CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ifanonline

Pandangan Wanita: Ramas di bahagian mana sedap?

  [Copy link]
Post time 15-11-2020 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 15-11-2020 12:46 PM
yes...tak perlu belanja duit beli krim, lotion, ubat2 yg di jual di pasaran...itu semua ada racun. ...

Wow menarikk nih. Nanti kawin nak minta dia doggy sambil spank lah. Yg breast tu mmg dia selalu buat mcm tu pun hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2020 11:56 PM | Show all posts
mu tak cakap pun ifan ramas mana yg mu suka
berani tanya je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2020 08:31 AM | Show all posts
ipes2 replied at 25-12-2020 11:56 PM
mu tak cakap pun ifan ramas mana yg mu suka
berani tanya je

memandangkan super mod tanya, saya suka ramas tetek dan bontot...ramas jgn kuat2 sangat, sakit...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 09:03 AM | Show all posts
ifanonline replied at 26-12-2020 08:31 AM
memandangkan super mod tanya, saya suka ramas tetek dan bontot...ramas jgn kuat2 sangat, sakit...; ...

oh, ha ha.. ada perikemanusian, tak mo kasi sakit.. ha ha ..
habis kesudahannya apa pendpat forumers kat sini
patut awak buat poll la ifan, penat nak hitung satu2 siapa kata apa
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 31-12-2020 09:03 AM
oh, ha ha.. ada perikemanusian, tak mo kasi sakit.. ha ha ..
habis kesudahannya apa p ...

Haahaha,ramas kuat2 boleh pecah wooo.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Geliiiiiiii siol ....
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 09:09 PM | Show all posts
Kenjiyan replied at 31-12-2020 10:45 PM
Haahaha,ramas kuat2 boleh pecah wooo.. haha

ha ha itu if ada silicon or slaine bags saja kenji
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 09:12 PM | Show all posts
Kenjiyan replied at 31-12-2020 10:45 PM
Haahaha,ramas kuat2 boleh pecah wooo.. haha

ha ha itu if ada silicon or slaine bags saja kenji
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius la pakai semen bleh besarkan nen lagi... nak jugak tapi takde penderma. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
mimi_mimpi replied at 10-1-2021 06:20 PM
Serius la pakai semen bleh besarkan nen lagi... nak jugak tapi takde penderma. Haha

Ayoyo.... ini kena kawin cepat ni.... suruh cik suami buat lulur pada breast guna semen dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 11-6-2020 09:34 PM
Hisap pussy

Same like me... isap pussy sambil ramas breast... kekadang tu...sampai terangkat bontot bila suck pussy sampai licking... after that kiss together... lepas tu sambung suck lg sampai licking lg...habis penuh muka pun licking...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi_mimpi replied at 10-1-2021 06:20 PM
Serius la pakai semen bleh besarkan nen lagi... nak jugak tapi takde penderma. Haha

Serious sis. I kawin 3 bulan, hari2 atau selang dua hari sex, husb pancut di breast saja sbb taknak baby lagi. Bra dari 40b terus jd 42c haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
tomyam12 replied at 23-4-2021 01:20 PM
Serious sis. I kawin 3 bulan, hari2 atau selang dua hari sex, husb pancut di breast saja sbb takna ...

Oooo noted2. Kene cari penderma la gini
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2021 01:32 AM | Show all posts
ifanonline replied at 9-11-2020 09:51 PM
sebab tu wanita2 masa kini berlumba-lumba membesarkan payu dara...sebab ianya adalah organ sexual  ...

This is my favorite..doggy plus ramas my breast and tarik nipple..but i like it hard..really hard!!  
ANd when I come, i like him to bite me..or suck my neck hard..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-5-2021 10:20 PM | Show all posts
kuchibambam replied at 18-5-2021 01:32 AM
This is my favorite..doggy plus ramas my breast and tarik nipple..but i like it hard..really hard! ...

doggystyle mudah utk stimulate clitoris dr belakang...dan juga mudah utk memberi inzal secara mengetuk lubang faraj internally...but make sure you are truly wet...kalau kering memang tak brape selesa...

using both hands to grope the breast and pulling the nipple is a sure way to stimulate nipple orgasm
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka ass rimming my pasangan dalam position doggie...yummy sesangat...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 02:16 PM | Show all posts
ifanonline replied at 25-5-2021 10:20 PM
doggystyle mudah utk stimulate clitoris dr belakang...dan juga mudah utk memberi inzal secara meng ...

detail....
i loike....
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 25-5-2021 10:20 PM
doggystyle mudah utk stimulate clitoris dr belakang...dan juga mudah utk memberi inzal secara meng ...

Sex education 101.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Hubsy suka main2 nipple dgn jari smbil kissing, uurmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:33 PM | Show all posts
mimi_mimpi replied at 10-1-2021 06:20 PM
Serius la pakai semen bleh besarkan nen lagi... nak jugak tapi takde penderma. Haha

nen tu tak besar, tapi kalau dh air mani berlapik-lapik tepek dok atas tetek (pastu tak basuh & terus pergi keja), maybe boleh pakai bra size besar skit kot kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 09:32 AM GMT+8 , Processed in 0.080699 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list