CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: bioessence

All about Lyanaz Hassan Founder Babies blink

  [Copy link]
Post time 1-7-2020 11:25 AM | Show all posts
black_handbag replied at 1-7-2020 11:21 AM
kan dah la rega mahal2 jua.. baikla beli barang kosmetik ober the kaunter.. setidaknya yakin nak g ...

Sekarang ni tengok kulit muka jer dah boleh agak orang tu pakai produk timbang kilo ker tak. Sepesen jer kulit putih berkilat, merah2. Tu hah kat watson/guardian berlambak produk yang ada r&d. Produk over the counter apatah lagi. Eeee dah berbuih tau mulut iols bebel
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 1-7-2020 08:00 AM
Wujud lagi? Dulu.. Setiap kali batch baru.. Akan tukar packaging.. Lps tu claim batch lama fake.

Bila sarah mention psl tukar packaging, aku  perasan byk gak founders buat peel camni. Sikit2 claim fake product. Taktik lapuk khuenn
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 1-7-2020 11:27 AM
Bila sarah mention psl tukar packaging, aku  perasan byk gak founders buat peel camni. Sikit2 clai ...

Yap.. Banyak mcm tu.. Tukar packing kata yg lama fake.. Kesian stokis yg ada stok lama.. Depa sejenis penting poket sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar dekat takde ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 1-7-2020 12:20 PM
Gambar dekat takde ke?


Tataaa

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 12:43 PM | Show all posts
Bole la join dengan tinya, tindung, tinpit, tinmendos, sapo lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Datin bongok ni la yg letgo beg2 fake haritu. Dia letgo chanel lv sume bawah 1000 je. Customer2 pun gelabah la bli sbb murah. Diorang pun xsangka dia ni pkai fake punye. Maklumlah DATIN kan. Time tu konon nk letgo murah sbb nk pindah rumah n bju/beg terlalu byk nk kena angkut. So nk letgo murah2 je. Tp ada 1 customer dia bwk beg lv tu gi check kt butik. And kantoiii beg tu xori.. Pastu yg lain2 pun trus check n serang datin ni. Dia trus deactivated fb. Bila dh reda skit kes tu dia on balik.. Pastu continue buat produk sampah
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 01:04 PM | Show all posts
SSNA replied at 1-7-2020 12:52 PM
Datin bongok ni la yg letgo beg2 fake haritu. Dia letgo chanel lv sume bawah 1000 je. Customer2 pun  ...

eeuuwww teruknya perangai..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 1-7-2020 09:12 AM
dulu meletop Babies Blink ni. ade org opis aku siap pakai, yg jual pun ada. kulit mmg licin berkilat ...

Kusam mcm dlu ke jadi worst?
Jerawat sume tumbuh byk x..
Berapa lama je tahan jadi lawa tu sis?
I pernah terbeli pki less than 3mths effect bertahun jugak la derita.. Tobat nasuha nk layan timbang kilo ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
bodohkan manusia yg beli produk timbang kilo ni.. termasuk la.ipar duai aku..
lepastu nak cakap alu ni berlagak, xnak beli produk die jual..

Sorry lah.. alangkan magical c pure yg tgh hip tu pon aku xnak cube.. lagilah beli produk yg terang2 timbang kilo.. sayang muke woi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
SSNA replied at 1-7-2020 12:52 PM
Datin bongok ni la yg letgo beg2 fake haritu. Dia letgo chanel lv sume bawah 1000 je. Customer2 pun  ...

Semua dari skjp country

Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 03:12 PM | Show all posts
Normabaru replied at 1-7-2020 01:25 PM
Kusam mcm dlu ke jadi worst?
Jerawat sume tumbuh byk x..
Berapa lama je tahan jadi lawa tu sis ...

bole i tolong jwb...lawa tu bertahan selama mana org tu pkai.. tpi once dh stop mmg ngeri mimpi burok ..abis segala mak nenek jeragat jerawat akan muncol coz i dolu mmg pkai skjp ..tpi tulaa tobat tak nak pkai lagi produk2 smpah sarap nih...i akan terus setia dengan Mary Kay ..sangat2 bersyukur dah jumpa produk yg sesuai

Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bazlina replied at 1-7-2020 03:12 PM
bole i tolong jwb...lawa tu bertahan selama mana org tu pkai.. tpi once dh stop mmg ngeri mimpi bu ...

Oyeke.. Thanks. I penah gk pki MK tp xserasi la.. Sensitive skin jadi worst lps terpakai timbang kilo.. Pengaruh rakan sebaya coz masa tu xphm kulit sendiri sgt.. Untung bdk2 skrg dh byk awareness and exposure.. Kita dlu sunblock tu haper pon tataw..agagagagaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 03:53 PM | Show all posts
pernah pakai babies blink ni sekotak selama sebulan.sebelum pakai timbang kilo ni saya pakai ZA,Neutrogena etc2 produk dekat Watson Guardian..ekceli kulit saya normal je tapi sebab terpedaya dengan officemate maka terjebak lah pakai sekotak selama sebulan..kulit memang peloles yakmat!lepastu habis sekotak tak dan beli untuk 2nd round kulit muka naik jeragat banyak gila,kulit jadi kusam,naik jerawat kecik2 tu..last2 saya pakai Hada Labo..3-4 tahun consistent pakai baru boleh baik jeragat/jerawat/kusam yang DATIN ni bagi hahaha!tak payah lah beli skincare timbang kilo,nak boleh baik balik mkn tahunnnnnn..insaf even dah cuba sekali..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 04:08 PM | Show all posts
SSNA replied at 1-7-2020 12:52 PM
Datin bongok ni la yg letgo beg2 fake haritu. Dia letgo chanel lv sume bawah 1000 je. Customer2 pun  ...

tergamak ek dia telan duit menipu jual handbag tu

harap berulat perut tu..dasar datin miskin
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 04:11 PM | Show all posts
Graduate UC Berkeley tu. Biar benar
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 04:29 PM | Show all posts
Edited by Orangelily at 1-7-2020 04:32 PM
bedahmulutpuaka replied at 1-7-2020 01:48 PM
bodohkan manusia yg beli produk timbang kilo ni.. termasuk la.ipar duai aku..
lepastu nak cakap alu ...

eh samalah..ipar aku pon gitu..siap bangga lagi kulit muka putih...padahal tangan hitam...siap jd agen lagikk..pada derang minum magical pure tu makin bertambahla putih n gebus..pelik betul aku taksub sangat nak putih..asal putih je lawa..asal lawa je putih..cenggitu tahap pemikiran dorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah Ada pngalaman product dia.. nurse yg jual.. sbb nurse jual tu yg percaya  2 kali pkai ok..kali ketiga muka dh truk.. kita tanya nurse tu knp pkai jadi panas.. dia mrh balik kta jgn nk tuduh mcm2 kt dia.. sblum dh pkai kn..dia xde masa nk check brg dia jual satu2 mmg packaging setiap kali hntar lain2.. first n last guna product sampah
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Orangelily replied at 1-7-2020 08:29 AM
eh samalah..ipar aku pon gitu..siap bangga lagi kulit muka putih...padahal tangan hitam...siap jd  ...

tahu xpe kan... aku x nk beli magical c pure tu..boleh dorang kate.. x dapat lah nak melawa makan magical c pure..tgk kulit dorg putih putih dah..

hellooo..  die ingat aku heran ke ape sgn kulit putih pink pink kene matahari pon pedih tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nama product ghetto sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 02:57 PM GMT+8 , Processed in 0.081849 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list