.. jual product timbang kilo pastu juak handbag fufu pulak

Patutnya kaya raya pakai original laaa.. Huhuhu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 1-7-2020 06:27 PM
better kaka leen start jaga kulit dah...
iols rekemen akak leen pakai ni...mak iols pakai memang  ...

Thanks duda. Akak copy link ke husband terus. Hahahaha!!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kak-Leen at 1-7-2020 07:48 PM
sarah82 replied at 1-7-2020 07:05 PM
Chuols.. pixi vitamin C ok x?


Pixi vit C tu apa, sarah? Akak ni suurh anak2 makan vitC sebab sorang tu masalah kulit, sorang lagi allergy.  
# akak dah google. Serum @ tonic?

Anyway, datin ni comsume ke product dia ni? I doubt that. Eh! We doubt that, kan Sarah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 03:22 PM GMT+8 , Processed in 3.087674 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list